Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt BRYZA pracownia MGPROJEKT

Recommended Posts

• Odpowiedzi 934
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nasz kominek na razie wyszpachlowany, pewnie zrobimy jeszcze jakieś wykończenie wokoło, ale nie za dużo, bo nad nim ma być ekran projektora. Aktualna fotka na dropboksie :) Czekamy jeszcze na płytkarzy, potem podłogi, kuchnia i mamy nadzieję, że w tym roku przeprowadzka! Pozdrawiamy! Edytowane przez johnekj

Dodałem najnowsze zdjęcia naszej Bryzy. Wszystko nie jest jeszcze gotowe. Pomału się urządzamy . Co do kominka jest na zdjęciu, nie jest wydumany. Zrobiłem go taki gdyż jest ograniczone miejsce na niego. Musiałem wziąć pod uwagę drzwi do sypialni. Jest skromny , ale ładny . Proszę o oceny. Pozdrawiam.

No..no.. Sokrates...jeszcze niedawno ogladalem domeczek i nic nie bylo w srodku,a tu prosze juz super urzadzone. Tylko pozazdroscic:)...mieszkacie juz czy niedlugo przeprowadzka?

Jakie szerokie macie te okienka boczne na dole w wykuszu...lacznie z ramami....bo z tego co pamietam to cos przerabialiscie inaczej niz w projekcie?

• 3 weeks później...
  • 1 month później...
Moim zdaniem projekt Z122 z pracowni z500 ma lepszy układ pomieszczeń i generalny wygląd oraz ten wiatrołap w Bryzie jest katastrofalnie mały, ten w z500 jest dwa razy szerszy. Nie wyobrażam sobie przyjmowania rodziny na święta i kolejkowania ich podczas wchodzenia do domu. WC też wygląda jak przedział kolejowy, takie wnętrza nie są funkcjonalne.