Renata27 09.04.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie! Zapraszam do lektury i bardzo proszę o komentarze, uwagi i porady. Chętnie podyskutuję, wymienię opinie, wysłucham waszych rad, sugestii. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 10.04.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witaj Renatko Nareście zaczęłaś pisać swój dzienniczek Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 10.04.2007 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam serdecznie. Wreszcie się zmobilizowałam, a muszę przyznać że już byłam sama zła na siebie, że nigdy nie mogę wygospodarować chwili czasu żeby wreszcie założyć swój dzienniczek Obiecuje, że już niebawem pojawią się kolejne fotki. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 10.04.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Czekamy na fotki, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 10.04.2007 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Dzisiaj jest u nas deszczowo, tak więc pewnie nie pójdę na budowę, to pewnie jeszcze dzisiaj coś załączę. Pozdrowionka cieplutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 11.04.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Renia u Ciebie to wszystko rośnie w przyspieszonym tempie zaraz zaczniesz meblować pokoje to się nazywa tempo budowy.....żeby tak u mnie tez było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 11.04.2007 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Oleńko to jeszcze nic. Swoj dzienniczek na chwilę obecną zakończyłam na etapie fundamentów, a w rzeczywistości mury już mam na wysokości stropu (a dokładnie ściany zewnętrzne i nośną w środku). Na dniach będziemy robić szalowanie. Moje zaległości wynikają z tego, że jak tylko wrócę z pracy to pędzę ile sił na budowę, bo chcę pomóc w miarę mozliwości, a przede wszystkim uwielbiam patrzeć jak rośnie mój domek. Sama rozumiesz, że jak już wrócę do domu to już jest późny wieczór, a poza tym jestem padnięta. Pozdrawiam cieplutko, Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 17.04.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 No to dawaj następne zdjęcia ....mury i strop który zapewne już jest wylany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 18.04.2007 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Witaj Olu! A już myślałam, że wszystkich gdzieś wywiało, bo nikt się nie odzywał Teraz to mnie przeceniłaś . Mury są owszem, ale stropu jeszcze niestety nie mamy (nad czym oczywiście bardzo ubolewam, bo ja to chciałabym mieć wszystko już. Szkoda, że tak się nie da. Ale pocieszam się faktem, że i tak już sporo tego jest, a najważniejsze, że prace cały czas idą do przodu. Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.04.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Witam Renatko widzę, ze taki wioskowy przeszkadzajek na czterech łapach to norma na każdej budowie. Nam "pomagał" robić ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 28.04.2007 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Witam witam.Faktycznie chyba wszędzie znajdzie się jakiś przeszkadzajek. Pierwszym razem jak nam wpadł w świeży beton to mieliśmy ubaw po pachy, bo on sam nie wiedział co się stało. Ale jak zrobił to drugi raz to już byliśmy źli i niestety musieliśmy go odizolować od terenu budowy. Ogólnie wspominamy to miło. Pozdrawiam ciepło, Rena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 28.04.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Renatko teraz to już jesteś na bieżąco w dzienniczku widze, że cieszysz sie tak jak ja, z każdej drobnostki ...z każdej cegły dostawionej.....co prawda ja cieszę sie z każdej dokupionej rzeczy bo na razie to nic sie nie dzieje ale jest juz nadzieja bo dziś murarze przyjechali i powytyczali sobie fundamenty a od poniedziałku sie zaczyna no to niedługo będziemy wylewać stropy ..co ????? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 28.04.2007 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Witaj Oleńko. Trafiłaś w "10" z tym, że cieszy mnie każda cegiełka wmurowana w nasz domek. Tym bardziej, że tak jak pisałam budujemy systemem gospodarczym i wiele rzeczy wykonujemy siłą włąsnych rąk. Nieocenieni oczywiście okazali się przy budowie nasi Rodzice (zarówno ze strony męża, jak i moi); bez nich nie wiem jak byśmy sobie poradzili. Tak więc wracając do mojej radości z budowy; jest ona tym większa im więcej ja sama pomagam przy budowaniu naszego Przytulnego. Co z tego, że pustaki, które jakiś czas temu nosiłam były ciężkie - tego już prawie nie pamiętam - ale satysfakcja, że w jakimś ułamku przyczyniłam się do powstawania naszego domu jest ogromna. Zdaję sobie sprawę, że nie wszyscy mogą sobie na to pozwolić, ale naprawdę zachęcam. Wrażenia są super (zarówno w trakcie, jak i po). Ja też pracuję zawodowo, a jakoś udało mi się wziąść urlop i popracować na budowie. Trochę wysiłku jeszcze nikomu nie zaszkodziło, a jaką może dać RADOŚĆ - tego nie da się opisać. Pozdrawiam cieplytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 29.04.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Gdyby ten widok można było zatrzymać na zawsze Piękny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 05.05.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Cześć Kobietki! I tu się ukrywacie? Nie można za wami nadążyć! Renatko pytanie o wasze zdjęcia jest zatem nieaktualne Powiedzcie jak wkleja się zdjęcia, bo ja co prawda kiedyś wkleiłam, ale nie udało mi się go zmniejszyć Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 07.05.2007 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Powiedzcie jak wkleja się zdjęcia, bo ja co prawda kiedyś wkleiłam, ale nie udało mi się go zmniejszyć już piszę odnośnie wklejania: klikasz na (w tych żółtych prostokącikach) następnie wchodzisz na swoja stronkę ze zdjęciami w fotoonecie klikasz prawym myszki na zdjęcie, które chcesz zamieścić na forum wchodzisz w "właściwości" i kopiujesz cały adres tego zdjecia (http://.... ) to co skopiowałaś wklejasz za i jeszcze raz klikasz na w żółtym prostokąciku troszkę to jest zamotane, ale mam nadzieję, że wiesz o co chodzi jeśli chodzi o zmniejszanie zdjęć to niestety nie wiem jak to się robi; a tak na marginesie, to mnie interesuje powiększanie fotek, bo te moje są takie, że niewiele na nich widać jak coś się dowiesz w tym temacie to daj znać pozdrawiam cieplutko i czekam na efekty Rena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 07.05.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 No to w Twoim przyszły gniazdku -ptaszki uwiły sobie swoje gniazdko To bardzo wzruszające Ja bym zostawiła je, bo sama wiem ile trudu kosztuje zbudowanie własnego domku To dla Twojego domku dobry znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 08.05.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Dzięki za instrukcje co do wklejania zdjęć. W wolnej chwili zgłębię temat. A co do lokatorów to na drzewo z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 13.05.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 o jej jakie piękne kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 22.05.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Pragnę zaprezentować nasze nowe wejście na poddasze, na które właśnie się zdecydowaliśmy: ://foto3.m.onet.pl/_m/0d2d67098abec7fbf611ce9321b17d3b,5,19,0.jpg sufit podwieszany w łazience foto2.m.onet.pl/_m/fa083aa690f66956f03300c4dee81ffa,5,19,0.jpg nasz najnowszy nabytek foto1.m.onet.pl/_m/859f437e2ce47ffee3ff07ba97d8c8f1,5,19,1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts