Gość Poniek 16.06.2003 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Proszę o opinię na temat drzwi wewnętrznych Sapeli produkcji czeskiej.Czy ktoś jest ich użytkownikiem? Co sądzicie o ich jakości - mają dość krzystną cenę.? Czy są to drzwi typou Porta czy bardziej solidnie np. Interdoor.Pozdrawiam Poniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 17.06.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Moi rodzice mają od roku drzwi Sapeli w swoim domu (okleinowane olchą). Wyglądają bardzo ładnie, są starannie zrobione. O ile wiem, nie było żadnych problemów z montażem (regulowana ościeżnica). Mój ojciec stwierdził jedynie, że są "delikatne" - cokolwiek miało to znaczyć . No ale to chyba dotyczy wszystkich drzwi z płyt. Na moje oko, żadne z drzwi polskich producentów w porównywalnej cenie (nie mówię o drewnianych) nie wyglądają tak porządnie. Nad czym ubolewam , bo wolałabym kupić polskie jak już będę na tym etapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.06.2003 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Ja też chciałam je kupić ale ostatnio rozmawiałam z osobą, która kiedyś zajmowała się montażem tych drzwi. Podobno jest bardzo dużo reklamacji - drzwi nie trzymają wymiarów. W czasie transportu wiele drzwi ulega uszkodzeniu (rysy) a to nie jest podstawą do reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.06.2003 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Proszę o opinię na temat drzwi wewnętrznych Sapeli produkcji czeskiej. Czy ktoś jest ich użytkownikiem? Co sądzicie o ich jakości - mają dość krzystną cenę.? Czy są to drzwi typou Porta czy bardziej solidnie np. Interdoor. Pozdrawiam Poniek Ja mam zamontowane drzwi SAPELI. Do Porty nie ma co wogóle porównywać bo jest to inna klas adrzwi, tak samo do Interdoora. Są to drzwi z naturalnego drewna róznych gatunków drewna a nie plastik jak PORTA i INTERDOOR. Cena rozsądna jak na takie drzwi, duży wybór modeli, fachowa obsługa i dobry montaż ekipy. Pozdrawiam Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.06.2003 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Czeskie to dobre jest piwo. A i tak nie dla mnie bo za mocno bąbelkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Elżbieta z Gliwic 19.06.2003 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2003 Od 2 lat użytkuję drzwi Sapeli i jestem z nich bardzo zadowolona. Na Sapeli trafiłam z polcenia znajomych, bo nikt z polskich producentów nie był mi w stanie zaproponować ściany przeszklonej z drzwiami przesuwnymi (świetlika bocznego) Biorąc pod uwagę jakość wykonania, ceny, fachową obsługę i MIŁĄ obsługę, uważam że to rewelacyjny wybór.Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juras 24.06.2003 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 A możecie jakieś namiary podać na stronę www, przestawicieli, hurtownię, itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 24.06.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 http://www.sapeli.cz/pl/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juras 24.06.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 http://www.sapeli.cz/pl/pl/ dzięks, nawet po polsku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashen 31.10.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 wątek dosyć stary, ale odświeżam gdyż interesują mnie opinie o tych drzwiach...podzieli się ktoś jeszcze zdaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 08.01.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Odświeżam wątek , bo jestem ciekawa jak sprawują się te drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzx 27.01.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 odświeżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts