Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Małgosia Maier zaprojektuje Państwa mieszkanie

maier

Recommended Posts

Trigo, to chyba nie to forum. Faktycznie nie masz pojęcia gdzie to zamieścić...to jak możesz działać w organizacji typu ngo ? hm?..bardzo intersujące....

Ale jeśli chcesz ..żeby ludzie dostarczali Tobie jakieś wyposażenie wnętrz ze swoich starych domów, mieszkań ..to najlepiej jak umieścisz jakiś nowy wątek pod jakimś konkretnym tytułem....np : niepotrzebne rzeczy - przyjmę... np w dziale wnętrza albo w dziale ogłoszenia.

Może dużym ułatwieniem dla chętnych chcących pomóc , bedzie podanie przynajmniej z jakiego jesteś miasta, wtedy może byś mógł sobie przyjechać po rzeczy.

pozdr :)

Dziękuję za podpowiedź :)

Szkoda, że nie szczędzisz złosliwości - cóż, działalność (skuteczna) w NGO nie polega li tylko i wyłacznie na znajomości for.

Działam w organizacji społecznie, pomagam na ile pozwalają moje umiejętności.

Niestety, specjaliści życzą sobie słonych opłat za swoje usługi i pomoc.

Musimy więc sobie radzić sami i wyobraź sobie, że mimo nienadzwyczajnej (jak się okazuje) znajomości Forum - skutecznie działamy już piąty rok.

Bo nasza działanośc to nie tylko pisanei na Forach (to raczej jedno z narzędzi) ale najwyklejjsza i naprawdę nielekka praca na rzecz innych.

I to praca nieodpłatna, co niektórym złosliwcom już isę zupełnie nie mieści w ich kategoriach widzenia świata.

Jednak naprawdę będę wdzieczna za każda formę pomocy, nawet tę okraszoną dawką złosliwości.

ps.

działamy na terenie Białegostoku

Trigo, no może trochę przesadziłam :-? . Przepraszam. Ale z reguły tak jest, że jak pojawia się taki post jak Twój, to zaraz jest ich pełno.. i dane forum przestaje być zwiazane z tematem.

Podziwiam, ludzi niosących pomoc dla innych. Wiem, że uzyskać jakiekolwiek darowizny, to jest trudny temat....

..lepiej gdyby ten wątek miał swój temat a nie w Małgosi Majer...może by były jakieś konkretne odpowiedzi.

Jasne, tylko nie wiem co z tym fantem dalej - czy załozyć nowy wątek, czy czekać na to, że Admin go wydzieli z tematu.

A wpisałam go tu przez nieuwagę ( z rozpędu raczej) , ponieważ szukałam firm, które zajmują sie remontem wnętrz, "wyrzuciło" mi temat na tym Forum :)