Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Małgosia Maier zaprojektuje Państwa mieszkanie

maier

Recommended Posts

Witam serdecznie.

Pragnę poinformować, że Małgosia Maier prowadząca w telewizji TVN programy "Kto Was tak urządził?" oraz "Dom pełen pomysłów" założyła własną firmę zajmującą się kompleksowymi remontami oraz projektowaniem i aranżacją wnętrz. Firma, w oparciu o doświadczonych wykonawców oraz projektantów, działa na terenie całej Polski i oferuje konkurencyjne ceny swoich usług.

Zapraszamy na strony internetowe Małgorzata Maier Studio http://www.maierstudio.pl Z firmą można kontaktować się za pośrednictwem poczty elektronicznej [email protected] lub telefonicznie (22) 618 00 65 wew. 4, kom. 0501/470 645; 0607/037 761

• 7 months później...
Byliście na tej stronie? To jest raczej antyreklama. Ach ta jakość zdjęć. Takie wnętrza mogę zaprojektować sama, tyle, że nie umiem rysować i musielibyście zaufać mojej wyobraźni. Ale mam parę programów do urządzania wnętrz (niestety demo z ograniczonymi bibliotekami obiektów). Trochę nad tym posiedzę i też zamieszczę takie ogłoszenie. Ceny też będą konkurencyjne, ale może wystarczy to na wykończenie mojego domku :wink:

TRAGEDIA. Jak miałbym skorzystacz pomocy tej pani to chyba wolałbym mieszkać w garażu lub piwnicy.

A strona internetowa to też tragedia. Ta Pani coś bardzo kocha sie we własnych zdjęciach . Nie zdziwiłbym sie gdyby klientom chciała wcisnąc jakiś swoje portfolia na ścianę zamiast obrazów..............

Również nie podobają mi się takie ogłoszenia na tej stronie. Mam nadzieje, że nie stanie się to normą, że zamiast w ołoszeniach firmy będą się ogłaszać na stronach dyskusyjnych. Poza tym reklama kosztuje, ale zresztą p.Gosia pokazała co potrafi w programie to wcale się nie dziwię, że próbuje nam coś wcisnąć, samej korzystając z tego najwiecej.

• 3 years później...

Szczerze mówiąc pojęcia nie mam , gdzie to umieścić.

Reprezentuję organizację, wspomagającą rodziny wychowujące osobę niepełnosprawną.

Wspomagającą poprzez tworzenei warunków do terapii, rehabilitacji poprzez jak najbardziej pełne zycie.

Nie prowadzimy działalności gospodarczej, a pomagac możemy tylko i wyłacznie dzięki ... pomocy innych.

W tej chwili otrzymaliśmy lokal o powierzchni ok. 100 m kw

Są do dwa pomieszczenia z przeznaczeniem na prowadzenie zajc teatralnych, plastycznych, na spotkanei grup wsparcia.

Pomieszczenia znajdują sie w piwnicy oprzedszkola osiedlowego.

Musimy wymienic stolarkę, odremontować (połozyć podłogi, pomalować, załozyc - wymienić oświetlenie, zainstalować zlew, sedes itp, załozyc liuczniki na wodę i energię elektryczną itp)

Ani rodzice ani stowarzyszenie nie posiadamy środków na takie dostosowanie pomieszczeń, by choć w drobnym stopniu wynagrodzić negatywy płynące z niepełnosprawności.

Szukamy firm, osób, które pomogą nam w realizacji naszego zamierzenia.

Nie ukrywam, ze liczę albo na pomoc bezpośrednią albo na wskazanie adresów, kontaktów, gdzie taką pomoc moglibysy uzyskać.

Z końcem września podejmujemy warsztaty teatralne dla niepełnosprawnych dzieci i bardzo chcielibyśmy, by sala na zajechoćby podstawowe standardy.

Służe zdjeciami, planem powierzchni lokalu itp.

Będę bardzo, bardzo wdzięczna za każdą formę pomocy.