chopinetka 11.04.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam Skoro trawnik taki piękny to myślę, że roślinność w domu to tylko kwestia czasu. Tu też nas Rezi z pewnością zaskoczy Ale drugi koniec tego kija mówi: jak jest tak pięknie w ogrodzie to zawsze drzwi są otwarte pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.04.2007 03:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Rezi - piękny dom i piękne wnętrza. Serdecznie gratuluję . A jakie sierściuchy mieszkają z Wami, bo widzę dwie miseczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.04.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.04.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 może być dla mnie bomba w dodatku mnie zabiła ale zebys nie myslal ze to juz koniec teraz to sie zacznie spowiedz wiec ja sie przypominam z kolorkiem farby nad kominkiem Reziiiiii....... ? nie mieszkasz tylko w salonie i w kuchni, dawaj no tu łazieneczki [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi67 12.04.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Piękny dom choć dla mnie zbyt nowoczesny. Trawnik powalający . Interesują mnie Twoje okna: jaki kolor i firma? Pozdrawiam i czekam na nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 12.04.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Tyle pytań a autor wątku milczy. Rezi piękny domek, wypieszczony choć nie do końca w moim stylu. Ale nie o to chodzi, żeby było tak jak lubią inni ale tak jak lubią jego właściciele. Bo przecież dom świadczy o gustach i charakterze właścicieli. Nie będę pisała co nie pasuje do mnie bo byłoby za mało tego więc wymienię co mi się bardzo podoba. Podobają mi się strasznie Twoje meble. Piękny narożnik, stół taki jak Twój to moje marzenie. Faktycznie dodałabym troszke kwiatów, ale do takiego stylu bez przesady - jeśli chodzi o ilość. Może bardziej pasowałyby kompozycje traw i innych wysokich kwiatów czy gałęzi w dużych wąskich wasonach o śmiesznych kształtach. Ale co ja będę Ci chałupke urządzać Pokaż nam jeszcze łazienki i pokoje a będę piała z zachwytu. Gratuluję i życzę udanego zamieszkiwania i szczęśliwego życia w tak pięknych pomieszczeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 12.04.2007 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 dziękuję za wpisy i miłe słowa , po oststnich kilkumiesiącach wiecznych wojen z wykonawcami i nieprzespanych nocy na rozpakowywaniu kartonów to naprawdę balsam dla duszy.po przeprowadzce niestety nie mam stałego dojącia do netu a w pracy czasami brakuje czasu więc proszę o odrobinę wyrozumiałości. co do wnętrz - nie wszystko jest do końca zrobione i nie wszystko jescze na swoim miejscu faktycznie w tym wykonaniu wnętrza moga się wydawać chłodne i ascetyczne, przez ostatnie 2 miesiace robiliśmy wszystko przeprowadzić się do prawie gotowego domu - a duóż pozostaje do zrobienia. ( np stolarz od mebli łazienkowych nas wystawił etc)pomieszczenia wymagają troszkę czasu i detali które podkreślają charakter pomieszczeń. Czekamy na wykończenie schodów, kolumny sa robione w stiuku, czekamy na szyby matowione pod wzór tapety na korytarzu.jeszcze trwa wojna o firany i zasłony ( mnie osobiście to przeszkadza ale ostatnie zdanie pozosytawiam żonie ) megi67 okna PCV na profilu Galean 7000 IQ, profil licowany, ania zgadzam się - poszukiwania dużych roślinek trwają romka płotek był w komplecie, ruszt wkłada się od dołu - nie było zadnej instrukcjiMartynka75 po jednej stronie jest TV, po drugiej ogromniaste kanapy i stolik do kawy, centralnym miejscem domu jest kominek - widac go od samego wejścia do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek. 12.04.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 faktycznie w tym wykonaniu wnętrza moga się wydawać chłodne i ascetyczne, przez ostatnie 2 miesiace robiliśmy wszystko przeprowadzić się do prawie gotowego domu - dla mnie bomba !- wnętrze i zewnątrz - "moj styl" świetna chałpka gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 12.04.