Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

drzwi czeskie Sapeli

Gość Poniek

Recommended Posts

Gość Poniek

Proszę o opinię na temat drzwi wewnętrznych Sapeli produkcji czeskiej.

Czy ktoś jest ich użytkownikiem? Co sądzicie o ich jakości - mają dość krzystną cenę.? Czy są to drzwi typou Porta czy bardziej solidnie np. Interdoor.

Pozdrawiam Poniek

Moi rodzice mają od roku drzwi Sapeli w swoim domu (okleinowane olchą). Wyglądają bardzo ładnie, są starannie zrobione. O ile wiem, nie było żadnych problemów z montażem (regulowana ościeżnica). Mój ojciec stwierdził jedynie, że są "delikatne" - cokolwiek miało to znaczyć :lol:. No ale to chyba dotyczy wszystkich drzwi z płyt.

Na moje oko, żadne z drzwi polskich producentów w porównywalnej cenie (nie mówię o drewnianych) nie wyglądają tak porządnie. Nad czym ubolewam :( , bo wolałabym kupić polskie jak już będę na tym etapie...

Ja też chciałam je kupić ale ostatnio rozmawiałam z osobą, która kiedyś zajmowała się montażem tych drzwi. Podobno jest bardzo dużo reklamacji - drzwi nie trzymają wymiarów. W czasie transportu wiele drzwi ulega uszkodzeniu (rysy) a to nie jest podstawą do reklamacji.

Proszę o opinię na temat drzwi wewnętrznych Sapeli produkcji czeskiej.

Czy ktoś jest ich użytkownikiem? Co sądzicie o ich jakości - mają dość krzystną cenę.? Czy są to drzwi typou Porta czy bardziej solidnie np. Interdoor.

Pozdrawiam Poniek

Ja mam zamontowane drzwi SAPELI. Do Porty nie ma co wogóle porównywać bo jest to inna klas adrzwi, tak samo do Interdoora.

Są to drzwi z naturalnego drewna róznych gatunków drewna a nie plastik jak PORTA i INTERDOOR. Cena rozsądna jak na takie drzwi, duży wybór modeli, fachowa obsługa i dobry montaż ekipy.

Pozdrawiam Leszek

Gość Elżbieta z Gliwic

Od 2 lat użytkuję drzwi Sapeli i jestem z nich bardzo zadowolona. Na Sapeli trafiłam z polcenia znajomych, bo nikt z polskich producentów nie był mi w stanie zaproponować ściany przeszklonej z drzwiami przesuwnymi (świetlika bocznego) Biorąc pod uwagę jakość wykonania, ceny, fachową obsługę i MIŁĄ obsługę, uważam że to rewelacyjny wybór.

Polecam!

• 4 years później...
  • 2 months później...
  • 3 weeks później...