Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ewa

Które kupić?  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które kupić?

• Marcon Legno Rosso
    • Serenissima Timberland

Recommended Posts

Jeśli można w tym temacie z prośbą - potrzebuję po jednej płytce woodentic brown i ochra paradyża. Może nawet być po ułamanym kawałku każdej :-)

Potrzebne mi do dopasowania reszty, w sklepach nie mają próbek, ponoć dostają tylko ekspozycje a resztę w paczkach tylko można kupić.

Jeśli ktoś ze Śląska by mnie poratował - podjadę, jeśli znalazłby się chętny z dalszej Polski, oczywiście pokrywam wszelkie koszty związane z wysyłką.

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

z casto to dziwna sprawa, bo w niektórych (np w Legnicy) Woodentic mają, a w niektórych (np w Jeleniej Górze) nie mają.

Czyli dobrze mi się wydawało, że w jakimiś supermarkecie widziałam te płytki. Optowałam z LM ale jak widać pomyliłam się.

Po co Ci po jednej płytce?? Do obejrzenia?? Jeśli tak, to wbijaj do jakiegoś lepszego salonu z płytkami, tam napewno mają.
Zgadza się, muszę wybrać kolor, który będzie pasował do koloru moich drzwi.

Tak jak Pumpaluna napisała, płyki obejrzyj w sklepie stacjonarnym, a kup w necie. Ceny diametralnie inne. Ja swój Woodentic ostatnio (jakieś 3 tyg. temu) kupiłem za 84,56zł/m2. Przesyłka gratis. Kupowałem tutaj: http://sklep.ceramika-ak.pl Dostawa w ciągu dwóch dni była u mnie. Płytki już się kładą. Wyglądają super - kolor Brown.
Gdybym wiedziała dokładnie, jak moja łazienka ma wyglądać, to zamówiłabym w necie. Ale pomyślę, bo różnica w cenach jest niesamowita.

Kasia Wojtek nie wiem gdzie na Śląsku szukaliście,ale ja kupiłam po jednej płytce w TGS-sie w Gliwicach na Pszczyńskiej bez żad

nego problemu.

O! I ja dziękuję za podpowiedź! :)

Kochani, tak sie sklada, ze po 1,5 roku czytania forum i wybraniu mnostwa rzeczy z poziomu czytajacego typu rekuperator, oczyszczalnia, kominek itp nadejszla pora, aby prosic Was o pomoc. Wiem, ze pomozecie. Przejrzalam caly watek podlog drewnopodobnych i potrzebuje Wasze pomocy. A wymagania sa takie: dlugosc plytek jak najwieksza, kolor jak najjasniejszy i generalnie plytka jak najbardziej przypominajca drewno. Cena, hmmm, jestem w stanie sie poswiecic, tak mysle. Poprosze o pomoc. Najczesciej tu poruszana woodentic, ze wzgledu na najjasniejszy, dla mnie zbyt ciemny, i dlugosc zbyt krotka, odpada, please help.