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Rezi dlaczego mnie pomiąłeś i nie odpisałeś na moje pytanie przecież Twój domek też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 12.04.2007 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 a teraz mam pytanko : bardzo podobami sie Twoja kuchnia , napisz o niej cos więcej- proszę najmocniej przepraszam kuchnia robiona przez Meble Wrzosowa, okleina orzech amerykański + wybrawienie, fronty wysokiej szafy MDF Lakierowany w kolorze ecru, Blat grubości 6 cm z Staronu sprzęt Simensa , okap DH Isla Teki ( super wydajny i cichy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 12.04.2007 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Rezi - piękny dom i piękne wnętrza. Serdecznie gratuluję . A jakie sierściuchy mieszkają z Wami, bo widzę dwie miseczki? kiedys przygarneliśmy psine przybłędę z ulicy - i tak juz pozostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.04.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Rezi-gratuluję dobrego gustu!!!Przepiekne, nowoczesne wnętrza Jak do tego wszystkiego dojdą tak jak piszesz drobne detale i owoiazkwo roslinki będzie jeszcze pękniej czekamy na kolejne fotki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszcom 12.04.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam Również zachwycił mnie Wasz uroczy dom. Jeżeli można, chciałabym spytać o producenta i kolor drzwi wewnętrznych Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 12.04.2007 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam Również zachwycił mnie Wasz uroczy dom. Jeżeli można, chciałabym spytać o producenta i kolor drzwi wewnętrznych Pozdrawiam. drzwi robione przez zaprzyjaźniona firme robiąca drzwi hotelowe Wostol z Lubonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamieniczka 12.04.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Bardzo eleganckie, stonowane wnętrza! Ciesze się, że miałes podobny do mojego pomysł na kolory w kuchni (moja przy Twojej to spiżarnia ), bo przynajmniej mogłam to zobaczyć już wykonane - co prawda w mojej opcji te jasne fronty mają być białe lakierowane ... Czy stół i krzesła są może z Bydgoskiej Fabryki Mebli? Mnie równiez bardzo ciekawią Wasze łazienki i reszta pomieszczen, ale, że ciekawośc to pierwszy stopien do piekła , więc poczekam cierpliwie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 12.04.2007 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Czy stół i krzesła są może z Bydgoskiej Fabryki Mebli? tylko krzesła, stół wykonał producent kuchni w tym samym wybarwieniu i w tej samej okleinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.04.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 E tam, ja nie wierze, ze mozna miec tak ladnie. To jakas podpucha.., przyznaj sie Rezi..., przyznaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 12.04.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Jaką ma powierzchnię to pomieszczenie, w całości, które poćwiartowałeś na zdjęciach ? Jedyne pocieszenie dla mnie to takie, że moja działka nie przyjęłaby takich powierzchni Długo nie mogłem dopatrzyć się "co świeci" z boków kominka ale czy dobrze się domyślam, że kominek jest nieco odsuniety od ściany a z tyłu zainstalowane jest oświetlenie ? Jakie ? U siebie w salonie, na jednej ze ścian zamierzam zainstalować taką przesłonę odsuniętą od ściany z oświetleniem od tyłu i nie wiem do końca jakie tam zainstalować oświetlenie - te Twoje z za kominka wydaje się pasować. I więcej nic już nie wklejaj, starczy i tak ciężko jest się pozbierać po tym co widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angielka 12.04.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Rezi, wiem, że to nie dyskretne pytanie , ale czy moższ zdradzic jaki jest koszt takiej kuchni. Bardzo mi sie podoba. I jeszcze, czy ta firma Meble Wrzosowa, jest producentem tych mebli? Bo mi wydaja sie bardzo podobne do Alno, a te sa koszmarnie drogie ps śliczny domek a tak wogóle to dziękuję ci za odpowiedź dotycząca wkładu kominkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 12.04.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Ciągle zbieram szczękę z podłogi - przepięknie! Gratuluję domostwa - tak z zewnątrz, jak i wewnątrz prezentuje się fantastycznie. I oczywiście czuję niedosyt i czekam na więcej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts