daro Zielona Góra 12.11.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Azahar fajnie masz ja dopiero będe zaczynał na wiosnę tak więc wszystko przedemną ośiwieje pewnie przedz tą budowę hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Azahar 12.11.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 No nie ukrywam, że jest trochę problemów podczas budowania ale nie zapominaj, że budowanie powinno dawać dużo radości - i daje... Cieszy każdy postęp. Ja na całe szczęście miałem przyzwoite ekipy co oszczędziło mi siwych włosów. Zrezygnowałem w zasadzie tylko z jednej ekipy, na której miejsce znalazłem drugą i już było dobrze. Przekonałem się przy okazji, że na proste ściany można krzywo położyć równie prosty styropian. Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blanca25 16.11.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 czaker czy mógłbyś wstawić kilka zdjęćz realizacji poddasza, jak prezentują się pokoje zwłaszcza te 8.5 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaker 16.11.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Odpowiadam: ściankę kolankową podniosłem teraz składa się z wieńca i dwóch cegieł porotonu jak podniesiecie jeszcze o jeden to nic się nie stanie. Łazienka na dole to jedno pomieszczenie powiększone kosztem pokoju na dole. Widok na zdjęciu. Na górze pokoje wydają się wystarczające jak ocieplę to zobaczę. http://foto.onet.pl/601z1,5o8o5i02ow7s,u.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belciutka 16.11.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Kochani jestem dopiero na początku długiej drogi, którą Wy w większości już kończycie Zamierzam w przyszłym roku rozpocząć budowę domu. Z setek projektów wybór padł na Bryzę (o ile znowu się nie rozmyślę) Proszę jeżeli możecie to prześlijcie mi parę fotek z budowy. PLIIISSSS Z mężem zastanawiamy się nad budową Bryzy w stylu kanadyjskim. Jesteśmy chyba prekursorami tej technologii na forum... Zależy mi na opinii osób, które już wybudowały Bryzę (lub może już w niej pomieszkują). Za wszelkie informacje b.dziękuje. A zamierzam się budować w pomorskim - nad J.Żarnowieckim. mój email:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blanca25 18.11.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 crazy gdzie można zobaczyć twoje zdjęcia z budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro Zielona Góra 02.12.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 czaker jak tam dach ? mam nadzieje że nie zapomniałes o koledze z Zielonej Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aestepien 04.12.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Witam wszystkich BRYZOWICZÓWWybudowałem BRYZĘ (stan surowy) ....kilka zdjęć na stronie http://www.aestepien.instantgallery.pl ZAPRASZAM do oglądanianajlepiej kontaktować się ze mną poprzez e-maila-- [email protected] (ponieważ rzadko jestem na tym forum)POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro Zielona Góra 30.12.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 czaker zadzwonię w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANIA_I_ARTUR 11.02.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Witam, Jesteśmy z mężem ze Szczecina i chcielibyśmy obejrzeć Bryzę zanim kupimy projekt (jesteśmy już prawie zdecydowani). Nie ukrywam, że najbliżej nam do Gorzowa Wielkopolskiego - i tu ukłon w stronę czakera. Czy będziesz tak dobry i pozwolisz nam obejrzeć twój domek? W związku z tym, że rzadko bywam na forum zostawię kontakt do siebie: [email protected] i prosiłabym o znak jeśłi czaker zgodzisz się na oglądanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika17 16.05.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Witam!Czy ktoś ze Śląska lub województw ościennych,który buduje BRYZĘ zgodziłby się byśmy z mężem przyjechali i zobaczyli jak wygląda budynek w środku? Niestety brak mi wyobraźni przestrzennej, a projekt bardzo nam sie podoba.Jednak przed jego kupnem chcielibyśmy zobaczyć jak wyglądają pokoje, by w razie konieczności móc wprowadzić jakieś zmiany.Pozdrawiam Monika i Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glonekjar 24.05.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Witam wszystkich.Długo nas nie było na forum,bo budowa na karku. Jesteśmy po elektryce, tynkach i wylewkach.Co do poprzedników: jesteśmy z pogranicza śląska i małopolski i oczywiście możemy udostępnić budowę w celu obejrzenia po uprzednim kontakcie mailowym[email protected]Pozdrawiamy[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiJaki 27.05.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Witam serdecznie! Właśnie rozpocząłem budowę Bryzy pod Wrocławiem. Mam nadzieję że jakoś pójdzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glonekjar 01.07.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 witam wszystkich bryzowiczów czyżby forum przestało istnieć dla takiego fajnego domku właśnie jesteśmy na etapie wykończeniówki (nożna się faktycznie wykończyć)gładzie,malowanie i zostaną podłogi i łazienki (UWAGA WYKOŃCZENIA DOMU TO KOSMOS JEŚLI CHODZI O KASĘ) pozdrawiam GLONEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blanca25 05.07.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 WitamGlonek gdzie można obejrzeć twoje zdjęcia z budowy?- my własnie ją rozpoczynamy z malutkimi poprawkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glonekjar 05.07.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 witam blanka budujemy naszą bryzę na pograniczu śląska i małopolski w sprawie obejrzenia domku proszę o kontakt mailowy pozdro glonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorotaSO 31.07.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Witajcie, od dłuższego czasu śledzę wpisy na forum. Jesteśmy już z mężem przekonani, że budujemy Bryzę, właśnie staramy się o pozwolenie na budowę. Chciałam Was zapytać, jak szacujecie koszt budowy Bryzy systemem gospodarczym. Nam dom będzie budować tata budowlaniec, więc robocizna praktycznie odchodzi.Jakie są wasze doświadczenia? Czy faktycznie w ostatnim czasie koszty budowy spadły (koszt materiałów, robocizny)?Będę wdzięczna za informacje.Pozdrawiam Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiJaki 07.08.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam,Mam pytanko, czy ktoś ma w Bryzie piec na olej opałowy?Jesli tak, to jaki i jak sprawdza się to rozwiązanie?pozdr.Pijaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blanca25 18.08.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 CZY W BRYZIE MOGĄ BYĆ SCHODY BETONOWE ? - moi majstrzy mówia że w projekcie nie ma pewniej śćiany więc takie schody nie będą się miały jak trzymać. Oglądałam zdjęcia już wybudowanych bryz i tylko w jednym są owe schody natomiast w pozostałych jest ich brak. PROSZĘ O ODPOWIEDŻ BRYZOWICZÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blanca25 27.08.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 witam wielka cisza panuje na forum, piszcie jak tam wasze bryzy- my mamy wylany strop nad garażem- mamy zrobioną piwnice, Prosze o wiecej zdjeć z waszej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts