Rezi 22.03.2010 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 a mozesz podac linka do tego opisu? Czy jest to drewno czy plastik? drewno http://forum.muratordom.pl/post3389212.htm?highlight=piaskowany#3389212 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 27.03.2010 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 MASAKRA JAKAS !!! Twoje wnetrza tak powalaja, ze normalnie jestem w szoku !!!!Wszystko swietne ale salon mnie rozwalil !!!! Cudowny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.03.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Gdy świat się wiosną opromienia, Wielkanocne ślę Tobie życzeniaNiech Pan Jezus zmartwychwstały ma w opiece dom Wasz cały Wesołego ALLELUJA!!! http://g.infor.pl/p/wieszjak.pl/www/e-kartki/wielkanocne/wielkanocne282.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.03.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://www.samre.info/kartki/12w/wiel12/wielkanoc12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulka7 28.06.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 (edytowane) Witam serdecznie! Na początek powiem że piękny masz dom,trafiłam przypadkiem ale jestem pod wrażeniem A ten przypadek to płytki Vento rosato w polerze które właśnie zakupiłam i zastanawiam się nad kwestią impregnacji. Mogę spytać w jakiej kolejności impregnowałeś za pierwszym razem i jaki środek możesz polecić? A przy okazji jaką fugę w jakim kolorze do nich dobraliście... Pozdrawiam Edytowane 28 Czerwca 2010 przez anulka7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia1 24.08.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Witam Rezi, Mam do Ciebie pytanie o dach- jaki macie kąt nachylenia i jaką folię pod dachówkę?Gdzieś na forum wyczytałam, że Tyvek, ale jaki dokładnie? Mam mały kąt nachylenia i nie chcę go deskować. Zastanawiam się też nad Tyvekiem tylko nie wiem czy Solid czy Pro? Przepiękny dom!!! Szacunek za dbałość o szczegóły!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
foschi 05.04.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam... nie doczytalam sie o drewnie na schodach... jaki to kolor?? prosze o odp. jestem w trakcie wyboru WSZYSTKIEGI i dylematy mam straszne!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 05.04.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Rybcia, no co ty... przeca to martwy wątek. Nikt Ci tu nie odpisze, a Rezi dom zbudował się dawno nie udziela. Na pocieszenie Ci powiem, że wszyscy tu budują domy, są w trakcie wyboru wszystkiego i wszyscy mają straszne dylematy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.04.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Jarek, Rezi ostatnio był na forum 31.03. o 10.35:)Niewiadomo czy nie wróci do swojego wątku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 06.04.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Może i był na forum całkiem niedawno (pewnie się zalogował przez przypadek ), ale ostatni raz pisał rok temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.05.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Rezi, dziś znalazłam twój dziennik. Dom zauroczył mnie już na pierwszym zdjęciu swoją elewacją (przyznam, że mam podobną kolorystykę ). Ogród... echhhhh! Przeczytałam od deski do deski. Zostałam fanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek22 18.10.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 rezi super domek mam pytanko czy do grafitu dachu dałeś rynny grafitowe czy czarne ? dziex za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mandy10 18.03.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Witamśliczny domek i pięknie urządzony. Interesują mnie 3 szybki dekoracyjne zamontowane w ścianie. Jaka firma dostarczała?Co to za podbitka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malutka_ao22 13.04.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 REZI witam mam pytanie odnosnie kominka jakiej grubosci jest marmur??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 17.04.2012 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam śliczny domek i pięknie urządzony. Interesują mnie 3 szybki dekoracyjne zamontowane w ścianie. Jaka firma dostarczała? Co to za podbitka? szyby robione na zamówienie wg opracowanego we własnym zakresie wzoru szyba piaskowana Podbitka Osb+styropian+tynk silikonowy 2 mm Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez Rezi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 17.04.2012 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 REZI witam mam pytanie odnosnie kominka jakiej grubosci jest marmur??? 30 mm łaczenia na kant ( nie pamiętam ale to ma fachowa nazwę) portal ma 7 cm grubości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 17.04.2012 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) rezi super domek mam pytanko czy do grafitu dachu dałeś rynny grafitowe czy czarne ? dziex za odpowiedz czarne matowe ( wyglądają jak grafitowe ) Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez Rezi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 17.04.2012 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Może i był na forum całkiem niedawno (pewnie się zalogował przez przypadek ), ale ostatni raz pisał rok temu... brakuje czasu, po wybudowaniu domu pracą trzeba się było zająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 17.04.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Rezi-witam sie i chcialam powiedziec ze cudny i elegancki dom masz-podgladalam od dawien-dawna.Pozdrawiam:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luckyshot 03.05.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Witam, Mam pytanie jak sie sprawdzaja okna narozne? Mamy w projekcie 2 takie okna i nam bardzo odradzano i straszono przemarzaniem i generalnie problemami "potem". Czy u siebie zidentyfikowałes jakiekolwiek problemy, przemarzania w onach narożnych? Pozdrawiam,luckyshot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts