Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ceny materiałów budowlanych - Poznań

sarmak

Recommended Posts

Witam,

chcemy zamówić materiały budowlane, zaczynamy budowę pod koniec maja i interesują nas głównie materiały na początek budowy - tzw. bloczki M6 oraz beton komórkowy. Szukam godnej polecenia hurtowni. Czy możecie dać mi jakieś namiary na sprawdzone hurtownie w okolicach Poznania? Dziś sprawdzaliśmy cenę bloczków M6 i wynosiła w jednym miejscu 2,9 zł. Czy to dobra cena?

Z góry dziękuję za odpowiedzi, są teraz na wagę złota ;)

hejo

wprawdzie nie jestem z okolic poznania ale jeszcze wieksza prowincja i stwierdzam ze jesli to cena brutto

to cena rewelacyjna od nas jakies 2-3 tyg temu brali 3,19 ( i to i tak ze wzg na to ze wczesniej

zamawialismy bk i strop i kominy - takze poki co zostawiamy u nich 20 tys:) )

ja bym chetnie za ta cene kupil :) ale co z tego skoro nawet lokalny producent

ma cene 2.92 - z wlasnym odbiorem, hds'em itp - nie chce nam sie za 100 zl

oszczednosci kombinowac kilku panow z ktorych kazdy ma duuuza szanse nawalic

wiec wybieramy opcje nieco drozsza z hurtowni ktora mamy okazje opier...ic w razie opoznienia:)

hej,

dzięki za informacje, w pełni Cię rozumiem z pomysłem zakupów w hurtowni, a nie od producenta, na takiej oszczędności często można więcej stracić niż zarobić, dlatego też szukam jakiejś dobrej hurtowni i ta wydaje mi się tania, jednak na pewno nie może już w tym roku sprzedać mi wełny mineralnej ;) Coś za coś, ale bloczki chyba tu zamówię - i to szybko ;)