tom soyer 16.06.2003 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 kto pomorze mi "poprzesuwac" sciany w moim remontowanym domu? chcialbym zmienic fonkcjonalnosc kilku pomieszczen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.06.2003 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 chetnie pomoge ale chyba tylko wirtualnie, jestem z Krakowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 17.06.2003 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 jesli moglbym przeslac projekt i moje propozycje faksem to bylbym bardzo wdzieczny. chodzi mi przede wszystkim o znalezienie minusow "mojego" rozwiazania parteru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.02.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 kto pomorze mi "poprzesuwac" sciany w moim remontowanym domu? chcialbym zmienic fonkcjonalnosc kilku pomieszczen. Kamiński Piotr 44l Malarz gipsiarz jestem zainteresowany współpracą z Państwa firmą ponad 10l praktyki wykonuje malowanie ścian (różne techniki) gładzie szpachlowe monter płyt karton - gips ścianki działowe sufity podwieszane itp wysoka jakośc prac . posiadam brygadę ludzi kontakt tel 042 632 32 36 lub 0 600 70 80 21.e [email protected] Jeśli posiadacie Państwo wolne miejsca pracy w tym zawodzie , ewentualnie inną ciekawą ofertę pracy będę zobowiązany za poinformowanie mnie . Za odpowiedż, bez względu na możliwość zatrudnienia z góry dziękuję z poważaniem, Kamiński Piotr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 25.02.2004 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 generalnie w moim poscie chodzilo mi o zaprojektowanie wnetrza.kladziemy juz deski na podlogach. ale w razie czego zapisalem numerpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts