anetina 05.06.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 i ja dołączam do wielbicieli twoich poczynań i domu sliczny jest twój domek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 05.06.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 dziękuję pozwoliłem sobie zebrać i opublikować w jednym miejscu wszystkie zdjęcia które umieszczałem na forum przez ostatni rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate i Marcin 05.06.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 dziękuję pozwoliłem sobie zebrać i opublikować w jednym miejscu wszystkie zdjęcia które umieszczałem na forum przez ostatni rok Witam oglądając Twoje fotografie podziwiam okna. Czy możesz napisać mi na maila dokładnie jaka firma je wykonywała i jaki to kolor - są super. Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 05.06.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Piękny dom, piękny ogród- rewelacja pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitka18 05.06.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Jakie macie kolory w salonie? Gratuluję pięknego domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 06.06.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Rezi cieszę się, że jednak postanowiłeś pokazać nam troszkę swój domek Mam nadzieje że od czasu do czasu wstawisz jeszcze parę zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 06.06.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Rezi- śliczny ogród, piękny domek, całość suuuper! Podziwiam od dawna, powiem, że to właśnie Twoje merbau w salonie było dla mnie inspiracją...Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 07.06.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 bobi78markizy mają łącznie 9mb z podziałem 4,3 / 4,7 wysięg 3,6 zdjęcie markiz zrobię w jakiś słoneczny dzień i wkleję, Kate i Marcinokna to Gealan 8000 IQ profil licowany, w moim przypadku robione przez Braci Bertrand, nitka18najjaśniejszt - Tikurilla F100 / optiva 5 mattśredni - Tikurilla V101 / optiva 5 mattciemny Tikurilla K109 / optiva 5 matt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 07.06.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 romka Moze to CI pmoże ( o ile zrozumiałem problem) foto_1 foto_2 foto_3 oryginalnie zapakowany kominek Mikazuu Kolor elewacji wg wzornika STO - altwaiss (przełamany odcień bieli) Co to jest wzornik STO? To nazwa firmy produkującej tynk? Będę wdzięczna za odpowiedź, bo przymierzamy się do tynkowania i szukam coś co nie będzie białe, ale też nie żółte, właśnie o taką przełamaną biel mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 07.06.2009 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 STO to nazwa firmy produkującej tynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 07.06.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.06.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Rezi...normalnie zaniemówiłam z zachwytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 08.06.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Kanapy, Rezi, piękne... Zresztą wszystko piękne... ale kanapy ... cud! Co to za materiał? Alcantra? Weszłam na stronę mebelplastu, ale tam jakieś nazwy typu Denver, nic mi to nie mówi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.06.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Denver to nazwa kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate i Marcin 09.06.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 bobi78 markizy mają łącznie 9mb z podziałem 4,3 / 4,7 wysięg 3,6 zdjęcie markiz zrobię w jakiś słoneczny dzień i wkleję, Kate i Marcin okna to Gealan 8000 IQ profil licowany, w moim przypadku robione przez Braci Bertrand, nitka18 najjaśniejszt - Tikurilla F100 / optiva 5 matt średni - Tikurilla V101 / optiva 5 matt ciemny Tikurilla K109 / optiva 5 matt Dziękuję bardzo za odpowiedż a kolor to złoty dąb czy orzech włoski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 09.06.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Dziękuję bardzo za odpowiedź a kolor to złoty dąb czy orzech włoski? złoty dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyberbronek 09.06.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Rezi - czy mozesz napisac ile mniej wiecej % parteru masz w plytkach (a tym samym w ogrzewaniu podlogowym), jak gesto miales ukladane rurki do ogrzewania i jak sie takie rozwiazanie sprawdza - czy nieogrzewana czesc podlogi nie jest zimna ? PozdrawiamBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 09.06.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 ogrzewanie podłogowe około 30% pow parteru dodatkowo grzejniki parteru i piętra na oddzielnych obiegu na sterownikach pokojowych które ma za zadanie ograniczać temp. do zadanej wartości. co do gęstości rurek to nie robił to hydraulik wg swoich wyliczeń, wiem tylko ze przy dużych oknach, tarasie i wiatrołapie rurki są położne gęściej. całość jest jeszcze wyregulowywana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 09.06.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Hej Rezi Masz Pozdrowienia od Pana Darka od schodów Miałem się pytać kto Ci robił schody, ale już nie muszę Pokazywał zdjęcia schodów i rozpoznałem Twoje. Właśnie podpisałem umowę. Będę miał bardzo podobne do twoich ( stopnie bez noska) tylko z zabiegiem i Dąb naturalny. Przy okazji chciałbym się zapytać o tapety z włókna szklanego, a konkretnie kto Ci je kładł na poddaszu ? może być na P.W. będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 09.06.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Hej Rezi Masz Pozdrowienia od Pana Darka od schodów Miałem się pytać kto Ci robił schody, ale już nie muszę Pokazywał zdjęcia schodów i rozpoznałem Twoje. Właśnie podpisałem umowę. Będę miał bardzo podobne do twoich ( stopnie bez noska) tylko z zabiegiem i Dąb naturalny. Przy okazji chciałbym się zapytać o tapety z włókna szklanego, a konkretnie kto Ci je kładł na poddaszu ? może być na P.W. będę wdzięczny. Jeden z wielu wykonawców na mojej budowie będący na poziomie , przekaż mu pozdrowienia Jak będziesz zadowolony podaj jego dane na na białej liście co do tapet i większości wykończeniówki - Andrzej Bachorz tel +48 888 782 759 też godny polecenia fachowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts