mami_X 09.04.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Witam, mam pytanie dotyczące poddasza. Jaką macie wysokość na poddaszu? Cały czas się zastanawiam czy my nie mamy za nisko. Na dole w salonie jest ok. 5,5 m, w pozostałych pomiesczeniach 2,8 m, natomiast na poddaszu wyszło nam 2,40 m (ścianka kolankowa 1,6m) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 09.04.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 2,40 to nisko, zwłaszcza że na dole jest wysoko. W większości projektów jest 2,60.Ja na parterze mam 2,84 a na poddaszu 2,55 Ale skoro tak wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 05.05.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 To dziwne przy domu projektowanego z poddaszem użytkowym i zwłaszcza przy takiej wysokiej ściance kolankowej (dach o taki małym kącie?!) - pomieszczenia mieszkalne nie mogą być projektowane takie niskie. Chyba, że to jakś adaptacja na dziko strychu nieużytkowego. W każdym razie to błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts