NJerzy 10.02.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Rury są systemowe do odkurzacza centralnego, stosowanie innych nie ma sensu. Sam odkurzacz sprawdza się rewelacyjnie, jedynie szufelkę automatyczną przeniosę z holu w pobliże kominka. Kress jako centralna jednostka też działa bez zarzutu - jedyna wada to drogawe worki papierowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 28.09.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 hej! kiedyś pisałeś o piwniczce przydomowej że taką posiadasz, jednak na zdjęciach w dzienniku jej nie widzę, albo nie rzuca się w oczy czy mógłbyś umieścić kilka fotek jak ona wygląda, jakie jest wejście itp. Teraz właśnie zabieram sie za piwniczkę i myśle i myśle jak rozwiązać wejście do niej żeby zajmowało malo miejsca a wchodzenie było wystarczająco wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 13.10.2011 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Postaram się zrobić zdjęcia i zamieścić tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka83 15.10.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Witam,jestem na etapie projektowania swojego domu i bardzo podoba mi się twój dach mógłbyś podać mi jakieś dodatkowe dane dot. konstrukcji, przekroje belek rodzaj więźby bym mogła z konstruktorem omówić podobne rozwiązanie u siebie. Z góry badzo dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efka3 15.12.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Witaj, przeczytałam Twój dziennik i mam pytanie odnośnie ogrzewania domu jakie zastosowałeś. Skierowano mnie do Ciebie z wątku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?48792-dom-ciep%C5%82y-pasywny-albo-3-lub-5-litrowy&p=5063207#post5063207. Jeśli miałbyś chwilę i zerkną na mój post http://forum.muratordom.pl/showthread.php?48792-dom-ciep%C5%82y-pasywny-albo-3-lub-5-litrowy/page454 Rozumiem, że masz tylko i wyłącznie kominek i bufor, z Twoich wpisów wynika że rozwiązanie się sprawdza. Jesteśmy jeszcze przed zakupem kominka i bufora. Sporo rzeczy mąż może zrobić sam ale nie wszystko... Na coś szczególnie powinniśmy zwrócić uwagę? I pytanie zasadnicze, czy takie rozwiązanie pozwoli na odbiór budynku - docelowo miał być gaz i piec kondensacyjny ale jak wynika z tego co napisałam, może się okazać, że nic z tego nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 24.01.2012 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 W buforze mam również grzałki elektryczne, i chyba one do odbioru były podane jako źródło ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 09.06.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Hello, I jak się mieszka? interesuje mnie głównie kwestia tarasu i salonu od strony północnej, czy zmieniłbyś ich położenie gdybyś mógł? pytam, bo sama buduje dom z tarasem od strony pn-zach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Zaniedbujesz odpowiedzi... Może ja odpowiem, bo czasami zdarza mnie i mężowi bywać na tym tarasie.. W lato OK, nie ma słońca w nadmiarze jak u mnie na południowo-zachodnim, nie jest gorąco, , Jerzy ma też drzewa i one też dają cień.. Myślę, że ogólne wrażenie jest bardzo dobre... można posiedzieć i nie mrużyć oczu od słońca, nie jest upalnie i nie jest gorąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monio206 17.01.2018 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Witam.Jak obejrzeć zdjecia, muczę coś zainstalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 06.10.2018 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2018 Zdjęcia zniknęły razem z serwerem na którym były. Pojedyncze mogę przesłać na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts