kglaza 10.04.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 WitamWłaśnie kupiłam dom (Dom w lukrecji- Archon) od dewelopera i zastanawiam się nad rodzajem płytek na parterze. Ktoś mi kiedyś doradził, że dobrze jest mieć płytki na parterze z ogrzewaniem podłogowym w domu z dziećmi, psem i częstymi odwiedzinami gości. Co Wy na to?? Czy ktoś coś takiego zrobił? Jeśli tak, to jakie płytki wybrał? A może jest na forum ktoś kto już wybudował Dom w lukrecji i może mi przesłać zdjęcia wnętrz. Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz karwat 10.04.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 no to najlepsze beda plytki takie ktore beda Ci sie podobac:) i zalezy jakie chcesz miec czy marmurowe?? czy granitowe?? Czy jakies szkliwione?? Sa rozne:) tu masz link na firemke ktora robi posadzki i inne bajery z kamienia jesli akurac cie interesuje kamien. http://www.turmin.pl/index.htm Jesli bedziesz jeszcze czegos szukac z kamienia to informacji mam pod dostatkiem:) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts