Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ewa

Które kupić?  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które kupić?

• Marcon Legno Rosso
    • Serenissima Timberland

Recommended Posts

ja kupowałam w modna łazienka wszystkie płytki do domu - woodentiki, alebastrino, arkesię, sugar grys...wszystko dostarczone na czas, zero uszkodzeń. Niestety zamówiłam za malo płytek, to mi dowieźli, to co sie dało z tej samej serii, a resztaz innej (na szczęście różnicy nie widać). Zabrakło mi już po zamówieniu wszystkieg,o jednej paczki płytek, to zorganizowali transport tak, żebym mogła sobie je odebrać w Warszawie i bez płacenia kosztów wysyłki. Osobiście jestem BARDZO zadowolona

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No i jak lepiej układac te kafle, mamy salon w ksztalcie prostokata i zastanawiam sie czy lepiej beda wygladac ulozone wzdluz dluzszego boku czy prostopadle ???

W życiu nie wzdłuż...po pierwsze pokój zrobi Ci się optycznie jeszcze węższy i dłuższy, po drugie tak jak napisał kriso81, nie będzie tak widać nierówności jak ułożysz prostopadle do okna.

Ja mam położonego dużego Woodentica z przesunięciem o 1/3.Wygląda super, zdjęcia na poprzednich stronach :)

racja, też mamy prostokątny salon z oknami na dłuższym boku, z wejściem na przeciwko. Ułożyliśmy prostopadle do tego boku z oknami.

konisko ciekawe ułoznie z tem małym przesunięciem, ja mam tak porobione dyletacje...

Powodem było wykorzystanie płytek (robiłem rysunki z układem płytek, ale i fakt, że przy takim ułożeniu jeszcze bardziej minimalizuje się zjawisko klawiszowania płytek względem siebie (są wygięte w górę trochę - jak pisałem około 1mm)).

No i wydaje mi się, że fajnie wyszło.

Przesunięcie wynosi 150mm.

Pozdr.

my też wahamy się nad płytkami Woodentic. Ja jestem na tak dla brown, ale mąż nie jest jeszcze do końca przekonany, bo po obejrzeniu tak małego fragmentu płytek jakie widzieliśmy na ekspozycji w sklepach nie umie sobie wyobrazić tego na większej powierzchni.

I mam w związku z tym pytanie czy ktoś w forumowiczów z Krakowa lub okolic ma to u siebie i byłby skłonny zgodzić się na naszą krótką wizytę, zeby zobaczyć te płytki na większej powierzchni?

my też wahamy się nad płytkami Woodentic. Ja jestem na tak dla brown, ale mąż nie jest jeszcze do końca przekonany, bo po obejrzeniu tak małego fragmentu płytek jakie widzieliśmy na ekspozycji w sklepach nie umie sobie wyobrazić tego na większej powierzchni.

I mam w związku z tym pytanie czy ktoś w forumowiczów z Krakowa lub okolic ma to u siebie i byłby skłonny zgodzić się na naszą krótką wizytę, zeby zobaczyć te płytki na większej powierzchni?

Zapraszam - okolice Dębicy przy trasie.

U mnie brown duży salon/kuchnia/korytarze.

Pozdr.

Powiem szczeże traktuje Twoje Drewniaki jak swoje i cieszy mnie to że jesteś zadowolony

Wielka radocha jak widzę że jednak można zrobić dobrze i działa i cieszy INWESTORA

Czekam na następne fotki

Pozdrawiam

Pablo

Nie bez znaczenia też Twoja pomoc była w temacie...bo inaczej bryndza by była.

Pozdr.

przesledzilam forum i nie widzac plytek na zywo bylam prawie zdecydowana na woodentic ochra.

Na zdjeciach wygladaly naprawde ladnie. Niestety przypdakowo w jednym z marketow zobaczylam woodentica i ...niesamowicie sie rozczarowalam.

Mam nadzieje, ze nie zostane ukatrupiona piszac, ze wg mnie wygladaja bardzo tandetnie, struktura drewna jest taka "naklejona", plaska. Wygladaja jak tanie panele, tylko z fuga.

Doplacilismy kilkanascie zlotych wiecej i zakupilismy wloskie plytki drewnopodobne, ktore wygladaja swietnie.

W koncu jest to zakup na wiele wiele wieeeele lat.

Radze wiec obejrzec plytki na zywo i nie kupowac w internecie sugerujac sie opiniami z netu.