KaPiWo 21.03.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Oberon, niestety wchodząc na link nie widze niczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oberon 21.03.2005 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Wszedłem na link, i rzeczywiście nie było nic, ale już jest ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaPiWo 23.03.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 sprawdzałam dzisiaj i nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 24.04.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Oberon, daj jeszcze raz tego linka!!!Pozdrawiam bardzo,nata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anstak 02.10.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Witam forumowiczów, Dla zainteresowanych tym projektem Muratora, a wiem ze jest ich sporo. Dzisiaj byłam sobie na spacerze na kameralnym osiedlu pod Poznaniem. Ogladając rozne nowo powstale domki- chcielismy zobaczyc na zywo- jaki typ domu nam sie podoba a jakiego chcemy unikac. No i znalazlam gdzies ta Jaskółkę. To jeden z najpiekniejszych domów jakie widziałam. Prosty ale naprawde piękny, szlachetny i nowoczesny. Niech nie boją sie go Ci, którzy myslą, ze to będzie jakas wydłuzona stodoła- nic z tego. szkoda ze wewnątrz go nie widziałam, ale gdybym oceniała po urodzie zewnętrznej, to by był własnie ten dom. Niestety nie możemy Jaskołki wybrac na nasza działkę, bo ma zbyt duza powierzchnie zabudowy i zbyt niski kąt dachu, a plan zagospodarowania na naszej dzialce ma inne wymagania:(() Ze zmian zewnętrzych jakie poczynili własiciele to przedłużenie połaci dachu nad sypialnia małżeńska, pewnie, żeby nie kapało na otwierane drzwi podczas deszczu( bardzo ladnie to wygląda) No i oczywiscie wybralabym dla tego projektu jak najwieksza działke min 1500 metrów- własciciele niestety ograniczyli sie jedynie do wymiarów minimalnych. Piekny projekt..., a ja niestety szukam dalej....Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 03.10.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 szkoda, że nie możesz wkleić nam zdjęć tej realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anstak 03.10.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Chyba nie powinno się wklejać zdjec cudzych domów bez zgody właścicieli na publiczne forum. Ale jakby ktos chcial zobaczyc na zyo, to moge chyba podac na pryw lokalizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 03.10.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 chyba się nie powinno.Dlatego mówię szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 03.10.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Dziękuję Anstak za ten post!!!!!!!!!!!!!!!napisałam do Ciebie Prywatną Wiadomosć.Dziękuję !!!!!nata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anstak 04.10.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 nata: juz odpisalam,mam nadzieje ze tym razem doszlo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 13.10.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Pojechałam i zobaczyłam. Dzięuję Ci anstak. Obejrzałam sobie domek przez ogrodzenie. Rzeczywiasie,myslałam,ze to bezie taki długasny dom ,a on jest bardzo zgrabny!!!!!Widziałam jenak,że ma trochę zmian. Z tego co dojrzałam,przepraszam,ale w okna sobie popatrzałam także, w pokoju,chyba nr 9 w projekcie, takim małym,jest urządzona łazienka z oknem. Dom stoi równolegle do drogi,wejscie ma z boku. Fajniasty domek!!!!!!!!!pozdrawiam,nata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j.klich 13.10.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 witajcie czy ja też mogę poprosić o namiary na prv, albo zdjecie najlepiej na priva, jeśli mozna do Poznania mam za daleko Z góry dziekuję pozdro J.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Kuta 13.10.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Błagam !!!!!!!!!!!! podaj adres wybudowanej Jaskółki. Postawiliśmy właśnie fundamenty tego domu, byłoby miło zobaczyć go w pełnej krasie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marti05 14.10.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Oj własnie ja mam wąska działke szerokości 20 m i wejście musiałoby byc z boku. Obawiam sie jednak jak to bedzie wygladało. Oczywiscie zastanawiam sie nad garazem i podniesieniem wysokosci budynku by miec troche poddaszaPozdrawiam MartiZamiescie jakies zdjatka tego cuda PLS! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anstak 14.10.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Hello, Jako inicjatorka wątku troche go zgubiłam i zaniedbałam Nata-Cieszę się że znalazłaś domek i że się podobał Nadal jednak uważam, ze domek piwnien być postawiony na dużej działce. Własciciele tego domu nie maja nawet gdzie za bardzo postawic samochodów, choc akurat im rekompensuje brak powierzchni piękny widok z salonu. Ja mam za to dużą działkę ale niezgodny z projektem plan zagospodarowania przestrzennego:( Pozdrawiam Wszystkich Wielbicieli Jaskółki Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j.klich 15.10.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 anstak dziękuję inicjatorce wątku, dzieki temu zobaczę dom na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marti05 20.10.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Ehhh a djęc jak nie ma tak nie ma...szkodaaaaaaaaa a tak miło byłoby zobaczyc to cudenkoPozdrawiam Marti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 21.10.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 nam też podoba się ten projekt prosimy o namiary gdzie można go zobaczyćPOZD... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmp 05.12.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 cześc wszystkim .... planuje budowę domu Jaskółka w wersji z garażem .... czy jest tu ktoś kto może coś na ten temat powiedziec ?? Pozdrawiam wszystkich - Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 29.03.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 witamy nam też podoba się ten projekt i taki byśmy chcieli ale na razie jesteśmy na etapie papierologi przed wystąpieniem o PnBtrzymamy kciuki i będziemy śledzić poczynania w budowie a jak coś sie zacznie dziać na budowie u was to prosimy o FOTKIPOZDR..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts