sure 20.08.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam, nie wiem ,dlaczego nie widzę wielu zdjęć w Twoim dzienniku? To co widać jest bardzo fajne, szkoda, że nie ma więcej?... pozdrawiam, Wszystkie zdjęcia są w jednym miejscu, mogą się długo ładować. Możesz też po adresie jednego ze zdjeć wejśc bezpośrednio na ftp i ściągnąć sobie wszystkie z katalogu DOM. A w Twoim dzienniku pokazał się piekny kot - też takiego mam w planie, będzie pod kolor elewacji mój będzie pod kolor salonu! adzisiaj zdjęcia widzę wszystkie, same się pojawiły... pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.08.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Witam. Bardzo ładna elewacja. Dawno nie zaglądałam, a to z powodu braku neta Powodzenia w dalszym działaniu. Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.09.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Witam. Już mam neta. Więc będę zaglądać, ale na razie mało piszesz. to b. dobrze że ekspres do kawy przewieziony. To mój ulubiony napitek... w dużych ilościach i z mlekiem Pewnie będę musiała wpaść na ul. Kalinowa... Pozdrawiam Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djcezar 05.10.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 WitamBardzo ładny tarasik, podobny będę u siebe robił.Napisz jeszcze jakie wymiary mają deski na taras oraz czy są na pióro wpust czy proste (jak montowane).Pozdrawiam Dj_. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d_a_r_r_o 19.10.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam!Od początku śledzę Twoje oryginalne pomysły i jestem pod wrażeniem. Szczególnie spodobała mi sie piwniczka z rury Hobas!Zainteresowało mnie natomiast szczególnie to wykorzystanie odkurzacza jako jednostki centralnej. Jaki to model Kress'a? i Jak to mozliwe, że działa z odkurzaniem centralnym?Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 19.10.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Zainteresowało mnie natomiast szczególnie to wykorzystanie odkurzacza jako jednostki centralnej. Jaki to model Kress'a? i Jak to mozliwe, że działa z odkurzaniem centralnym? Kress 1200 NTX. Ma taki sam silnik Ametek jak większość odkurzaczy centralnych - więc czemu miałby nie działać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Odkurzacz działa... Byłam i widziałam. Jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 20.10.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Uruchamiania jeszcze nie zrobiłem ale dzisiaj zrobię. Kabelki od wszystkich gniazd mam poprowadzone do miejsca gdzie stoi odkurzacz. Podłączę zasilacz 12V i przekaźnik do tych kabelków, a do przekaźnika 230V i odkurzacz - to będzie wersja podstawowa - włożenie węża w gniazdo włącza odkurzacz. Jeśli będę chciał mieć włącznik na wężu to zastosuję najprostsze sterowanie na pilota, bo cena węża z włącznikiem jest powalająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 witaj. uwielbiam patrzec na Twój domek bbbbbaaaaaaaaaarrrrrddddddddzzzzzzzoooooooo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 20.10.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Polski Profi 30 kosztuje 700 zł - a to już jest cena w miarę logiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 20.10.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witammam pytanie o taras a w sumie konstrukcje czy stelaż leży tylko na kanoldach? Czy jakoś inaczej to zostało rozwiązane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 20.10.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Stelaż leży na trelinkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 20.10.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a trelinki na zagęszczonym podłożu czy po prostu na ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 20.10.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 U mnie grunt to piasek, nie było potrzeby zagęszczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekbo 21.10.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witam,Gratuluje budowy domu dokładnie wg własnego gustu, bezkompromisowo. Podziwiam i wzoruję się. Odnośnie schodów - czy możesz napisać jaki jest profil nośny, rozmiar kątownika do montażu stopni oraz wymiary stopni? Chciałbym zrobić w ten sam sposób (aczkolwiek model ze spocznikiem). Planuję kupić blat kuchenny z drewna egzotycznego i pociąć na stopnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 21.10.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witam, Gratuluje budowy domu dokładnie wg własnego gustu, bezkompromisowo. Podziwiam i wzoruję się. Dziękuję Odnośnie schodów - czy możesz napisać jaki jest profil nośny, rozmiar kątownika do montażu stopni oraz wymiary stopni? Chciałbym zrobić w ten sam sposób (aczkolwiek model ze spocznikiem). Planuję kupić blat kuchenny z drewna egzotycznego i pociąć na stopnie. Profile główne 50x100, ścianka 3 mm, kątowniki 40x40x3. Stopnie mają rozmiar 300 x 880 mm, a kupiłem na nie blaty w rozmiarze 320 x 1000 mm, w DLH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Czy wiata już ukończona? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 29.11.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Taryfy G-12 nie masz się co obawiać ja na budowlanej miałem okolo 200 zł/msc więcej do zapłaty. Poza tym w G-12 jednak i pralka i zmywarka hula wiec się opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.11.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 WitajTrzymamy kciuki, i zawsze zaglądam...Pozdrawiam Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.12.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Witaj Gratuluje złożenia papierków....To teraz tylko czekać na zameldowanie Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts