Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ewa

Które kupić?  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które kupić?

• Marcon Legno Rosso
    • Serenissima Timberland

Recommended Posts

No i ja wreszcie mogę coś napisać n/t woodentica :D :D :D

Z duszą na ramieniu (czytam ten wątek od początku) zamówiłam 100 m2 wood. ochra (mniejszy)- praktycznie cały parter za wyjątkiem kuchni, wiatrołapu i łazienki :-? :-? :-?

Cena (lipcowa) 89,50 zł. Przyjechał w idealnym stanie z drugiego końca Polski :D

Jest w trakcie układania. I co ciekawe, kładzie dwóch panów: jeden wg instrukcji z przesunięciem o 1/3, drugi w innym pomieszczeniu z przesunięciem o 1/2.

Ten z przesunięciem o 1/2 prezentuje się o wiele lepiej :o :o :o

Mam nadzieję, że skończą do końca tego tygodnia, choć bez fugowania :( :( :(

Mamy co najmniej jeden miesiąc w plecy (po dwóch m-cach wywaliłam ekipę od wykończeniówki :evil: :evil: :evil:

Powinnam to zrobić wcześniej ale bałam się, że nikogo nie znajdę :x :x :x

I jeszcze jedno, nie potrafię wklejać zdjęć, dlatego moje posty są tylko tekstowe, jestem wybitne antytalencie ... :oops: :oops: :oops:

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Grzanka!

Postaram się to zrobić w sobotę (będą siły fachowe) :oops: :oops: :oops:

Nie będzie jednak fug, bo narazie nowi fachowcy gonią opóźnienie, fugowanie zostawiając na później :-? :-? :-?

Tym razem miałam szczęście do ekipy, pracują jak nawiedzeni :D :D :D

Generalnie - cieszę się ze swojej decyzji co do woodentica.

Mogę podać namiary na super sklep internetowy, który nie dość, że ma dobre ceny, to jest również bardzo kontaktowy i odpowiedzialny :wink: :wink: :wink:

="kasiulakp"

Niebawem będę miała zdjęcia z salonu to też się pochwalę :D

I jeszcze na koniec zbliżenie

No i co się kochana nic nie chwalisz :evil:

Ale ja pochwalę to twoją podłogę w salonie, nooo cudna !! ale chyba ta minimalnej fudze?

I powiedz jaki kolor fugii wybraliście do tej ochry?? Bo u mnie się właśnie układa ale nie dobrałam jeszcze fugi! Będę wdzięczna!!

Ja nieco z innej beczki: Jakie macie drzwi (kolor) do podlogi w kolorze woodentic brown?

U nas drzwi wewn. nie ma przy woodentiku ale mamy okna tarasowe do samej podłogi w kolorze złoty dąb. Ponoć do złotego dębu świetnie pasuje ochra ale po wielu dylematach zamówiliśmy brown i z drżeniem serca czekam na ułożenie.

witam wszystkich!! Wróciłam po urlopie i od razu zasiadłam do kompa poczytać co u was :D

Ja kupiłam mój woodentic na allegro, od pana o nicku robert cerami dla mnie rewelacja. większą wersję kupiłam po 103 m2 a teraz wystawiony jest za 99 m2 także gośc daje suuuper cenę. Dostawę dostałam gratis bo zamówiłam również aleksandrie do łazienki teściów i organze do mojej łazienki. POLECAM!!

Nina nie wklejałam zdjęć bo jak już pisałam wcześniej byłam na wakacjach. Ale już to nadrabiam :lol: choć zdjęcia nie są super jakości :/

http://www.empikfoto.pl/albumy38/405111/852929/previews/28185960_362.jpg

http://www.empikfoto.pl/albumy38/405111/852929/previews/28185961_363.jpg

http://www.empikfoto.pl/albumy38/405111/852929/previews/28185964_364.jpg

nie żałuję wyboru, choć bałam się bardzo efektu. Nie widziałam jeszcze płytek na żywo :cry: bo nie było mnie od czasu położenia w Polsce. Ale mama i siostra mówią,że super!! Ale nie wiem czy jakbym miała kłaść jeszcze raz to nie położyła bym brown... ale to tylko dlatego,że po prostu lubuję się w ciemnych brązach :lol:

witam wszystkich

i ja wlasnie jestem na etapie konczenia ukladania plytek woodentic w swoich pomieszczeniach i bedzie trzeba zabrac sie za fugowanie

przegladalem watek i wiekszosc z Was z tego co widze zakupuje albo brown albo ochre u mnie wybor padl na Woodentic Biege ale mam problem z doborem fugi dzisiaj objezdzilem niemal wszystkie sklepy i do wyboru mam jedynie firme Ceresit, Mapei i Atlas porownujac wzorniki z plytka cos mi nic nie pasuje :( a chcialbym jak najbardziej zblizony kolor fugi a moze jakis inny pomysl

Czy moze ktos cos polecic ?

Moze jakies zdjecie jak to wyglada?

dzieki za pomoc :)