johnekj 11.08.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 W 400 tys. można się spokojnie zmieścić, tak żeby zamieszkać. Mi tak mniej więcej wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sokrates15 12.08.2014 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Wszystko zależy od wykończenia. W moim przypadku Bryza normalna , zdjęcia na forum, koszt zamknął się kwotą około 430 tyś.zł. Wszystko robiła firma. Wkład mojej pracy był w ograniczonym zakresie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaKris 18.08.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Jak macie zrobione schody wejściowe (prostokąt, owal) oraz taras? Jak wykończone? Może jakieś zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amich1 21.10.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Bryzowicze mam pytanie - czy komuś wyszło załamanie dachu po poszerzeniu przedsionka? Jeśli tak to pilnie poproszę jakąś fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sokrates15 22.10.2014 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Poszerzyłem wiatrołap i nie mam żadnego załamania. Skąd przyszło Ci to do głowy. Zdjęć dachów na forum jest sporo. Są też i moje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elvis1 02.11.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Sokrates...moze wyjsc załamanie dachu...jezeli za mocno poszerzysz wiatrołap. Amich1 u mnie tez tak wychodziło, bo za duzo poszerzyłem wiatrołap. Rozwiązalem to w ten sposób ze podniosłem jeszcze wiecej sciane kolankowa do momentu gdy murłata nad wiatrołapem wyszła do poziomu stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amich1 26.11.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Mi do głowy nie przyszło ani nawet kierownikowi budowy ale murarz i cieśla zwrócili na to uwagę Podnieśliśmy ściankę kolankową o 3 "cegły", natomiast wiatrołap poszerzyliśmy do 150 cm, później musieliśmy obniżyć bo bank szalał z wyceną no ale wg kierownika który robił nam adaptację wiatrołap mógł pozostać i nie miało to mieć wpływu na załamanie. Dopiero w trakcie murarz i cieśla zwrócili na to uwagę i musieliśmy podnieść ściankę o dwie, żeby go nie było :/ teraz wyjdzie w praniu dzisiaj pracę zaczął cieśla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elvis1 11.01.2015 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Co taka cisza na forum? Sezon zimowy ciepły to pewnie wszyscy z zapałem wznoszą swoje Bryzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sideusz 23.01.2015 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Czy ktos moze buduje bryze 4? Wlasnie kupilismy projekt i szukamy jakichkolwiek watkow z ta wersja domu.Pozdrawiamy z Gdyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Torez 11.03.2015 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Witam Zakupiłem projekt domu Bryza 2. Rozpoczęcie budowy jak najszybciej się da Czy ktoś w pobliżu Świnoujścia się już wybudował? Chętnie bym pooglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia_N 06.04.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 My powoli zbliżamy się do zakończenia budowy, liczymy na przeprowadzkę w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doomika 17.05.2016 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Zaczęliśmy budowę domu Bryza 3 tydzień temu w systemie ciężkiego szkieletu drewnianego KVH, prace idą szybciutko sprawnie a domek jest naprawdę super. Delikatnie przerobiliśmy go w środku i jest naprawdę sporo przestrzeni w każdym pomieszczeniu. A na początku wszystkim wydawał się taki mały, jednak pozory mylą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnekj 17.05.2016 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Gratulacje, bardzo ciekawy ten Wasz domek, mam nadzieję, że już niebawem będzie Wam się miło mieszkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpolip 16.01.2017 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Witam, Czy buduje może ktoś Bryzę w województwie kujawsko-pomorskim lub wielkopolskim? Zastanawiamy się z Mężem nad Bryzą 6, chcielibyśmy obejrzeć podobny domek.Kolejne pytanie, to czy ktoś wybudował Bryzę bez podnoszneia ściany kolankowej, czy można prosić o zdjęcia jak wyglądają powierzchniowo pokoje na poddaszu (bez podniesienia)? Proszę o kontakt : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b.bejnar 27.10.2017 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Witajcie bryzowicze Z mężem na wiosnę ruszamy z budowy Bryzy 2. Proszę o informację odnośnie kuchni. Czy ktoś z Was robił może taki wariant, że zrezygnował ze spiżarni i kuchnię zrobił pod schodami?? Proszę o poradę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts