Becik 17.06.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Czy ktoś z forumowiczów mógłby mi polecić jakieś drzwi zewnętrzne ocieplone, raczej drewniane, w cenie do 1500pln? Zależy mi na tym żeby znaleźć drzwi typowe pasujące do otworu o wysokości 2,2 m.Będę wdzięczna z wszelkie namiary. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 17.06.2003 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Firma DZIADEK http://www.dziadek.com.pl ma swój magazyn fabryczny w Łomiankach.Kupiłem, mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 26.06.2003 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Tak więc zadzwoniliśmy do "Dziadka", dowiedzieliśmy się że dzwi takie będą jako nietypowe. Wysłałam jednak zapytanie o ofertę i mimo moich natarczywych telefonów nie dostałam odpowiedzi . Widocznie dziadek nie chce nam sprzedać swoich drzwi . A my naprawdę byliśmy już zdecydowani je kupić! Tak więc szukam dalej... Z tego co wiem to drzwi o takich rozmiarach produkuje Sokółka i Stolbud Włoszczowa, ale tutaj mam raczej znikome szense by zmieścić się w założonym budżecie. Jeśli chodzi o okolicznych stolarzy - to pewnie zamówię u nich drzwi między kotłownią a garażem, ale zewnętrzne to wolałabym raczej od jakiegoś ciut większego producenta. Jeśli ktoś z forumowiczów mógłby mi jeszcze coś podpowiedzić to BAAARDZO PROSZĘ. Becik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 26.06.2003 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Bo 220 to jest nietypowo - kup typowe (210), a szczeline niech ci wykończy jakiś stolarz - nie zapłacisz więcej niż stówkę. My kupilismy drzwi sosnowe, ocieplane (wsp.U=1.1) bardzo ładne za 1200 (100x210) - zostało nam 30 cm nad drzwiami i zrobimy sobie doświetle Robi to jakaś kaszubska firma - namiary mam w domu - jakby cuś to odszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 26.06.2003 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Jasiu, a kto jest producentem tych Twoich drzwi? I jak jest u nich z terminowością? I czy masz jakieś namiary ( np www ) ? Nasz domek co prawda w okolicach Warszawy, ale może mają i tutaj jakiegegoś dystrybutora... Ta kaszubska firma to raczej nas nie interesuje Pozdrawiam B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GRom 26.06.2003 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Ja zmieściłem sie w 1500 zł z drzwiami nietypowymi 220x95 drewniane z przeszkleniem, zamkiem listwowym, docieplane+ szyldy i wkładki.Zamówiłem drugie dla rodziców, ale zaczął sie sezon i jest trochę problemów z producentem, musi robić drugie skrzydło; tamte spaprał, jesli Ci na czasie nie zależy możesz spróbować-firma JGS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 26.06.2003 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Ja na razie przymierzam się do kupna drzwi zewnętrznych firmy Lupol - http://www.lupol.nq.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.06.2003 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 A jaka jest cena tych drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 27.06.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Wybierz wzór, przedzwoń do firmy i się dowiedz. Moje kosztują niecałe 2000 zł, a np. ten sam model w Gebauerze ponad 2x tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 27.06.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Proponuję kupić typowe drzwi "Dziadka" taki model jak mój :model R-07 (z szybką pionową- zamiast wizjera).Dane tego modelu : szerokość skrzydła "90" (szerokość otworu około 100 do 103cm), wysokość otworu 210cm (typowa), drewno sosna, 6 kolorów do wyboru.Cena 1172zł +7%VAT.Z dodatkowym zamkiem (warto) o 100 zł drożej.Te 10 cm róznicy wysokości wypełnić zaprawą ciepłochronną lub drewnianą kantówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 01.07.2003 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Co do Dziadka to mamy doświadczenia podobne do Becika (tyle że z oknami). Tak działali, jakby im nie zależało na tzw. kliencie. Inna sprawa, że za opóźnienia, pomyłki i utrudnienia dali nam jakiś bonus (zasugerowaliśmy, że może jakiś by nam się należał, za "straty moralne"). Po prostu może trzeba się pogodzić z ich nie najlepszą organizacją sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 01.07.2003 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Po prawie 2-tygodniowym oczekiwaniu doczekałam się wreszcie oferty od Dziadka....Dziękuję wszystkim za odpowiedzi na tym wątkuPozdrawiam. Becik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts