Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Prośba do informatyków i nie tylko

Sloneczko

Recommended Posts

Musi... :oops: Zawsze taką miałam, a teraz po postawieniu systemu na nowym kompie, straciłam mnóstwo takich gadżecików jak ten kursor właśnie i szukam go, bo bardzo mi się podobał.

Na razie ściągam z eMule jakieś dodatki do Windowsów. Może tam będzie ten oryginalny? A jest naprawdę super :)

Czy ktoś wie gdzie znaleźć animowany kursor: żółta strzałeczka i falujący przy niej jak chorągiewka symbol Windowsa?

czy chodzi o takie coś ?

w oryginale i owszem, falujący ;)

http://img223.imageshack.us/img223/2898/kursorqd9.png

to plik z rozszerzeniem *.ani, waga 37,4 kB

ale chyba niezapisywalny inaczej

jeśli to jest to, mogę Ci wysłać na maila

może kursor z W98 nie pogryzie się z XP ;)

Moim zdaniem, jest to takie przyslowiowe "dziadowanie", dokladanie spojlera do rupiecia. :D

Zawsze ustawiam z nastawow jakie przychodza fabrycznie. :p

http://www.imgplace.com/directory/dir1138/1176164451_9580.jpg

:p

-----------------------------------------------

poprawilem :p :p :p na 1/3 mojego ekranu :p :D :D, specjalnie dwa razy abys byla happy. :p

Moim zdaniem, jest to takie przyslowiowe "dziadowanie", dokladanie spojlera do rupiecia. :D

Twoje zdanie jest ostatnim na świecie, które mogłoby mnie obchodzić.

Zwłaszcza, że po staremu złośliwie rozciągasz strony. Naprawdę, nie ma dobrych psychiatrów w tej Hameryce?

Ale Ty jesteś.Pojechałas mu po porcietach aż sie chłopak zacerwienił.Chciałaś animowany kursorek a zaoferowano Ci spojlerek :o .

Słońce bez nerwa bo nie ma po co i o co.

trzymaj sie :wink:

Twoje zdanie jest ostatnim na świecie, które mogłoby mnie obchodzić.

Zwłaszcza, że po staremu złośliwie rozciągasz strony. Naprawdę, nie ma dobrych psychiatrów w tej Hameryce?

Ale Ty jesteś.Pojechałas mu po porcietach aż sie chłopak zacerwienił.Chciałaś animowany kursorek a zaoferowano Ci spojlerek :o .

Słońce bez nerwa bo nie ma po co i o co.

trzymaj sie :wink:

Pewnie, ze nie ma. :p

NS, trzeba byc bardziej konsekwentnym jak sie doradza, a nie, pisac rozne sprzeczne rzeczy. 8)

http://img141.imageshack.us/img141/6610/zzmv8.jpg