bmiara 03.09.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Sąsiad z prawej musiał się zdziwić gdy przez oknami wyrósł mu taki klocek…jaka tam jest odległość między budynkami 5m? Swoją drogą dziwię się że sam tej działki nie kupił i nie urządził sobie ogródka… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka_misia 03.09.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Śledzę z ciekawością. Zwłascza ze względu na płaski dach. Też chcę taki i żaden inny. No i zazdroszczę fachowej wiedzy. Też chciałabym wiedzieć tyle by kitu nie dać sobie wcisnąć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alenrok 08.09.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 myszka_misia napisałaś dokładnie to co ja chciałam napisać. NJerzy jestem pod ogromnym urokiem Twojego domu a co będzie jak zobacze efekt końcowy.Pewnie po nocach nie będe spała.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 09.09.2008 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Sąsiad z prawej musiał się zdziwić gdy przez oknami wyrósł mu taki klocek…jaka tam jest odległość między budynkami 5m? Swoją drogą dziwię się że sam tej działki nie kupił i nie urządził sobie ogródka… Do sąsiada jest 5 metrów. Mój dom w niczym mu nie przeszkadza - od mojej strony ma północ, i tylko graciarnię na placu. Działka stała pusta kilkadziesiąt lat, a gdy ją kupiłem co chwilę byli chętni na odkupienie, również niektórzy sąsiedzi z ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.09.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Jurku co to za baterie? Tez jestem zainteresowana termostatycznymi ale wszystkie które oglądam nie mają termostatów. To jakies mało popularne jest neistety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 11.09.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Kupiłem jakieś tanie występujące pod różną nazwą, również jako KFA. Z bardziej firmowych na pewno kupisz Grohe i Kludi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.09.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Jak to się nie udało kupić szarych drzwi. To gdzie Ty te drzwi kupowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 20.09.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Dało by się kupić szare ale wyszłoby o tyle drożej że za różnicę starczy na lodówkę, zmywarkę i piekarnik Siemensa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.09.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 a no chyba że tak. aczkolwiek jestem zszokowana różnicą. o ile nie mówisz o lodówkach zmywarkach itd używanych z allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 23.09.2008 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Sprzęty kuchenne mam nowe na myśli, a drzwi które zamontowałem były niezwykle tanie, choć za 3x wyższą cenę też byłyby sprzedawalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.09.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Cześć Jurku, a moich świetlików czasem nie chcesz... zapraszam na moją stronę mam tam nowe świetlliki ze sztywną rurą Pozdrawiam serdecznie... Jacek Odezwij się czasem... http://forum.muratordom.pl/uzytkownik22915.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 27.09.2008 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 No, Jacku, to raczej Ty częściej zaglądaj na to forum, bo ani tu ani na iweb-ie Cię nie widuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 27.09.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 No i proszę, gdybyś nie zajrzał do mojego wątku to nie zobaczyłabym pewnie Twojego dziennika. Piękny dom! Coś takiego mi się marzyło. Mieliśmy już 3 różne projekty indywidualne, z których szczególnie podobał mi się jeden, kiedy okazało się, ze miasto nie wyrazi zgody na jego budowę na naszej działce - ma być dach kryty dachówka lub mat. podobnym i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 27.09.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Acha, mój dom marzeń miał mieć na dachu trawę no a będzie miał dachówkę. Ale co tam, ten też mi sie podoba, choć nie jest już taki nowoczesny. Właściwie to wcale nie jest nowoczesny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.09.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 nie przejmuj sie josephineczęsto miasta się wtrącają nie chcąc dopuścić do budowy nowoczesnych domów ale zgadzają się na budowe maszkaronów ze spadzistym dachem u mnie na osiedlu tak właśnie jest - płaski dach niedozwolony ale koszmarków architektonicznych od groma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 28.09.2008 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Efilo, a gdzie Ty budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 a napisałam Ci na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 wiesz co... nie widziałam żeby ktoś robił tą pierwszą metodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 28.09.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Efilo, już pogodziłam się z tym, że dom mam inny niż moje wcześniejsze wyobrażenia o nim - ostatecznie to nie bryła tworzy klimat domu a jego domownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 No i prawidłowo Czy to oznacza że Twój dom będzie seksowny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts