Basia.K 31.03.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ja mam tylko wiosenne zdjęcia kotów wpatrujących się w pierwszą pszczółkę na przebiśniegach, może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 01.04.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Basiu !ale to nie są kotki tylko małe tygrysy! Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia.K 01.04.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 No, muszą tłuszczyku wybiegać Za tydzień wstawiamy okna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 01.04.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 To czekam z niecierpliwością na fotki,koniecznie daj znać jak wstawisz nowe zdjęcia z oknami. A co do tłuszczyku to dziś właśnie stwierdziłam że też muszę wybiegać dodam że ja jak tygrys nie wyglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 05.04.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 ta tam...http://picasaweb.google.pl/taszana/WiosnaZJaskoKaWTle?authkey=Gv1sRgCNXfpsq5jrCVqQE&feat=directlinkjaskólka wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia.K 05.04.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Piękna jaskółeczka i piękne tło dla pękających pąków drzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 05.04.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Dzięki Basiu cały dzień dziś zachwycam się i jednym i drugim i wiosenką i jaskółką nie mogę się doczekać waszych okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia.K 05.04.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Dzięki Basiu cały dzień dziś zachwycam się i jednym i drugim i wiosenką i jaskółką nie mogę się doczekać waszych okien Ja też nie mogę się doczekać, a jednocześnie jestem pełna obaw pod wpływem niektórych postów opisujących jak demontują nowo wstawione okna mam nadzieję, że nas to nie dotknie. Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 05.04.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Kto Wam wstawia okna?serwis firmowy czy ktoś "od Was"?bo jak firma to nie macie się czego bać,ich odpowiedzialność a poza tym duże doświadczenie,jeśli Wasza ekipa to też się pewnie postarają.Będzie dobrze! Prawda jest taka że forum pomaga,ale tez sieje strach,bo jak się czyta niektóre przeżycia forumowiczów to włos na głowie dęba staje,oby jak najmniej doświadczeń z wykonawcami-partaczami.Odpukać-puk,puk.Fit fit Basiu ! już lada dzień będziecie mieć SSZ!!!ale czad,ja już zapowiedziałam mojej drugiej połówce że zaraz po wstawieniu okien wprowadzam się choćby na betony ,ale to dopiero w czerwcu,do tego czasu będę cieszyć oczy Waszymi oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia.K 05.04.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Okna wstawia nam Okno Plus, ale właśnie słyszałam, że z ekipy montującej ktoś daje cynk złodziejom. Facet, który przyjmował od nas zamówienie powiedział, że niestety zdarzają się tego typu incydenty, a oni za kradzieże nie ponoszą odpowiedzialności... musieliby pilnować. Podobno pierwsze 2 dni od montażu są niebezpieczne, zanim zaprawa nie stężeje. Wierzę, że będzie dobrze, ale szwagier chce głośno przy ekipie gadać, że ktoś będzie stróżował i to ostry pies będzie biegał po działce no i rzeczywiście szuka we wsi chętnego do pilnowania. Przed świętami pewnie zdjęć nie wstawię, żeby nie zapeszać dopiero jak będą już dobrze przytwierdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 05.04.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 To trzymam kciuki .Szwagier niech mówi że tygrysy po działce biegają ,a swoją droga dobrze wiedzieć takie rzeczy i się jakoś zabezpieczyć,okna to prawdziwa fortuna ,tylko tak sobie myślę po co złodziejaszkom takie okna na wymiar ,bo to musi chyba tak wyglądac że ktoś pod te kradzione okna zrobi w swoim domu otwory,to chyba szczyt bezczelności Nasze są szare więc mam nadzieję że nikt się nie zainteresuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia.K 06.04.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 No właśnie, nasze są w większości typowe, zarówno w wymiarach jak i kolorze, więc łatwiej opchnąć (bo w tym celu kradną) za niższą cenę. Będzie dobrze, ale kciuki jak najbardziej pożądane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 06.04.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Pięęęęękny awatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia.K 07.04.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Z najlepszymi życzeniami radosnych i słonecznych Świąt Wielkanocnych załączam dowód na to, że moje koty wysiadują pisanki... ciekawe , co się wylęgnie może jaskółki http://img408.imageshack.us/img408/4314/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 08.04.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Tygrysy wysiadujące jajeczka cóz by innego miało się z tego wykluć?!wiadomo że jaskółka Basiu ja widzę że Ty to jesteś hakerka ,ja to sobie nawet nie radzę z wklejaniem fotek,od kiedy obraziłam się na fotosika,w Picasa nie umiem ,tylko albumy obcykałam Pozdrawiam przedświątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 13.04.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 okna okienka !!! proszę więcej,więcej więcej... suuuper Wyglądają jak najwyższej klasy drewniane!kolorek też fajny(mam dosyć widoku "sraczkowatych" okien,a jest ich sporo) Basik?! czy na jednym ze zdjęć,tuż za pieknym laskiem nie odbija się w oknie słup wys. napięcia?jeśli tak to zupełnie tak jak u mnie poza tym drobnym szczegółem że u nas to za lasem słupów widac drzewko ,a nie odwrotnie.To kiedy się wprowadzacie?bo jak nie to ja się piszę ,pomieszkam sobie w jaskółce i popilnuję okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynw 16.04.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Jutro odbieramy pozwolenie i jak tylko się uprawomocni zaczynamy budowę zmodyfikowanej Jaskółki. Jak tylko zobaczyłam ten projekt wiedziałam, że to jest dom , którego szukam. Będziemy budować z betonu komórkowego H+H, nasz dom bedzie w połowie podpiewniczony, w piewnicy znajdzie sie garaż, kotłownia spiżarni pralni i suszarni razem 88m2. Dom został poszerzony o 1m, dzieki temu nasz krytarz i pomieszczenia od strony kuchni będa szersze o 50cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 16.04.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Witam jaskółkowego pisklaka!!! Gratuluję dobrego gustu .Ja nadal jestem zakochana w tym projekcie,a nawet powiedziałbym że z dnia na dzień kocham go bardziej Zmiany zapowiadają się fajnie,też chcieliśmy poszerzać (korytarz troszkę wąski) ale nam Pani architekt powiedziała że to zmiana konstr. i zrobi się indywidualny więc droższy projekt i zrezygnowaliśmy,teraz ciutkę żałuję bo i w salonie brakuje mi tych 50 cm ,tak więc już Wam zazdroszczę ,piwnicy też.Ale nie zmiena to faktu że kibicuję i czekam na zdjęcia działeczki , rzutów itd itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 16.04.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Basiutak jak przewidziałysmy Twoje tygrysy wysiedziały nam kolejną piękną jaskółkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynw 17.04.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam,dziękuje bardzo, pozwolenie odebraliśmy dzisiaj rano, jestem trochę przerazona ale i szczęsliwa, mam nadzieje że jakoś to wszystko podzie. Po weekendzie dodam zdjęcia naszej działki i rzuty.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts