Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ewa

Które kupić?  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które kupić?

• Marcon Legno Rosso
    • Serenissima Timberland

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam, witam,

nie nie sopro umbra 58, jak zażądałam w sklepie całego próbnika sopro, to zobaczyłam że sopro 58 pochodzi z zieleni i od razu przeszła mi chęć jej użycia.

Kupiłam najbardziej pasującą do odcienia ciemnego koloru na płytkach , nie napiszę że idealną, bo takiej nie znalazłam, widocznie nie ma :).

Kupiłam Mapei brąz 142. Moim zdanie pasuje najlepiej ze wszystkich, zlewa się z płytkami a taki efekt chciałam uzyskać. pozdrawiam :)

• 5 weeks później...

Jestem w trakcie kafelkowania mieszkania woodentic beige, ok 34 m2 płytek, fuga sopro karmel 922, po położeniu całości postaram się umieścić tu zdjęcia.

Dziś 24.09.2013r. mam zdjęcia położonego woodentica.

Nie wiem czy kafelkarz powinien umyć taką podłogę, bo na razie zostawił ją taką pomazaną?

102_2951.jpg102_2950.jpg102_2952.jpg

Edytowane przez emlyn

• 1 month później...
użytkuje się fantastycznie, myje łatwo a jakby co nie widać brudu :) jedyny minus - fuga zlewająca się z płytkami po takim czasie niestety się zabrudziła :( i czas ją wyczyścić ...

dzięki emilus18 za opinię, utwierdziłaś(-eś) mnie w przekonaniu, że podjęliśmy dobrą decyzję, a co do fug to niestety-wieczne nie są i zdajemy sobie sprawę, że po jakimś czasie trzeba będzie je odświeżyć.

• 2 weeks później...
U mnie woodentic ochra 98x21,5 na całym parterze (oprócz łazienki i kotłowni ),użytkuję półtora roku i wygląda jak nowy,łatwy do mycia,,fugi na początku były takie bialawe ale teraz mają kolor piękny brąz,trochę ciemniejszy od płytek i naprawdę fajnie to wygląda,każdy się nabiera że to deski,ja jestem bardzo zadowolona z wyboru.