mimona 17.09.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 garaz trzeba ocieplić. Mamy kaloryfer w garażu, ale bedzie on przykręcony. W garażu nie musisz mieć temp jak w salonie. Jeśli grzejesz gazem czujnik ustawiasz tam gdzie cię interesuje. Wystarczy skręcić kaloryfer w garażu. wentylacje też mam jak w projekcie. rury spiro do kominkow wentylacyjnychpozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga i mariusz25 17.09.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 garaż mamy ocieplony na posadzce 5 cm i na górze 5 cm (czyli na posadzce w pokoju na górze). kaloryfer też mamy jeden w garażu, na razie zakręcony. co do przewodów wentylacyjnych w kuchni mamy tak jak w projekcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sokrates15 18.09.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Witaj Mimona co u Ciebie jak się mieszka. Jeżeli nawet zakręcicie kaloryfer w garażu , a macie głowice termostatyczne to one są ustawione fabrycznie tak , że jak w pomieszczeniu temperatura spadnie do około 10 st.c. to on się automatycznie załączy. Dobrze jest przykleić styropian w garażu od spodu do sufitu , wtedy strefa chłodu się obniży. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafiks 19.09.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Bryzowicze! Jak macie rozwiazany pion kanalizacyjny w kuchni i wentylacje? W projekcie jest sa wpuszczone w sciane. Moj kier.bud mowi ze to bubel bo nie powinno sie dawac w scianach konstrukcyjnych bo to osłabia sciane, a poza tym idzie przez wieniec na gorze i tez go osłabia....wszystko to wiaze sie z tym ze sciana moze pekac w przyszłosci. Co wy na to? ja mam pion w scianie w kuchni a u góry w łazience rurami 100 ponad sufit po scianie podłaczone do kominków w dachówkach.będa zabudowane.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaKris 22.09.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Witam czy ktoś buduje Bryzę 2 w okolicy Żnina, Inowrocławia, Szubina, Bydgoszczy, Gniezna, Poznania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaKris 22.09.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Albo w okolicy Koła, Konina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnekj 23.09.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 my budujemy Bryzę 2 pod Poznaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amich1 25.09.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 My jesteśmy na etapie wyboru projektu, zastanawiamy się nad Bryzą w wersji lustrzanej johnekj czy byłoby możliwe żeby obejrzeć u Was jak wygląda ona w rzeczywistości? mieszkamy blisko Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnekj 25.09.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 mamy właśnie Bryzę 2 w wersji lustrzanej, ale na razie tylko stan surowy zadaszony. amich1 pisz na priv to się umówimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sokrates15 08.10.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Witam Bryzowiczów. Mam pytanie do bryzowiczów , którzy już wykańczają swoje bryzy - jak zachowują się regipsy na poddaszu czy nie pękają . Jaką technologie zostawaliście czy taka jak w projekcie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sokrates15 08.10.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Witam Bryzowiczów. Mam pytanie do bryzowiczów , którzy już wykańczają swoje bryzy - jak zachowują się regipsy na poddaszu czy nie pękają . Jaką technologie zostawaliście czy taka jak w projekcie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiwobar 11.10.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Witam Właśnie czekamy na okna - jakie wybraliście bo my 2 szybowe kolor orzech platinum evolutution co myślicie o 3 szybach??? gdzie umiejscowiliście pralnie.Założyliśmy czekoladowy - brąz dach i okna dachowe w słońcu wyglądają na zielone macie tak samo czy tylko mi sie tak wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebastek09 11.10.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Ciekawe z tymi dachówkami A ile Was wyniosły koszty wszystkich okien z montażem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sokrates15 12.10.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 w moim przypadku okna kosztowały 16.tyś zł. Są zdjęcia str. 36. Okna są białe ze szprosami rolety oraz silniki do rolet. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebastek09 13.10.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 To z montażem, tak? A dachowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sokrates15 14.10.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Oczywiście cena jest z montażem i w tym są parapety. Okna dachowe to osobny temat. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amich1 16.10.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 johnekj wysłałam wiadomość na pv jakiś czas temu oczekuję na odpowiedź zadowoli mnie nawet widok zewnętrzny budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnekj 16.10.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 hmm, odpisałem na pv... zaraz napiszę jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Birds 23.10.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 johnekj a jest możliwość żebys wstawił zdjęcia tu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnekj 23.10.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Uaktualniłem trochę galerię na moim Dropboksie i dałem linka do stopki.https://www.dropbox.com/sh/oxjnq5ydnd9jm6f/0hmKnyz6rs/murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts