iks_75 11.04.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Czy zadowoleni jesteście z parapetów drewnianych? Jak sie sprawdzają w codziennym użytkowaniu? Nie pękają? Nie odbarwiają się pod wpływem wilgoci? Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrul 11.04.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Mam sosnowe. Użytkuje się tak samo jak każdy inny. Ew. trzeba uważac żeby nie przesadziś z ciężkimi doniczkami itp bo to dość miękkie drewno. Odbarwienia itp to chyba zależy od dobrego/złego lakieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 11.04.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 w mieszkaniu mam drewniane mahoniowe - mam dużo kwiatów, dużo podlewania, trochę nieuwagi i zostaje nierówna powierzchnia ale cóż jeśli masz drewniane okna wybierz parapety w tym samym kolorze - wyglądaja razem pięknie a kamień trzeba lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 13.04.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Ja mam drewniane sosnowe i zostały pobejcowane na mahoń aby pasowały do koloru okien. Wyglądają fajnie i nic się nie dzieje, żadnych plam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 13.04.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 w mieszkaniu mam drewniane mahoniowe - mam dużo kwiatów, dużo podlewania, trochę nieuwagi i zostaje nierówna powierzchnia ale cóż jeśli masz drewniane okna wybierz parapety w tym samym kolorze - wyglądaja razem pięknie a kamień trzeba lubić też bym chciała takie, bo mam okna meranti - a to chyba znaczy to samo co mahoń - tak przynajmniej mi ktoś ostatnio uświadamiał. Tylko właśnie tych plam się boję po wodzie, bo niestety nie umiem uważać, a kwiaty lubię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 16.04.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Mam drewniane debowe. Nic im nie straszne ani woda ani ziemia z doniczek. Wycieram pronto jak inne meble i wyglądają wciąż równie pieknie jak zaraz po zamontowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts