Rezi 27.07.2007 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 asana chemia BERGER - SEIDLE lub Deva, lakier pólmatowy 2 skaldnikowy pouliretan @nia obwódka ma 15 cm ( podwójna szerokość klepki parkietowej), zrobie fotke wrzucę na forum zabek_ox dziekuję, mnie tez sie podobają , fornir z orzecha amerykańskiego - układ poziomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 28.07.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Rezi czy masz kuchenkę mikrofalową? Jeżeli tak to gdzie stoi? Na jakiej wysokości od podłogi jest piekarnik? Bardzo podoba mi sie układ (tzn. tak równo wszystko) wnęki kuchennej. Proszę napisz jak to można uzyskać. Chodzi mi o to że nie wiem jaki wymiar ma dolna i góna część lodówki a chciałabym to ładnie zgrać z piekarnikiem obok tejże zabudowanej lodówki (np. takiej jak Twoja ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 31.07.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Rezi - a Ty jaką masz płytę - chodzi mi o grubość, bo ja miałam 3 cm i doklejane boki tak pod kątem 45 stopni także wyglądała jakby miała 7 cm. ma dokładnie tak jak Ty, płyta 3 cm + doklejki okazało się ze moja płyta ma zatopina siatkę w zywicy na całej wewnętrznej stronie, kominkarz twierdzi ze nie ma prawa pęknąć w jaki sposob osadzone sa te doklejki? robiliscie konstrukcje z rygipsu? bo ja mam prosta sciane, w niej bedzie osadzony kominek-czy nie moge przykleic na płasko tej płyty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolqa 31.07.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Rezi jakiej firmy gres masz na podłodze w kuchni i w salonie? Nie nie jest ślisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 06.08.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Myślałam że Rezi jest daleko od kompa a on niestety tutaj już chyba nie zagląda chyba za bardzo go zmęczyliśmy naszymi pytaniami A ja tak czekam, czekam i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asana 06.08.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 07.08.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Rezi czy możesz umieścić zdjęcia ogrodu oraz rabatek. z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 07.08.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Rezi czy masz kuchenkę mikrofalową? Jeżeli tak to gdzie stoi? Na jakiej wysokości od podłogi jest piekarnik? Bardzo podoba mi sie układ (tzn. tak równo wszystko) wnęki kuchennej. Proszę napisz jak to można uzyskać. Chodzi mi o to że nie wiem jaki wymiar ma dolna i góna część lodówki a chciałabym to ładnie zgrać z piekarnikiem obok tejże zabudowanej lodówki (np. takiej jak Twoja ) Czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 07.08.2007 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Rezi czy masz kuchenkę mikrofalową? Jeżeli tak to gdzie stoi? Na jakiej wysokości od podłogi jest piekarnik? Bardzo podoba mi sie układ (tzn. tak równo wszystko) wnęki kuchennej. Proszę napisz jak to można uzyskać. Chodzi mi o to że nie wiem jaki wymiar ma dolna i góna część lodówki a chciałabym to ładnie zgrać z piekarnikiem obok tejże zabudowanej lodówki (np. takiej jak Twoja ) mamy kuchenke mikrofalową, jest nad piekarnikiem piekarnik jest na wysokości 85 cm ( dolna krawędx obudowy) z ustawieniem był problem i tylko jedna lodódka pasowała ( nr kat napisałem wyzej) jak znajde dokładne rysunki kuchni wyśle je na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 07.08.2007 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Rezi jakiej firmy gres masz na podłodze w kuchni i w salonie? Nie nie jest ślisko? Vento Rosato Cersanit matwy w kuchni i przedsionku, reszta to poler gres sprawuje się idealnie , jego sliskośc jest przesadzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 09.08.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Rezi czy masz kuchenkę mikrofalową? Jeżeli tak to gdzie stoi? Na jakiej wysokości od podłogi jest piekarnik? Bardzo podoba mi sie układ (tzn. tak równo wszystko) wnęki kuchennej. Proszę napisz jak to można uzyskać. Chodzi mi o to że nie wiem jaki wymiar ma dolna i góna część lodówki a chciałabym to ładnie zgrać z piekarnikiem obok tejże zabudowanej lodówki (np. takiej jak Twoja ) mamy kuchenke mikrofalową, jest nad piekarnikiem piekarnik jest na wysokości 85 cm ( dolna krawędx obudowy) z ustawieniem był problem i tylko jedna lodódka pasowała ( nr kat napisałem wyzej) jak znajde dokładne rysunki kuchni wyśle je na priv Dziękuję bardzo za odpowiedź i bardzo bym była wdzięczna za te rysunki. Lodówkę oglądałam i też mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuMa 09.08.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Właśnie przestudiowałam wszystkie strony i jedyne, co mi przychodzi na myśl to "ach i och". Po prostu piękny domek!!! Sama wkraczam na niebezpieczny grunt wykończeniówki (mąż spasował) i aż się boję. Dobrze, że mamy mniejszy domek, bo chyba byśmy zbankrutowali Dlaczego wszystko co ładne jest z reguły dużo droższe? Z niecierpliwością czekam na łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
citizen 09.08.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Rezi czy możesz mi odpowiedzieć, czy twój projekt domu to "typówka" czy "indywiduum"? Jeżeli indywiduum to bardzo poproszę o namiary na projektanta - poszukuję właśnie speca, który potrafi coś takiego zaprojektować. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź. Na pewno brakuje Ci czasu na wszystko a mimo to znajdujesz go żeby ludziom na forum odpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 09.08.2007 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Dlaczego wszystko co ładne jest z reguły dużo droższe? Z niecierpliwością czekam na łazienki. nie musi byc droższe ........ , kwestia czasu i poszukiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
citizen 09.08.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Rezi czy możesz mi odpowiedzieć, czy twój projekt domu to "typówka" czy "indywiduum"? Jeżeli indywiduum to bardzo poproszę o namiary na projektanta - poszukuję właśnie speca, który potrafi coś takiego zaprojektować. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź. Na pewno brakuje Ci czasu na wszystko a mimo to znajdujesz go żeby ludziom na forum odpisać Rezi, skrobnij jeszcze dwa zdania z odpowiedzią na moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 09.08.2007 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Rezi czy możesz mi odpowiedzieć, czy twój projekt domu to "typówka" czy "indywiduum"? Jeżeli indywiduum to bardzo poproszę o namiary na projektanta - poszukuję właśnie speca, który potrafi coś takiego zaprojektować. przepraszam ale na chwile wróciłem do pracy projekt na zamówienie, robiony przez znajomego projektanta specjalizującego się w centrach handlowych i hotelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
citizen 09.08.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 czyli jednak "indywiduum", a twój znajomy bierze zlecenia na domki, czy zrobił to tylko dla Ciebie po znajomości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosiak 09.08.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Witam.Mam pytanie.Czy ten ladny kominek jest z plaszczem wodnym(jesli tak to jakiej firmy i ile kosztowal) czy z systemem DGP?Z gory dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 09.08.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Rezi, czy masz łazienki????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuMa 10.08.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Dlaczego wszystko co ładne jest z reguły dużo droższe? Z niecierpliwością czekam na łazienki. nie musi byc droższe ........ , kwestia czasu i poszukiwań Niestety nie zawsze.... Właśnie po długich poszukiwaniach trafiłam na włoską glazurę, która baaaaardzo mi się podoba. Próbowałam znaleźć tańszą podobną niewłoską, ale nie ma Do Włoch za nią teraz nie pojadę, żeby sprawdzić, czy tam będzie tańsza Szkoda, bo przy okazji byłaby fajna wycieczka Możesz pochwalić się schodami? No i łazienkami oczywiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts