Ilona Kuta 25.01.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witam nasza jaskółka też już stoi. Właśnie zaczynamy robić instalacje. Na zewnątrz zamierzamy dom wykończyć jasnym tynkiem i boazerią, pomalowaną na jasny dąb. Takie mamy podbitki, wykonane tradycyjnie, tzn. najpierw widać belkę, potem podbitkę, a na tym jest położona dachówka. Nie ma "skrzyni". Jestem zachwycona, ładnie to wygląda z domu, gdy się patrzy na podbitkę przez okno, zwłaszcza jeśli tłem dla niej są wysokie sosny. Chętnie prześlę zdjęcia lecz nie umiem ich wklejać. Czy ktoś mnie nauczy?pozdrawiamIlona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaspis1 29.01.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Witam sympatyków Jaskółki,Ja również wybudowałam ten dom, obecnie czekam na okna i zaraz potem wszelkie instalacje. Coraz bardziej mi się podoba. Chętnie popatrzę na dokonania Ilony szczególnie w kwestii podbitki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emmmma 29.01.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Zdjęcia, zdjęcia, prosimy o zdjęcia Pzdr, Emmmma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Kuta 30.01.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Witajcie Jaskółkowiczechętnie pochwaliłabym się swoim domkiem, ale naprawdę nie umiem tutaj wkleić zdjęć. Proszę o instrukcję, jak to zrobić. W moim domku dobiega do końca zakładanie instalacji, potem wylewka i można zabrać się za wykończenia. Ale jeszcze przedtem musimy sprzedać mieszkanie. I to jest ten moment którego boję się najbardziejbłagam o krótki i prosty instruktaż, ktory nauczy mnie wklejać zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adpa 05.02.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 No to witam wszystkich ornitologów spod znaku JASKÓŁKI. My zaraz (mam nadzieję) też przystąpimy do realizacji. Nie ukrywam, że chciałbym realizacje zobaczyć na zywo. Nie wiem kto najbliżej Szczecina widział taki projekt. Dla nas był on na tyle wyjątkowy, że pomimo wymiarów działki 30x40 oraz innego - większego kąta nachylenia dachu postanowiliśmy zrobić wszystko aby stała się ona faktem. I nie bacząc na koszty - wszak bank kredytuje i to też jego problem" elewacjezamierzamy zrobic w klinkierze. Tak jak pierwotnie wykazano w projekcie. Jak tylko rozpoczniemy naucze się wklejać zdjęcia i potem już będzie łatwiej kontrolowac .. porównywac .. cieszyć oczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dekorama 10.04.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Podoba mi się ten projekt, ale wszystkie tropy jakie sprawdziłem prowadzą do nikąd. W całym kraju nie potrafię odszukać jednej wybudowanej Jaskółki. Pracownia, która stworzyła ten projekt nie udostępnia adresów inwestorów, tłumacząc, że nie wyrażają oni na to zgody.Tymczasem mnie jako kupujacego projekt nikt nie pytał o żadną zgodę. Uważam, że twórcy projektu powinni posiadać choćby anonimowe zdjęcia z realizacji. Tym bardziej, że wizualizacja bardzo mocno odbiega od rzeczywistości, można nawet powiedzieć, że przekłamuje w zasadniczych dla Jaskółki rozwiązaniach. Jeśli ktoś widział WM11 w naturze, proszę o choćby przybliżone namiary. Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIarek 11.04.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Jeśli to projekt Pawła W. Kowalskiego, to na pewno stanął w Poznaniu, jeden rośnie w okolicach W-wy. Poszukaj dobrze na forum, to znajdziesz. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman Brańka 13.07.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Chciałbym na ten temat porozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariuszz 13.07.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 ... wszystko zależy o jaką Jaskółkę chodzi. Wiem, że kilka projektów nosi taką nazwę. Ja budujęwg Charkiewicza z DomoweKlimaty.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietiap 14.07.2007 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 w11 jaskółka - świetny, rewelacyjny moim zdaniem projekt dla dużej, młodej rodziny. Poszukaj na forum. Ktoś to już budował kiedyś i pisał o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman Brańka 16.07.2007 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 w11 jaskółka - świetny, rewelacyjny moim zdaniem projekt dla dużej, młodej rodziny. Poszukaj na forum. Ktoś to już budował kiedyś i pisał o tym. Rzeczywiście, chodzi mi o dom oznaczony jako "W 11a - wariant I". Zabawię się w archiwistę, a jeśli ktoś buduje lub myśli o tym - prosze o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaz i pawel 28.07.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 witamja też buduję Jaskółkę. Niebawem kończymy stan surowy. Jeśli też budujesz - napisz, podzielimy się spostrzeżeniami. My wprowadziliśmy kilka zmian, które - mam nadzieję wyjdą na lepsze.Pozdrawiam i czekam na kontakt.Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inka_g 05.08.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Błagam wklejcie tu jakieś zdjęcie Jaskółki w realu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inka_g 05.08.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Hej! Czy ktoś na forum buduje bądź ma zamiar budować ten domek? http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=379&IdKolekcji=20 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaszy1 06.08.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witam, ja też jestem bardzo zainteresowana tym projektem. Niestey nigdzie nie mogę znaleźć zdjęć z realizacji Jaskółki Mam jednak nadzieję, że ktoś się zlituje i je zamieści bądź prześle na priva ( [email protected]) . Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inka_g 06.08.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Ja też szukałam i nic z tego. Znalezienie zdjęć tego domku w realu graniczy z cudem. Znalazłam fora, gdzie ludzie piszą na temat tego domku. Nawet co niektórzy chwalą się, że go budują, ale zdjęć nikt jak dotąd nie pokazał Szkoda...A tym czasem szukam dalej! ps. na forum MURATORA dziewczyna pisała, że ten dom jest na jednym z osiedli w Poznaniu... ale to wszystko co wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaszy1 06.08.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 KASIarek, a wiesz może gdzie pod Warszawą zbudowali Jaskółkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaszy1 06.08.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Drodzy Forumowicze budujący Jaskółke !Czy moglibyście się podzielić zdjęciami Waszych domów? Nigdzie na forum nie mozna ich znaleźć, a właśnie Jaskólka spełnia wsztskie moje oczekiwania.Proszę o zdjęcia na priva ( [email protected]).Pozdrawiam,Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inka_g 06.08.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witam wszystkich Forumowiczów z całego serca Ja również mam prośbę o przesłanie zdjęć domu wg projektu Jaskółka. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIarek 13.08.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Zdaje się, że gdzieś w okolicach Kątów Węgierskich (budować miał ktoś z grupy legionowsko-chotomowskiej), ale losów budowy niestety nie znam. Jeśli nie znajdziesz na forum informacji, to napisz - postaram się to odnaleźć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts