Anisia3 27.04.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Ciekawostka z tymi kotami. A mój pies nie jada tylko pomidorów i pietruszki, korzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 16.05.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 ha ha ha ... ale sie usmiałam... moja kotka, która juz niestety odeszła, tez tak miała, żadnej wędliny ze sklepu itp. Ludzie wszystko zjedzą, a kot swój rozum ma A ja juz sie cieszę, bo niedługo może sie urodzi kot dla mnie i znowu w domu będzie wesolo.... No i jedzenie może będzie testował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 17.05.2007 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 17.05.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Moja kotka je wszystko, mówi do mnie brat. Jak to wszystko ? No wszystko, nawet musztardę. Nie żartuj..... :D A założysz się ? (kotka patrzy na nas jakby coś przeczuwała). No dobra, pokazuj jak je musztardę Brat nabrał trochę musztardy na łyżeczkę i zrzucił kotce na plecy, kotka poruszyła się i za chwilę już zlizywała musztardę (nawet wcale nie trzepała łebkiem) . No przecież kot musi się umyć. Przy okazji wniosek z tego doświadczenia jest taki, że w ten sposób można kotu podać lek, którego inaczej nigdy by nie zjadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts