Basia.K 19.03.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Jest nas trochę, ale my jeszcze takie nieopierzone pisklaki, pewnie nie mamy takiej siły przebicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 19.03.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 prawda to,swoją drogą ciekawe gdzie się podziały jaskółki z pierwszej strony,mam nadzieję że ta cisza bierze się stąd że mieszkanie w jaskółce sprawia że można zapomnieć się kompletnie i już nic do pełni szczęścia nie jest potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.03.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Cześć Monia! Fajnie ze jesteś ,że jeszcze się nie "wykończyłaś" wykończeniówką Co z fotkami u Ciebie?nie mogę się doczekać!Jesteś chyba jednym z bardziej "posuniętych" w budowie jaskółkowiczem Basiu,to ktos chciał nas mocno naciągnąć czekam na fotki z okienkami,swoją drogą ,jakie wybraliście? U nas ta wykonczeniowka idzie powoli - kasy brak ale mieszkamy i jest swietnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 19.03.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 U nas ta wykonczeniowka idzie powoli - kasy brak ale mieszkamy i jest swietnie !!! To jest właśnie najważniejsze !!! Moniu,kiedy będą zdjęcia???i stare i nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.03.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Musze je wreszcie wgrac na jakies nie wiem co - fotosikowi ni ebede placic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia.K 19.03.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 U nas ta wykonczeniowka idzie powoli - kasy brak ale mieszkamy i jest swietnie !!! Wykańczanie domu wykańcza, to prawda znana nie od dziś, ale zazdroszczę i tak tego etapu, przez który każdy z nas musi przejść Próbowałam coś zobaczyć w Twoim dzienniku, ale wszystkie zdjęcia niedostępne, no oprócz tego ostatniego... w rajstopkach Proponuję: http://picasaweb.google.com Instalujesz na swoim komputerze ich program, za pomocą którego tworzysz swoją galerię. Mam na picasa wiele albumów z setkami zdjęć i nie muszę płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.03.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 No rajstopki sa the best - no coz pracuje sie w biurze ale czasmi trzeba pojsc na budowe i wychodzi pozniej taki karakan w kasku i rajstopkach o tych zdj na pic.. mowila mi juz Mayland i wreszcie musze tam zawitac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.03.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 http://lh4.ggpht.com/_tY-tUr2ksPE/ScKhLPi5_bI/AAAAAAAAADk/Pw4lARd-yC4/SNV36840.JPG O taka mniej wiecej ta nasza Jaskółka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 20.03.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 a ja nie widzu zdjęcia,buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.03.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 a bo ono sie czasami otwiera a czasmi nie - ja tez go czasami nie widze - moze u mnie w komentarzach albo w dzienniku zobaczysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia.K 20.03.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Wszystko zależy od przeglądarki, w Firefox nie widać, w Internet Exsplorer widać Zapisałam na innym serwerze, ale mało widać tej jaskółki, chyba tylko dziobek i jeszcze tak zimowo... brrrr... http://img13.imageshack.us/img13/4033/snv36857.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 20.03.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Widzu!Dzięki Basik.Monia lecę do dziennika zobaczyć więcej(mam nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inka_g 21.03.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Basiu,to ktos chciał nas mocno naciągnąć czekam na fotki z okienkami,swoją drogą ,jakie wybraliście? Wybraliśmy takie, na jakie nas w tej chwili stać tzn. PCV z M&S w kolorze charoke czy jakoś tak - takie jaśniejsze i ciut inny odcień niż orzech, w każdym razie najbardziej nam pasowały do klasycznego ceglanego koloru dachówki, bo takie zamierzamy położyć na naszym dachu. Witam, też jestem Jaskółkowiczem My również mamy okna z M&S pcv termo (w wersji 3 szyby) kolor cherry amaretto. Okna są bardzo dobrej jakości. Firma budowlana , która buduje nam Jaskółkę pierwszy raz montowała okna tej firmy i powiedzieli, że to jedne z lepszych okien jakie mieli okazję zakładać. Byłam na Twoim dzienniku, ale nie zdjęcia są niedostępne. Nie wiem, czy to tylko u mnie tak jest... Życzę miłego budowania Pozdrawiam. ps. a to moja ptaszyna http://www.inka-g.mojabudowa.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inka_g 21.03.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Wszystko zależy od przeglądarki, w Firefox nie widać, w Internet Exsplorer widać Zapisałam na innym serwerze, ale mało widać tej jaskółki, chyba tylko dziobek i jeszcze tak zimowo... brrrr... http://img13.imageshack.us/img13/4033/snv36857.th.jpg A... właśnie...ja mam Firefoxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inka_g 21.03.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Wszystko zależy od przeglądarki, w Firefox nie widać, w Internet Exsplorer widać Zapisałam na innym serwerze, ale mało widać tej jaskółki, chyba tylko dziobek i jeszcze tak zimowo... brrrr... http://img13.imageshack.us/img13/4033/snv36857.th.jpg Oj przepraszam... pomyliłam Jaskółki... to chodziło o zdjęcia mhk. Twoje Basiu już oglądam .Jaskółeczka prześliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inka_g 21.03.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Wow! Ale czad pooglądać sobie "niewłasną" jaskółkę,tym bardziej ze tez w wersji z garażem ,jesteście dalej niż my ,zapraszam serdecznie do mojego dziennika (kliknięcie w podpisie na czerwono "nasza jaskółka -nasze gniazdko") Piękne te nasze ptaszynki będę zaglądać i kibicować musimy koniecznie wymienić się doswiadczeniami i wnioskami pozdrawiam przeserdecznie Witam, Taszanko super ta Twoja Jaskółeczka. Bardzo podoba mi się... śliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 22.03.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Inko za to Twoja jaskółka zamieszkała u nas na pulpicie i służy jako pomoc dekarska ,w związku z problemem małego daszku.Na wizualizacji projektu daszek mocno zachodzi na taras,w rzeczywistości ,takie rozwiązanie niesie za sobą parę problemów dekarsko-blacharskich.Wy zabudowaliście dwie krokwie nad tarasem,my też nad tym się zastanawiamy Jakie u Was plany budowlane na najbliższe dni "wiosny"? Może umieścisz na stałe, w podpisie,w profilu adres do swojego jaskółkowego bloga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanetagf 24.03.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dziękuję za zaproszenie ! Przyznam, że już nie wchodzę za często na stronę muratora, gdyż też się"wykańczamy" Ze swojego doświadczenia mogę doradzć wszystkim Jaskółkowiczom zmaianę konstrukcji, albo delikatną kosmetyką nad główną sypialnią. My przedłużyliśmy w tym miejscu daszek tak aby nie mieć potem problemów z ociepleniem w tym miejscu. Ocieplenie mamy 15 cm i gdybyśmy tego nie zrobili to deszcz spływałby po ścianie. W naszym projekcie zamieniliśmy w salonie miejscami ustawienie dużego okna z drzwiami tarasowymi. Mamy lepszy widok od tej strony i wyjście na otwartą przestrzeń. Poza tym dodaliśmy drzwi pojedyncze w sypialni córki od ogrodu. W ten sposób oprócz synka wszyscy domownicy mają swoje wyjścia na ogród. W miejscu sypialni od strony szczytu zrobiliśmy łazienkę dzieci. Zaś w miejscu pralni i łazienki od frontu domu mamy pokój gościnny. A to są zdjęcia naszej Jaskółki: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/864a9450548fcc84.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/212ef45aad7a4fao.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 25.03.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 lanetagf mam nadzieję że będziesz częściej zaglądać Jak ja Wam zazdroszczę ,jak sobie myślę ile jeszcze przed nami ,ile jeszcze nam brakuje by tak jak Wy zasiedlić piekną jaskółkę,ech Co do zmian to co do ściany w sypialni to będziemy mieli równo z końcem dachu,pewnie to nie jest praktyczne,zwłaszcza że chcemy mieć tam drewnianą elewację ,ale tak mi się baaardzo podoba,był nawet plan by cały dach wyrównać ze ścianą,to by dopiero było Czekamy na więcej zdjęć!!! szczególnie z wnętrza domu, Trzymam kciuki ,by wykończeniówka nie wykończyła serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 30.03.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Jak tak dalej bedzie się wiosna ociągać to jaskółki odlecą do ciepłych krajów macie jakieś wiosenne fotki jaskółek? ku pokrzepieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts