Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ewa

Które kupić?  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które kupić?

• Marcon Legno Rosso
    • Serenissima Timberland

Recommended Posts

zdjęcia zakurzonej i bez fug podlogi. Zafugowana jescz nie zgrana z aparatu.Fuga 2,5. są miejsca że jest trochę wgłębienie ale moze w 2 -3 miejscach, nie widac tego tylko podczas mycia podłogi na kolankach.

Pięknie wygląda Twoja podłoga!!!

Czy ktoś ma może zdjęcia browna z fugą czekolada z mapei? Albo jakąkolwiek fugą z której jest zadowolony ;). Będę wdzięczna :)

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam, a ja mam zakupiony woodentic brown 65x16. Do ułożenia na korytarzu i antresoli - co stworzy całość. Zastanawiam się nad tym jaką dać fugę (tzn.jaki kolor i jaka szerokość). Może ktoś doradzić? Liwko - liczę na Ciebie - Twoja podłoga jest cudna! :)

Kochani, od długiego czasu śledzę to forum , tak jak wy jestem posiadaczką Woodentica i nie mogę doczekać się jak zaczną go u mnie układać, czy napotkam takie dylematy jak wy, zobaczymy .... mam ochrę mniejszy rozmiar , zakup w poleconym przez was sklepie internetowym , dzięki że jesteście...

no tak ale kuchnia jest otwarta na salon i bedzie przecieta dylatacja

salon tez bedzie przeciety w połowie

ja zaczniemy od srodka dylatacji to w ktoryms momencie wejdziemy kafla na kolejna dylatacje i chodzi mi o to jak to rozwiazac

Hmmm. Mam podobne metry co ty i nie robiłem żadnych dylatacji. Jedynie pianka przy ścianach. Mam ogrzewanie podłogowe i druga zima mija bez żadnych niespodzianek. Moim zdaniem bierz klej elastyczny i się nie przejmuj.

mam kuchnie otwartą na salon - dylatacja była zrobiona, płytki położone równolegle z dylatacją (tzn trochę na nią zachodziły, ale nie będę ich przecież ucinać), między salonem i przedpokojem płytki kładzione były niestety już prostopadle i nic nie docinałam - bo jak by to wyglądało na otwartej przestrzeni? Na razie jest OK.

Mam dylemat odnośnie jak dobrać kolor blatu i stołu w kuchni do podłogi w kolorze Ochra duży format. Drzwi mam ciemnie orzech ryfla więc mam w planach fronty meblowe takie same żeby nie mieszać już tych brązów. Choruję na drewniany blat ale z jakiego drewna żeby pasowało to nie wiem. Poradzicie?

Mam dylemat odnośnie jak dobrać kolor blatu i stołu w kuchni do podłogi w kolorze Ochra duży format. Drzwi mam ciemnie orzech ryfla więc mam w planach fronty meblowe takie same żeby nie mieszać już tych brązów. Choruję na drewniany blat ale z jakiego drewna żeby pasowało to nie wiem. Poradzicie?

P1010762.JPG