emwu 18.04.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Czesc Renatka No byczenie niby sie skonczyly ale brzuchol nadal mi rosnie. A to dlatego ze w brzucholu rosnie fasolka . Jak wiec mam myslec o budowie . Poza tym siedze tu w tym cholernym deszczowym Dublinie (pada 3 dzien) wiec nie mam o czym pisac. W zie bedziemy dopiero w czwartek. Wtedy znow wpadne w rytm budowania. Tez chcialanym juz ogrod tworzyc ale nie da sie jeszcze. Poczekam do nastepnej wiosny chyba.[/i] Przepraszam Renatko. Chyba sie zagapilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 18.04.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Nie ma sprawy. Podobno roztargnienie to też jedna z oznak... . Emwu jeszcze raz bardzo gratuluję!!! Cieszę się Waszym szczęściem!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 19.04.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Witam serdecznie gratuluje bardzo ładnego domku mam pytanko odnośnie schodów i tarasów bo także mam zamiar sam je wykonać. Na jaka głebokość mąż kopał ławy i czy dawał zbrojenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 19.04.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Witaj naLeśnik gratuluje bardzo ładnego domku Bardzo dziękuję za słowa uznania, zawsze miło się takie czyta . mam pytanko odnośnie schodów i tarasów bo także mam zamiar sam je wykonać. Na jaka głębokość mąż kopał ławy i czy dawał zbrojenie?? Zarówno przy tarasie, jak i schodach ławy były kopane na głębokość 90 cm i zbrojenie też było dawane (z drutu "12"). Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 21.12.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://images38.fotosik.pl/236/ce91b7063bd8eaa7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 21.12.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 „ Dziś W Mieście DawidaNarodził Się Wam Zbawiciel...”Owocnych Refleksji Nad Faktem,Że Bóg Stał Się Człowiekiem,Odtąd Zawsze Jest Z Nami.Jest Z Nami, Gdy Się Cieszymy IPłaczemy, Gdy Pracujemy IOdpoczywamy I Nawet Wtedy,Gdy Grzeszymy...Pełnych Pokoju Świąt Bożego NarodzeniaI Błogosławionego Nowego Roku!http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2008/08/carteneige004aq9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts