Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt BRYZA pracownia MGPROJEKT

Recommended Posts

garaz trzeba ocieplić. Mamy kaloryfer w garażu, ale bedzie on przykręcony. W garażu nie musisz mieć temp jak w salonie. Jeśli grzejesz gazem czujnik ustawiasz tam gdzie cię interesuje. Wystarczy skręcić kaloryfer w garażu.

wentylacje też mam jak w projekcie. rury spiro do kominkow wentylacyjnych

pozdr

• Odpowiedzi 934
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Mimona co u Ciebie jak się mieszka. Jeżeli nawet zakręcicie kaloryfer w garażu , a macie głowice termostatyczne to one są ustawione fabrycznie tak , że jak w pomieszczeniu temperatura spadnie do około 10 st.c. to on się automatycznie załączy. Dobrze jest przykleić styropian w garażu od spodu do sufitu , wtedy strefa chłodu się obniży. Pozdrawiam.

Bryzowicze!

Jak macie rozwiazany pion kanalizacyjny w kuchni i wentylacje? W projekcie jest sa wpuszczone w sciane. Moj kier.bud mowi ze to bubel bo nie powinno sie dawac w scianach konstrukcyjnych bo to osłabia sciane, a poza tym idzie przez wieniec na gorze i tez go osłabia....wszystko to wiaze sie z tym ze sciana moze pekac w przyszłosci. Co wy na to?

ja mam pion w scianie w kuchni a u góry w łazience rurami 100 ponad sufit po scianie podłaczone do kominków w dachówkach.będa zabudowane.pozdrawiam

• 2 weeks później...

Witam

Właśnie czekamy na okna - jakie wybraliście bo my 2 szybowe kolor orzech platinum evolutution co myślicie o 3 szybach??? gdzie umiejscowiliście pralnie.

Założyliśmy czekoladowy - brąz dach i okna dachowe w słońcu wyglądają na zielone macie tak samo czy tylko mi sie tak wydaje.