Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ewa

Które kupić?  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które kupić?

• Marcon Legno Rosso
    • Serenissima Timberland

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U nie na razie w trakcie prac, ale wygląda naprawdę slicznie - woodentic beige

http://lh4.ggpht.com/_AXAtQ6KewuE/TIaOQusj-TI/AAAAAAAAAdM/49DBw494M2I/s720/IMG_1401.jpg

http://lh3.ggpht.com/_AXAtQ6KewuE/TIaOQGU8B7I/AAAAAAAAAdI/j8ImpQGVyj0/s720/IMG_1400.jpg

Bedę mieć ma całym dole (76m2)

Też kładziemy woodentic na całym dole (ok. 75 m), jak to wyszło u Ciebie?

I to najnowsze dzieło męża - wielkie sprzątanie oczywiście :) i tak oto ukazała się piękna podłoga :D

http://lh5.ggpht.com/_AXAtQ6KewuE/TNrpPBtis0I/AAAAAAAAAq8/PXpKxDtRuic/s576/IMG_1587.jpg

Witam,

Obecnie z mężem stoimy przed wyborem płytek do salonu a że od momentu wszczęcia poszukiwań ;) chodzi za mną woodentic proszę o radę.. czy odcień beige z oknami w ciemnej stolarce (ciemny orzech) nie gryzą się? w załączniku zdjęcie naszego salonu z przeklętą piękną belką z jesionowego drewna, która wybitnie gryzie się z orzechem.... :roll::roll::roll:

budowa 034.jpg

Też się nad tym zastanawiałam, bo mam okna ciemny orzech. Ale wydaje mi się, że beż będzie bardzo ładnie się kontrastował, brown piękny, ale boję się tej ciemnej podłogi. Planuje więc beż podłogę i ciemniejsze meble. Tylko cały czas się zastanawiam nad rozmiarem czy mały czy duży :) pozdr

Też się nad tym zastanawiałam, bo mam okna ciemny orzech. Ale wydaje mi się, że beż będzie bardzo ładnie się kontrastował, brown piękny, ale boję się tej ciemnej podłogi. Planuje więc beż podłogę i ciemniejsze meble. Tylko cały czas się zastanawiam nad rozmiarem czy mały czy duży :) pozdr

Czy nie obawiasz się, że ciemna podłoga pomniejszy optycznie przestrzeń salonu?

Ja też chorowałam na brown, ale po wizycie u znajomych z ciemną podłogą się wyleczyłam. Wszyscy znajomi którzy zrobili ciemne podłogi mówią - nigdy więcej. Niestety kurz widać okrutnie. Na pewno ciemna podłoga wygląda lepiej, jakoś dostojniej.

Ja też mam okna orzech a podłoga będzie beige. Na razie jakoś też tego nie wiedzę ale podobnie było z łazienką. Teraz jak już płytki się układają uważam, że będzie cudnie z 5 razy zmieniałam projekt łącznie z pomysłem zmiany kafelek. To samo miałam z parapetami. 2 rodzjae do wyboru i cieszę sie że mąż mnie namówił mimo że wydawały mi sie za bardzo ciapkowate, a teraz moje breccia aurora wyglądają pięknie, a poprzednie byłyby mdłe.

I tak samo doszłam do wniosku z podłogą. Jak położą to będę dobierać resztę.

A kto ma dużego woodentica??

Może jakieś nowe zdjęcia ?? Interesuje mnie jak to wygląda z meblami.

Czy nie obawiasz się, że ciemna podłoga pomniejszy optycznie przestrzeń salonu?

Hmmm... ja nie kładę browna więc się nie obawiam ;)

Właśnie zamawiam beż ten mniejszy, znalazłam w sklepie we Wrocławiu w niezłej cenie, 76,80 zł więc biorę. A dla zainteresowanych dodam, że ponoć Paradyż od 1 grudnia podniósł ceny, więc teraz gdzieniegdzie można dostać jeszcze po starej cenie.

pozdrawiam

Edytowane przez Klodziki