Aguś83 11.04.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Mam do Was następujące pytanko jaką wstawić szybę do, robiących się właśnie, drzwi wewnętrznych. Drzwi są w kolorze teaku,w połowie wypełnione szybą. Tylko jaką Podobają mi się szyby mleczne. Nie wiem tylko czy są praktyczne? Czy znać na nich każdy palec? Dodam , że nie jestem zwolenniczką nadgorliwego sprzątania Proszę o rady i fotki, który rodzaj szyby Wam się dobrze użytkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulinak80 11.04.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 WitamJa zamówiłam drzwi wewnętrzne z bezpiecznymi z mlecznymi szybami. Sa to szyby klejone ( Już niedługo będą montowane. Trochę mi to zajęło zanim się zdecydowałam na te szyby. Zalety: 1. bezpieczne przy małych dzieciach, 2. pomimo iż są to szyby mleczne to nic przez nie nie widać (między szybami, warstwa klejowa)2. dobrze się czyszczą (z obu stron "śliska" powierzchnia) W przypadku szyb matowych "normalnych" - jedna strona jest piaskowana co utrudnia utrzymanie czystości. Wady - trochę droższe od innych szyb. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulinak80 11.04.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 WitamJa zamówiłam drzwi wewnętrzne z bezpiecznymi z mlecznymi szybami. Sa to szyby klejone. Już niedługo będą montowane. Trochę mi to zajęło zanim się zdecydowałam na te szyby. Zalety: 1. bezpieczne przy małych dzieciach, 2. pomimo iż są to szyby mleczne to nic przez nie nie widać (między szybami, warstwa klejowa)2. dobrze się czyszczą (z obu stron "śliska" powierzchnia) W przypadku szyb matowych "normalnych" - jedna strona jest piaskowana co utrudnia utrzymanie czystości. Wady - trochę droższe od innych szyb. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts