jpa 06.04.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Pozdrawiam wszystkich uczestników Grupy Chotomów. W przyszłym tygodniu zaczynam budowę domu w Chotomowie przy ul. łąkowej (w okolicy Kisielewskiego). Projekt "miła chwila" z Muratora. życzę wszystkim Wesołych świąt i proszę o zaakceptowanie członkowstwa w Grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.04.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 szkoda ,ze nie jestem Chotomianka .....ale i tak cie pozdrawiam , zycze milych swiat i w przyszlosci polamania lopaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.04.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Ja też witam serdecznie. Mimo ze nie z grupy Ch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.04.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 To i ja dołączę do komitetu powitalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts