maier 16.06.2003 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Witam serdecznie. Pragnę poinformować, że Małgosia Maier prowadząca w telewizji TVN programy "Kto Was tak urządził?" oraz "Dom pełen pomysłów" założyła własną firmę zajmującą się kompleksowymi remontami oraz projektowaniem i aranżacją wnętrz. Firma, w oparciu o doświadczonych wykonawców oraz projektantów, działa na terenie całej Polski i oferuje konkurencyjne ceny swoich usług. Zapraszamy na strony internetowe Małgorzata Maier Studio http://www.maierstudio.pl Z firmą można kontaktować się za pośrednictwem poczty elektronicznej [email protected] lub telefonicznie (22) 618 00 65 wew. 4, kom. 0501/470 645; 0607/037 761 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmurka 16.06.2003 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.06.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Przecież to jawna reklama, która jest wbrew zasadą forum!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.06.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Przecież to jawna reklama, która jest wbrew zasadom forum!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 18.06.2003 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 2x ten sam post w dwóch różnych działach foru z których żadne nie jest działem o nazwie "Ogłoszenia drobne" - to naprawdę wbrew regulaminowi forum. Ale cóż Wielki Brat czuwa niemniej ja nie jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2003 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 A czegóż sie spodziewac od kogos kto sie przedstawia per Malgosia gdy nazywa sie Małgorzata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crupa 11.02.2004 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Sam sobie zaprojektuję chatę bez wątpliwej gwiazdy TVN-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 11.02.2004 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 A dlaczego Małgosia pisze o sobie w trzeciej osobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bws22 12.02.2004 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 ale ja nie chce raczej ikei, dulux może być a i do sprzatania też chyba używamy czegoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 12.02.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 A dlaczego Małgosia pisze o sobie w trzeciej osobie? Może na zasadzie: "My, Jan Kazimierz, z Bożej łaski król polski" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 12.02.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Byliście na tej stronie? To jest raczej antyreklama. Ach ta jakość zdjęć. Takie wnętrza mogę zaprojektować sama, tyle, że nie umiem rysować i musielibyście zaufać mojej wyobraźni. Ale mam parę programów do urządzania wnętrz (niestety demo z ograniczonymi bibliotekami obiektów). Trochę nad tym posiedzę i też zamieszczę takie ogłoszenie. Ceny też będą konkurencyjne, ale może wystarczy to na wykończenie mojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Więc nie ma czego zazdrościć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freestyle 15.02.2004 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 TRAGEDIA. Jak miałbym skorzystacz pomocy tej pani to chyba wolałbym mieszkać w garażu lub piwnicy. A strona internetowa to też tragedia. Ta Pani coś bardzo kocha sie we własnych zdjęciach . Nie zdziwiłbym sie gdyby klientom chciała wcisnąc jakiś swoje portfolia na ścianę zamiast obrazów.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.02.2004 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 ech....strona jest beznadziejna to fakt....ale moze dajmy jej spokój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.02.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Również nie podobają mi się takie ogłoszenia na tej stronie. Mam nadzieje, że nie stanie się to normą, że zamiast w ołoszeniach firmy będą się ogłaszać na stronach dyskusyjnych. Poza tym reklama kosztuje, ale zresztą p.Gosia pokazała co potrafi w programie to wcale się nie dziwię, że próbuje nam coś wcisnąć, samej korzystając z tego najwiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 19.02.2004 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 __ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trebor112 20.02.2004 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Modulor! Z ust mi to wyjąłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 20.02.2004 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Dajcie sobie na wstrzymanie......Pani maier "zamieściła" na Forum bezpłatne ogłoszenie i na tym jej zainteresowanie Forum się zakończyło.Bez złudzeń koleżanki i koledzy...... ONA tego nie czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bws22 21.02.2004 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 ale My to czytamy, a nie jest ważne jak o tobie piszą, ważne jest że piszą (i czytają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trigo 02.09.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Szczerze mówiąc pojęcia nie mam , gdzie to umieścić.Reprezentuję organizację, wspomagającą rodziny wychowujące osobę niepełnosprawną.Wspomagającą poprzez tworzenei warunków do terapii, rehabilitacji poprzez jak najbardziej pełne zycie.Nie prowadzimy działalności gospodarczej, a pomagac możemy tylko i wyłacznie dzięki ... pomocy innych.W tej chwili otrzymaliśmy lokal o powierzchni ok. 100 m kwSą do dwa pomieszczenia z przeznaczeniem na prowadzenie zajc teatralnych, plastycznych, na spotkanei grup wsparcia.Pomieszczenia znajdują sie w piwnicy oprzedszkola osiedlowego.Musimy wymienic stolarkę, odremontować (połozyć podłogi, pomalować, załozyc - wymienić oświetlenie, zainstalować zlew, sedes itp, załozyc liuczniki na wodę i energię elektryczną itp)Ani rodzice ani stowarzyszenie nie posiadamy środków na takie dostosowanie pomieszczeń, by choć w drobnym stopniu wynagrodzić negatywy płynące z niepełnosprawności.Szukamy firm, osób, które pomogą nam w realizacji naszego zamierzenia.Nie ukrywam, ze liczę albo na pomoc bezpośrednią albo na wskazanie adresów, kontaktów, gdzie taką pomoc moglibysy uzyskać.Z końcem września podejmujemy warsztaty teatralne dla niepełnosprawnych dzieci i bardzo chcielibyśmy, by sala na zajechoćby podstawowe standardy.Służe zdjeciami, planem powierzchni lokalu itp. Będę bardzo, bardzo wdzięczna za każdą formę pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts