levior 28.04.2007 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 barozi, dzieki za szybka odp al nie kumam pytam o podejsice rzeczoznawcy do operatu bo to u mnie podwarzyli (choc sami tego fachure wskazali). zastanawiam sie jak u Ciebie/Was szacowal wartosc nieruchomosci ... z m2 pow. uzytkowej czy z m2 zainwestowaneg gruntu? czy moze jeszcze inaczej? pozdr pawel p.s. do kosztorysu i harmonogramu nie mieli uwag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 28.04.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Z tego co zrozumiałem to pani rzeczoznawca liczyła dom osobno i działkę osobno, a potem zsumowała te kwoty wyliczając szacunkową wartość całej nieruchomości po wybudowaniu domu. Jak mi powiedziała dom liczyła z m2, ale mówi, że starała się raczej zaniżać wartość niż iść z realnym poziomem cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 30.04.2007 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 barozi, dzieki i walcze dalej. zobaczymy co z tego wyjdzie a Twoje starania juz zakonczone bez problemow? czy przygotowac sie jeszcze na jakies niespodzianki ? pozdr p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 30.04.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Ja już pierwszą transzę wydałem w prawie połowie, a pieniążki od tygodnia leżały na koncie. Wszystko sprawnie i bez problemów. I wszystkim tego życzę. P.S. Zapraszam do mojego dziennika. Umieściłem tam trochę porad dotyczących budowy stanu surowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 30.04.2007 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 hej, to super wyglada na to ze miales farta ... "od dzisiaj w centrali funkcjonuje wyznacznik że przy budowie domu powinni przyjmować 2000 zł. za metr kwadratowy budowanego domu. Do wczoraj było to 1700 zł." ... mi nie robi to duzej roznicy bo mam 130 uzytkowej, ale przy Twoich 266 ... loj ooj pozdr p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 01.05.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 O kurczę. To rzeczywiście miałem fuksa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts