Rezi 26.08.2007 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 skąd? Jaka firma? Też robione na zamówienie czy ze sklepu? o ile pamiętam to krzesła z Pagedu ( na pewno model jerzy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 26.08.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Rezi mam pytanie odnośnie kominka.Zamierzam kupić kominek z szybą przesuwaną do góry. Oglądałem Hajduka i Spartherm - ceny dość wysokie. Czy mógłbyś powiedzieć coś o swoim.Jakie ma zalety i wady. W innych postach niektórzy opisują, że po pewnym czasie zacinają się drzwi lub nie można korzystać z otwartych, bo dym leci na mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 14.09.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Nie bedę oryginalna - jest pięknie!! Rezi czy dobrze mi się wydaje, masz w domu antresolę?? Jeśli tak to mógłbyś wkleić fotkę jak to wygląda?? Ja też poproszę o zdjęcie antresoli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.09.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Rezi, w jaki sposób malowano w miejscu połączenia różnych kolorów? Mam salon z antresolą, ściany zmieniają bieg na różnej wysokości i w różnych kierunkach. Nie mam koncepcji jak łączyć kolory a nie chcę malować jedną barwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 22.09.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Rezi a ja z innej technicznej strony, bardzo chcę obejrzeć zdjęcia w twoim wątku ale nie mogę, spróbujesz wyjaśnić, Tylko nie korzystaj ze swoijego kompa bo on pamięta ustawienia i zawsze Ci się pokażą. Może masz gdzie indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 24.09.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Rezi dlaczego zdecydowaleś się na okna plastikowe, a nie drewniane? PozdrawiamZakrzewianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.09.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Rezi ja też w sprawie kominka bo zdecydowaliśmy się na ten sam (wkład). Czy on ma bezpośrednie doprowadzenie powietrza do paleniska? A jeśli tak to jakiej średnicy rura jest potrzebna? Bo my będziemy zaraz chudziak zalewać a nigdzie nie ma specyfikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 02.10.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Dom cudeńko a kominek niesamowity- no i mam pytanie... Dzisiaj zamówiłam stalowy wkład z dwustronną szybą (niestety tylko taki u mnie będzie w miare rozsądnie wyglądał) i rozmawiałam o jego zabudowie marmurem. Pan kominkowiec twierdzi, że pomiędzy wkładem a kamieniem należy zostawić szczelinę wentylacyjnę ok. 8cm- w innym wypadku kamień popęka. Wgapiam się w Twój kominek i nie dostrzegam szczeliny- jest plaski jak stolnica. Jak to wygląda w Twoim kominku?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzior 27.10.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 REZI - czy pamiętasz może jaki kolor (jakie wybarwienie) mają twoje krzesła z Pagedu - Jerzy. Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrtini 14.11.2007 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Witaj Rezi,Mam pytanie: jak jest podłączony okap w kuchi? Sufit z KG stanowi wyspę i jestem ciekawy czy ten okap to typowy wyciąg czy może pochłaniacz? Pozdrawiam,m@rtini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.11.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 czy u Ciebie jest komin systemowy? jak masz podłączony wkład do komina? Pod jakim kątem? U nas zaczynaja się schody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 15.11.2007 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 czy u Ciebie jest komin systemowy? jak masz podłączony wkład do komina? Pod jakim kątem? U nas zaczynaja się schody... czytałem o Twoich kłopotach my mamy kominy murowane , podejście 45 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.11.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 kurcze....dziś chyba przyjedzie serwisant z schiedla i wtedy zobaczymy... A jak tam Twoja niebieska łazienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 15.11.2007 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 kurcze....dziś chyba przyjedzie serwisant z schiedla i wtedy zobaczymy... A jak tam Twoja niebieska łazienka? wyślę popołudniu fotki na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.11.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agat441 17.11.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Witam, ja rowniez dolanczam sie do prosby o zdjecia lazienki jesli mozesz to wklej do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 17.11.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Rezi proszę również o fotki niebieskiej łazienki- moja też będzie niebieska, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 17.11.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Rezi tyle pięknych zdjęć się naoglądałam w Twoim dzienniku i tyle błagań o łazienki wyczytałam Nie daj się prosić i wklej cosik nowego proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.11.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 nie dostałam zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 19.11.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Rezi, Ty to lubisz podkręcać atmosferę. No bądź człowiekiem i pokaż te łazienki, bo Ci żyć nie damy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts