SAVAGE7 10.04.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 otwieram skrzynkę i wchodzę w zakładkę "do wysłania". o dziwo mam 3 wiadomości które na pewno wysłałem. no i pisze że wysłano dnia tego i tego, o tej i o tej godzinie. więc jak to jest? proszę o odpowiedź bo martwię się, że moje wiadomości nie dotarły do adresata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 10.04.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 otwieram skrzynkę i wchodzę w zakładkę "do wysłania". o dziwo mam 3 wiadomości które na pewno wysłałem. no i pisze że wysłano dnia tego i tego, o tej i o tej godzinie. więc jak to jest? proszę o odpowiedź bo martwię się, że moje wiadomości nie dotarły do adresata. wysłano bo Ty wysłałeś a są w folderze "Do wysłania", bo adresat ich jeszcze nie odebrał poniżej jeden z bardzo wielu wątków maglujących ten temat http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=74045 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 11.04.2007 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 wielkie dzięki. człowiek uczy się całe życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts