sebamar 10.04.2007 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Mam do urządzenia pokój (4,8 x 3,8 m) pełniący funkcję salonu w małym mieszkaniu dwupokojowym. Mam w związku z tym prośbę o pomoc. Czy znacie jakieś www z pomysłami na urządzenie tak małego pomieszczenia? Oprócz zestawu wypoczynkowego chciałbym umiescić w pokoju regał na dużą kolekcję książek i stół. Kiedy porównuje wymiary mebli wydaje mi się , że pokój będzie bardzo zagracony. Czy jest możliwe upchnięcie tego wszystkiego w tak małym pokoju?Będę wdzięczny za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 11.04.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Wrzuć jakiś plan tego pomieszczenia z naniesionymi oknami, drzwiami i wysokością okien od podłogi. Kolorystykę preferowaną przez ciebie. Z czego jest podłoga, jaki kolor mebli być najchętniej widziała ile osób liczy rodzina. Czy ma być w tym pokoju np. telewizor i takie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 11.04.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Mam do urządzenia pokój (4,8 x 3,8 m) pełniący funkcję salonu w małym mieszkaniu dwupokojowym. [...]Czy znacie jakieś www z pomysłami na urządzenie tak małego pomieszczenia? Mała to jest moja łazienka, 1,4x1,5 m. A Twoj pokój nie taki najmniejszy Mam podobnych rozmiarów pokój, zawiera: duży naroznik (na noc rozkładany do spania), stół z krzesłami (90x90, ale rozkłada się), mały stolik, 2 fotele, spory regał, jeszcze szafka i półki... eee, pewnie, że się da Zagracenie - kwestia gustu. Twoja decyzja, czy wolisz mieć wolną przestrzeń, czy wygodny stół. Jak książek i płyt duzo, to warto rozważyć regały do sufitu, a część ksiegozbioru np. półkach zamocowanych wysoko w przedpokoju (chyba, że masz pawlacze). Może tu znajdziesz inspiracje: http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,42210223.html Pozdrawiam zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 11.04.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 widziałam fajne rozwiązanie z półką nad oknami - na całej scianie, fajne pod warunkiem, że nie będziesz firankowac okien i nie umieścisz tam ulubionych książek; drugie rozwiązanie to zbudowanie regału wokół drzwi wejściowych pokoju - też wygląda super i wejdzie tam duużo książek; eh, tu radzę, a sama ksiazki mam w pudłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts