YENNEFER999 10.04.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Mam na imię Renata i na przełomie czerwca i lipca br zaczynam budowę domu wg projektu pracowni Archi-Projekt APS 119. Cieszę się że mogę dołaczyć do grona szanownych Forumowiczów i mam nadzieję na wymianę poglądów, doświadczeń i miłe znajmości Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.04.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 witaj na forum znajdziesz tu wszystko , czego szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YENNEFER999 11.04.2007 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 frosch, dziekuję. Mam taką nadzieję, bo im bliżej początku tym dalej wydaje się do końca Mówię obudowię rzecz jasna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 25.04.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 WItam Serdecznie. Też stałam sie szczęśliwą posiadaczka projektu APS 119. Będę więc pilnie ślidzic postępy w Waszej budowie. My zaczynamy dopiero w pażdzierniku. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 25.04.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witaj Renatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts