Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ewa

Które kupić?  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które kupić?

• Marcon Legno Rosso
    • Serenissima Timberland

Recommended Posts

Hej

Możecie mi powiedzieć coś o cokołach.

Jakie zastosowaliście ?

Przycinane z płytki to chyba odpadają ?

Ostatnio układałem woodentic i cokoły robiłem z płytki. Dwa warunki długą płytkę trzeba przeciąć na pół bo inaczej cokoły będą pękać i drugi warunek to wkucie płytki cokołowej w ścianę aby uniknąć półki na kurz.

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

odkupie 5-6 paczek plytki Woodentic Brown 98x21 RecB02 data produkcji ok pazdziernik 2010 ... w gre wchodza tez produkcja grudniowa badz wczesniejsze niz pazdziernik

chodzi o to ze fachowcy polozyli mi 40m plytki i w parti ktora zakupilem w sklepie 5 paczek bylo juz w innym odcieniu ... zasadnicza czesc jest zdecydowanie bardziej brazowa z wyraznymi słojami, natomiast te 5 paczek sa takie jakby gładsze , nie wyrazne słoje a kolor bardziej pomaranczowy ,,,, ciezko bedzie cos dokupic ... ale moze ktos z Forumowiczow ma cos takiego do pozbycia sie

pozdrawiam

• 2 weeks później...

Mam pytanie do posiadaczy ochry

Mam je w kuchni i chciałabym dobrać kolorystykę mebli, drzwi w orzechu ryfli. I tak sobie wymyśliłam że fronty dam w orzechu a blat będzie drewniany i do tego taki sam stół. W jaki sposób mam dobrać kolor blatu do płytek? Dodam, że chcę blat z Manufaktury Drewna więc odpada osobiste dobranie płytki do drewna jakie posiadają w ofercie.

Możecie coś doradzić?