vilemo 20.05.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Rezi, a jak rozwiazales sprawe ogrzewania w salonie? masz podlogowe? bo nie widac grzejnkow. Pytam, poniewaz sama jestem teraz przed decyzja czy zrobic same okna do podlogi, a wedy grzejniki nie niem gdzie cZy zrobic jedno do podlogi a dwa takie niskie i pod nimi grzejniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoboRob 21.05.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Witam! Rezi domek i wnętrza full wypas!!! Na prawdę bardzo uderza to w mój gust. Kominek na odpowiednim miejscu bardzo ładnie wyeksponowany, wszystko na styl nowoczesny i bardzo gustowny!!! tylko podziwiać i podziwiać!!! i do tego antresola!!!!!!!!!!!! Możesz podać ile kosztuje Cię ogrzewanie Twojego domu i czym ogrzewasz? Sam planuję zrobić u Siebie antresolę i bardzo interesuje mnie czy ta większa kubatura w salonie nie jest zbyt wielkim problemem? Jeśli możesz to napisz jakie masz z tym doświadczenia i czy przy ewentualnej następnej budowie domu też byś antresolę robił. Osobiście przy zmianach w projekcie też wprowadziłem Antresolę nad salonem i zastanawiam się czy to nie odbije się w przyszłości na mojej kieszeni (ogrzewanie) więc jak możesz to podziel się swoimi doświadczeniami Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metis_ps 25.05.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 jak wygląda i czy nic się nie dzieje z narożnikiem będącym jedynym połączeniem obu okien? nic się nie dzieje, są to rozwiązania systemowe ale problemy z roletami ( tutaj nie ma prodycentów mających to przetestowane) problem z parapetami narożnymi - wymagają dokładnego spasowania problem z firankami i karniszami - właśnie to przerabiamy problem z parapetami zewnętrznymi - albo granitowe albo drogie i kiepskie rozwiązania z blachy itd Gratuluje pięknego domu!! Mam pytanie jak rozwiązaliście problem rolet w tych narożnych oknach. Ja w swoim projekcie mam podobne rozwiązanie tyle, że są to okna tarasowe o h=240cm i tez zastanawiam sie jak założyć na nich rolety i do tego zeby nie byly to rolety nasadkowe (takie z widoczną skyrznką z zewnątrz)?? Pozdrawiam i tez czekam na więcej fotek!!! Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziai 27.05.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 co to za drewno w salonie na podłodze - oprócz tego, że egzotyczne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 27.05.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 REZI - no pokaz nam w koncu (ja tu kilka razy w ciagu dnia zagladam i cierpliwie czekam-ale ile jeszcze???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 27.05.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 REZI - no pokaz nam w koncu (ja tu kilka razy w ciagu dnia zagladam i cierpliwie czekam-ale ile jeszcze???) no właśnie, klikam i klikam w stronę a tu achy i ochy a łazienek nie ma Domek z przodu też bym zobaczyła bo nigdy go nie widziałam? zawsze tylko strona ogrodowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niutek 28.05.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Bardzo ładny domek!!! Wnętrza są w moim stylu - cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agni 28.05.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 wysmakowany domek, dopracowane wnętrza... gratulacje. Pozostało tylko nacieszyć się użytkowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 30.05.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 co to za drewno w salonie na podłodze - oprócz tego, że egzotyczne Pozdrawiam przyłączam się do pytania - co to za drewno? jatoba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobpl 31.05.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Witam, jestem pod wielkim wrażeniem. Interesuje mnie w jaki sposób spasowaliście w jednym poziomie deskę z płytkami. Czy pod całą powierzchną gresu daliście podkład rozdzielający? U mnie z uwagi na ogrzewanie podłogowe będzie przeważał gres. Jak u Was sprawuje się podłogówka pod deskami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.06.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 no i co z tą łazienką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Galain 01.06.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Gratuluje przepieknego domu! I tak sie rozmarzam... kiedy my sie wprowadzimy?! Mam nadzieje, ze w 2008r. na wiosne. Aha, i jeszcze pytania, dotyczace tej pieknej kuchni. Rezi, , piszesz, ze sa to meble z Wrzosowej. Umieram z ciekawosci, jak Ci sie z nimi wspolpracowalo? Czy moge - niedyskretnie - zapytac o cene projekt+meble+montaz (bez sprzetu AGD). Czy sprzet kupowales wczesniej sam, czy zlecales salonowi Wrzosowej? Bede baaardzo wdzieczna za wszelkie informacje, dotyczace Twoich wrazen, zwiazanych z meblami tej firmy, etc. Sama przymierzam sie do zakupu ich rozwiazan. W K-wie maja salon na Zakopianskiej, ale przed pomiarem nie chca w ogole rozmawiac o cenach, etc., a ja chce wiedziec, z jakimi rzedami wielkosci mam sie liczyc (na co oszczedzac ) Trzymajcie sie! G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 10.06.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 CZYŻBY ? hihihi instalator też jest na mojej liście polecanych ciekawe jak długo i kiedy się popsuje Właśnie się popsuł. Tylko szkoda, że akurat u mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 11.06.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Rezi, powalasz z nóg tym swoim domkiem. . Wybrałam płytki podobnej wielkości(50/50) i kolorystyce. Jak sprawdza się podłógówka przy gresie, oraz jakich fug i zaprawy klejowej używaliście? Czy nie ma problemu z zabrudzeniem fug? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonne78 16.06.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 O takim kominku marzę, a mój mąż wręcz przeciwnie, całkiem w innym stylu. No cóż pewnie będzie wojna :lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 16.06.2007 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 dom robi wrażenie - i wewnątrz i na zewnątrz! baaaardzo mi się podoba! GRATULUJE! mam pytanie: 1. okładzina przy kominku, to trawertyn czy marmur? 2. kominek jakiej marki? 3. rolety zewnętrze: jak montowane? rks-y czy inne rozwiazanie? dzieki i też oczekuję kolejnej porcji zdjęć pozdrawiam edit: na dwa pierwsze pytania znalazlam odpowiedzi w watku kominkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 17.06.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 no i co z tą łazienką? Rezi najnormalniej w swiecie nas olał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 17.06.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Witam,Piękne wnętrza,A jaki to kominek, bo się zauroczyłam...Z góry dzięki za odpowiedź.Pozdrawiam,Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sc0rpion 10.07.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 witam Mam pytanko odnosnie mocy kominka, ja mam miec taki sam wklad o mocy 14kW tylko moj kominiarz tzn koles od kominka mowi ze na moj metraz zeby bylo dobrze to musze miec 16kW, ale w sumie ja mam tylko 167m2 z czego nie bede dmuchal do lazienek i pom gosp wiec nie wiem czy to 16kW to nie przerost formy nad trescia, z reszta chodzi mi o gabaryty. Ciezko mi wcisnac 14kW o szerokosci 100cm a 16 ma dodatkowe 15cm wiecej wiec znowu by bylo kombinowania. Jaka masz moc wkladu i jaka powierzchnie ogrzewasz? Czy masz DGP i czy linea ma standardowo doprowadzenie zminego pow od spodu czy trzeba to dokupic? dzieki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.07.2007 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Rezi, w końcu dowieźli do nas KFD....możesz coś napisać jak robiłeś obudowę. Czy podmurowałeś go pod spodem, żeby był trochę wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts