Agdula 02.09.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Trigo, to chyba nie to forum. Faktycznie nie masz pojęcia gdzie to zamieścić...to jak możesz działać w organizacji typu ngo ? hm?..bardzo intersujące.... Ale jeśli chcesz ..żeby ludzie dostarczali Tobie jakieś wyposażenie wnętrz ze swoich starych domów, mieszkań ..to najlepiej jak umieścisz jakiś nowy wątek pod jakimś konkretnym tytułem....np : niepotrzebne rzeczy - przyjmę... np w dziale wnętrza albo w dziale ogłoszenia. Może dużym ułatwieniem dla chętnych chcących pomóc , bedzie podanie przynajmniej z jakiego jesteś miasta, wtedy może byś mógł sobie przyjechać po rzeczy. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trigo 02.09.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Dziękuję za podpowiedź Szkoda, że nie szczędzisz złosliwości - cóż, działalność (skuteczna) w NGO nie polega li tylko i wyłacznie na znajomości for. Działam w organizacji społecznie, pomagam na ile pozwalają moje umiejętności. Niestety, specjaliści życzą sobie słonych opłat za swoje usługi i pomoc. Musimy więc sobie radzić sami i wyobraź sobie, że mimo nienadzwyczajnej (jak się okazuje) znajomości Forum - skutecznie działamy już piąty rok. Bo nasza działanośc to nie tylko pisanei na Forach (to raczej jedno z narzędzi) ale najwyklejjsza i naprawdę nielekka praca na rzecz innych. I to praca nieodpłatna, co niektórym złosliwcom już isę zupełnie nie mieści w ich kategoriach widzenia świata. Jednak naprawdę będę wdzieczna za każda formę pomocy, nawet tę okraszoną dawką złosliwości. ps. działamy na terenie Białegostoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 02.09.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 A ja tęż mogę was urządzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trigo 02.09.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Ciekawie to brzmi - urządzić kogoś Jeśli na wzór sławetnego programu, to ... super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 02.09.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 I mam ekipę do sprzątania,lepszą niż ma Cif Małgosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trigo 02.09.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 nie pozostaje nic innego, jak sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 02.09.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Trigo, no może trochę przesadziłam . Przepraszam. Ale z reguły tak jest, że jak pojawia się taki post jak Twój, to zaraz jest ich pełno.. i dane forum przestaje być zwiazane z tematem. Podziwiam, ludzi niosących pomoc dla innych. Wiem, że uzyskać jakiekolwiek darowizny, to jest trudny temat.... ..lepiej gdyby ten wątek miał swój temat a nie w Małgosi Majer...może by były jakieś konkretne odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trigo 03.09.2007 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Jasne, tylko nie wiem co z tym fantem dalej - czy załozyć nowy wątek, czy czekać na to, że Admin go wydzieli z tematu. A wpisałam go tu przez nieuwagę ( z rozpędu raczej) , ponieważ szukałam firm, które zajmują sie remontem wnętrz, "wyrzuciło" mi temat na tym Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 03.09.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Wpisz nowy wątek...przecież tu się niewiele dzieje w Twoim temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 03.09.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Nie wiedzieli co z panienką zrobic to ją wcisneli do ckliwego programu o remontach (podobnie większość z tego cyrku gdzies się załapała) i tym sposobem wydaje jej się że jest architektem wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 09.09.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 09.09.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 A i jeszcze do tego niektórzy w to uwierzyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts