Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt BRYZA pracownia MGPROJEKT

Recommended Posts

• Odpowiedzi 934
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jesteśmy na etapie adaptacji projektu. Dzięki uprzejmości johnekj mieliśmy możliwość zobaczenia "na żywo" ich domu. Dzięki tej wizycie upewniliśmy się, że projekt który wybraliśmy spełnia nasze oczekiwania. Chociaż mąż uważa, że jest trochę za duży - o pomieszczenia nad garażem :) Co do kuchni - oglądając rzuty stwierdziłam, że chciałabym mieć kuchnię zamkniętą. Po wizycie zastanawiam się nad tym, bo kuchnia jest mała. Nie mam dobrej wyobraźni :)

Jesteśmy na etapie adaptacji projektu. Dzięki uprzejmości johnekj mieliśmy możliwość zobaczenia "na żywo" ich domu. Dzięki tej wizycie upewniliśmy się, że projekt który wybraliśmy spełnia nasze oczekiwania. Chociaż mąż uważa, że jest trochę za duży - o pomieszczenia nad garażem :) Co do kuchni - oglądając rzuty stwierdziłam, że chciałabym mieć kuchnię zamkniętą. Po wizycie zastanawiam się nad tym, bo kuchnia jest mała. Nie mam dobrej wyobraźni :)

My jesteśmy na etapie zamawiania projektu :) Tak samo jak Wy mieliśmy dzisiaj okazję zobaczyć na żywo dom johnkej za co bardzo dziękujemy :), również uważamy, że ten projekt jest dla nas :) I podobnie jak Wy oglądając rzuty byliśmy zdecydowani na zamknięcie kuchni, a po obejrzeniu na żywo mamy ten sam dylemat :D ;)

• 2 weeks później...
Halo Bryzowicze . Mam pytanko do budujących ten domek ? Proszę o rady w sprawie ocieplenia poddasza , na co zwracać uwagę , jak to możliwe to morze macie fotki to bardzo bym prosił. Jeszcze raz pozdrawiam.

witam.ja ocieplałem wełna 18 schwenk 0.39 lambda miedzy krokwie plus 5 na krokwie.połozony stelaz i na stelazu folia alu paroizolacyjna z ekranem.w trakcie kładzenia zwróc uwage zeby lezała równo miedzy krokwiami.nie moze byc pozaginana bo traci swoje własciwosci.wełne kładłem sam,pomału i dokładnie.zaczół sie sezon grzewczy czekam nA RACHUNEK za gaz.pozdrawiam

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...