Gość crazy78 05.04.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Hej budowlańcy;)zamówiliśmy już projekt BRYZA z pracowni MG projekt http://www.mgprojekt.com.pl/domki/bryza/index.php , czekamy na jego przesłanie, chciałabym poczytać wasze opinie na jego temat. Nam podoba się jego prostota i przemyślane wnętrze, nie będzie chyba żadnych większych zmian.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość crazy78 11.04.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 nikt nie jest zainteresowany tym projektem? smutno mi .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Azahar 24.09.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Witam. Też jestem zainteresowany tym projektem. Ogladalem chyba miliony. Jestem blisko kupna tego projektu. Prawdopodobnie bedzie to odbicie lustrzane. Jesli chodzi o zmiany to planuje powiekszyc garaz o 2.5m i nic wiecej nie zmieniac. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość crazy78 24.09.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 no witam ,witam!!! cieszę się że w końcu ktoś się odezwał my zakupiliśmy bryzę właśnie w odbiciu lustrzanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Azahar 25.09.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Nic tylko pogratulowac! Nie ukrywam, że chciałbym już być na tym etapie w którym Ty jesteś. No cóż wszystko musi mieć swój czas. FOTKI EXTRA. Dzięki. Mozesz zdradzic jak daleko od Opola? Będe sprawdzał czy wstawisz nowe. Jeszcze raz wielkie graty!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość crazy78 26.09.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Dzięki, rzeczywiście nasi fachowcy dobrze pracują, obiecali że w wakacje większość prac zostanie zrobiona i się wywiązali. Przed zimą to już na pewno będziemy mieć daszek nad głową, a jak nie będzie mrozu to w środku będą pracować.A jeśli chodzi o uwagi na temat projektu, pewnie teraz gdy już to widzimy to powiększylibyśmy wykusz w salonie, bo ten balkon nad nim jest naprawdę maleńki, no i zastanawiamy się co zrobić ze spiżarką, bo też będzie niewielkich rozmiarów, no i jeszcze coś poszerzyliśmy schody na poddasze żeby nie było ciasno.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Azahar 26.09.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Witam. Ja chyba zdecyduje sie na drugi balkon. Będę powiększał garaż a tym samym pokój nad garażem. Ścianę kończącą poddasze mam zamiar postawić wcześniej, a z części tego pokoju zrobić balkon. Zmniejszając jego długość o 1m w rezultacie na takiej szerokości dałoby to całkiem pokaźny balkon. Co do odległości z Opola to te ok 200km nie jest czymś niesamowitym. Bardzo chętnie z rodzinką obejrzałbym Wasze dzieło, a tym samym realizację własnych planów. Jeśli wyrazicie zgodę to byłbym bardzo zobowiązany... Bardzo chętnie zaplanowałbym sobie którąś niedzielę pod koniec roku. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agus.z 27.09.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Witam, Ja wprawdzie się jeszcze nie buduję tylko przeglądam projekty już od dość dawna ale muszę powiedzieć, że Bryza póki co jest u nas number 1. Wprowadziłabym niemniej jednak parę zmian, ale póki co, skoro mówicie o balkonie, że jest malutki, to mam pytanie czy zmieści się chociaż na nim suszarka do prania? A co sądzicie o pokoju na poddaszu (od frontu, tym z kominem)? Czy komin bardzo utrudnia zagospodarowanie tej przestrzeni? Czy miedzy ścianką kolankową z kominem zmieści sie standardowe łózku o dł. 200m? Gratuluję wyboru i będę bacznie przyglądać się jak rosną Wasze domki może i my niedługo do Was dołączymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Azahar 27.09.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Balkon przecież można dowolnie powiększyć nizależnie od wielkości wykuszu np. jak w tym projekcie http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m447c2b56bac8a&obraz=11504588835191ea7d1df8a79fbc841d870f2f585d&counter=1 jednak najpierw trzeba sie przekonać ze faktycznie w projekcie jest za mały. Mam nadzieję, że będę mógł uczyć się na błędach innych i korzystać z Waszych rad. Odnośnie zagospodarowania pokoju z kominem to tym bym się w ogóle nie przejmował. Trochę chęci i można z niego zrobić jakiś fajny bajer. Odnośnie wymiarów to łżko szerokości 200cm nie zmieści się. Tutaj masz wymiary: http://www.mgprojekt.com.pl/domki/bryza/bryzap.pdf pozdrawiam bryzowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agus.z 27.09.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 no niby masz rację z tym balkonem, choć mi się z zewnątrz podoba bardzo tak jak jest i niechętnie bym tu coś zmieniała, choć strona praktyczna mnie też interesuje pytanie czy da się połączyć ładne z pożytecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Azahar 28.09.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 coś mi się wydaje, że całe to budowanie to kompromis pomiędzy ładnym a praktycznym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość crazy78 02.10.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Hej to znowu ja, miło mi widzieć że zaczyna się rozwijać jakaś dyskusja , bo długie miesiące myślałam że nikt tego projektu nie zauważył. Co do tej suszarki na balkonie to mam poważne wątpliwości, jest bardzo wąsko,ale dla mnie ważne było to żebym mogła np. wywiesić przez barierkę kołdrę czy poduszki, żeby wywietrzyć to praktyczne zastosowanie a cały czas zastanawiam się nad zadaszeniem tarasu, to wtedy będzie się pranie suszyć, zawsze jest trochę miejsca z tyłu domu na sznurki do prania:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Azahar 02.10.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Crazy co z moją propozycją? Napisz na jakim etapie jesteście. Interesują mnie te dwa małe pokoje na poddaszu. Mam wątpliwości co do ich wielkości. Czy nie są za małe? pzd bryzowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość crazy78 03.10.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Hej! Na razie stoimy w miejscu , murarze mają zajęcie na innej budowie. Wybudowali nam szczyty i to wszystko, obiecują robić dach pod koniec października, teraz czekamy:) na temat tych pokoików nie mogę się wypowiedzieć bo ścianki zaczną murować pod przykrytym dachem, a w tej chwili nie mam co do ich wielkości wyobrażenia, wyobraźnia przestrzenna to moja słaba strona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agus.z 03.10.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 ja bym też poważnie się zastanawiała nad zrobieniem zadaszenia tarasu, zależy też to w dużej mierze od usytuowania domu wzg. stron świata, ale raczej jestem na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Azahar 05.10.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Super. Nie śpieszy się, tym bardziej, że chciałbym zobaczyć wielkość pokoi, wiec poczekam aż przykryjecie budynek. pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert i aga 08.10.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 a może ktoś jest zainteresowany projektem BRYZA z MG projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert i aga 08.10.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 http://www.mgprojekt.com.pl/domki/bryza/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert i aga 10.10.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 a może ktoś jest zaionteresowany projektem BRYZA z mg projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert i aga 10.10.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 http://www.mgprojekt.com.pl/domki/bryza/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts