d5620s 11.08.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 REZI-zamierzam bezczelnie skopiować Twój kominek Pisałeś ze to breccia aurora-ale konglomerat? Ja oglądałam w sklepie breccię ale była raczej w drobne ciapy a u ciebie sa podłużne wzory jak w marmurze... Gdzie zamawiałes ten kominek i co to dokładnie jest? z góry dziękuję very bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 11.08.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Rezi to jaki lakier do jesionowej pdłogi Berger czy Deva? proszę o odpowiedź. Zdjęcia łazienki plissssss. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 11.08.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Rezi pewnie grilluje albo co-a my tu go molestujemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.08.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Rezi, czy masz łazienki????? Raszponka myślę, że nawet ze dwie W jakimś wątku łazienkowym wyśledziłam łazienki Reziego zapewniam, że tak samo piękne jak reszta domu Rezi sofy, i fotel cuuudne! Dom śliczny!(ale się chyba powtarzam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 13.08.2007 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 REZI-zamierzam bezczelnie skopiować Twój kominek Pisałeś ze to breccia aurora-ale konglomerat? Ja oglądałam w sklepie breccię ale była raczej w drobne ciapy a u ciebie sa podłużne wzory jak w marmurze... Gdzie zamawiałes ten kominek i co to dokładnie jest? z góry dziękuję very bardzo:) breccia sarda , kamień o duzym usłojeniu poszukiwałem dośc długo swój kupiłem w malym zakładzie w Oalenicy pod Poznaniem http://www.interstone.pl/baza/upload/m_10172.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 13.08.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Rezi-dzięki-jestes wielki!Pisałeś że twoja płyta jest uzbrojona siatką i nie pęknie...kto ci to zrobił? czy to jednak jest konglo? nie wydale mi się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 13.08.2007 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Rezi-dzięki-jestes wielki! Pisałeś że twoja płyta jest uzbrojona siatką i nie pęknie...kto ci to zrobił? czy to jednak jest konglo? nie wydale mi się.... pilnowal tego kominkarz u kamieniarza którego wybrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 13.08.2007 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Rezi to jaki lakier do jesionowej pdłogi Berger czy Deva? DEVA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 13.08.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Witam Kiedyś opisałam się na P.W. ale nic nie odpisałeś ..trudno nie będę Cię gnębić Tak jak pisałam wcześniej układ kuchni mam identyczny i też chcę w tych kolorkach...dziś postawie dwa pytanka tylko 1 z czego masz blat kuchenny? ładnie się prezentuje przeczytałam wszystko i chyba nie pisałeś jeszcze 2 jak się sprawuje jasny połysk w kuchni? widać paluchy? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 13.08.2007 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Witam Kiedyś opisałam się na P.W. ale nic nie odpisałeś ..trudno nie będę Cię gnębić przepraszam czasami brakuje czasu na PW, póżniej mi to ucieka z czego masz blat kuchenny? ładnie się prezentuje blat jest z Staronu - odpowiednik Corianu jak się sprawuje jasny połysk w kuchni? widać paluchy? na jsnym nie widac tak bardzo jak na ciemnej okleinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 15.08.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 dzięki Rezi jeszcze jedno...pokażesz łazienki ?? czy już masz dość tych pytań "co, gdzie, ile" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 15.08.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Rezi a ja z prośbą o wyjasnienie jak a raczej czym dokłladnie ta płyta byla zbrojona?do kominka czym przymocowane to zbrojenie- klej -jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 19.08.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Po raz kolejny wyrażam zachwyt twoimi wnętrzami Rezi. Napewo będą dla mnie inspiracją, wszystko "bardzo w moim guście". Pewnie masz nas już dość ale ja też przyłączam się do prośby o zdjęcia łazienek. Podobno pokazałeś je w którymś wątku "łazienkowym" ale niestety nie mogłam ich znależć. Prooooszę o zdjęcia lub chociaż o link do tamtego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joani 24.08.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Rezi, czy blat w meblach kuchennych zamawiałeś razem z meblami we Wrzosowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 24.08.2007 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Rezi, czy blat w meblach kuchennych zamawiałeś razem z meblami we Wrzosowej? tak , wyszło taniej ( chyba bo z tymi rabatami można się pogubić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 24.08.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Rezi przepiękny dom. Baaardzo mi się podobają takie geometryczne formy Chciałam zapytać, jaką masz powierzchnię dachu oraz jakiej glębokości rynny? ja mam powierzchcnię dachu 320 m2 i w projekcie ryyny 150. Boję się, żeby nie wyszły takie "grzmoty" pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 24.08.2007 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Rezi przepiękny dom. Baaardzo mi się podobają takie geometryczne formy Chciałam zapytać, jaką masz powierzchnię dachu oraz jakiej glębokości rynny? ja mam powierzchcnię dachu 320 m2 i w projekcie ryyny 150. Boję się, żeby nie wyszły takie "grzmoty" pozdrawiam serdecznie dach 520 rury spustowe i rynny 110 ( jeden spust na 130 m2 pow dachu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoboRob 24.08.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Rezi czy dobrze mi się wydaje, masz w domu antresolę??Jeśli tak to mógłbyś wkleić fotkę jak to wygląda??Ja planuję zrobić ją u siebie i zastanawiam się czy nie będzie problemu z ogrzaniem takiego salonu. Będę wdzięczny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aska_ou 26.08.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Rezi , ile w sumie kosztowała Was budowa tego domu ? Mam na myśli wydatki począwszy od zamowienia projektu u architekta do stanu dom pod klucz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 26.08.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 http://rezulak.pl/galeria_murator/8.jpgRezi, te krzesła - skąd? Jaka firma? Też robione na zamówienie czy ze sklepu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts