kropkq 09.06.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Rezi pięknie, pięknie i jeszcze raz pięknie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 09.06.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Hej Rezi Masz Pozdrowienia od Pana Darka od schodów Miałem się pytać kto Ci robił schody, ale już nie muszę Pokazywał zdjęcia schodów i rozpoznałem Twoje. Właśnie podpisałem umowę. Będę miał bardzo podobne do twoich ( stopnie bez noska) tylko z zabiegiem i Dąb naturalny. Przy okazji chciałbym się zapytać o tapety z włókna szklanego, a konkretnie kto Ci je kładł na poddaszu ? może być na P.W. będę wdzięczny. Jeden z wielu wykonawców na mojej budowie będący na poziomie , przekaż mu pozdrowienia Jak będziesz zadowolony podaj jego dane na na białej liście co do tapet i większości wykończeniówki - Andrzej Bachorz tel +48 888 782 759 też godny polecenia fachowiec Dzięki Rezi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 09.06.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 och..... jak tu pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 09.06.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Denver to nazwa kolekcji. Chyba że kolekcji tkanin, bo to są nazwy przy tkaninach, różne proponowane w zależności od kolekcji mebli. Mnie się np. podoba kanapa Black Jack, właśnie ma takie 'alcantrowe' obicie. Ale Rezi może niech się wypowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 09.06.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Denver to nazwa kolekcji. Chyba że kolekcji tkanin, bo to są nazwy przy tkaninach, różne proponowane w zależności od kolekcji mebli. Mnie się np. podoba kanapa Black Jack, właśnie ma takie 'alcantrowe' obicie. Ale Rezi może niech się wypowie... mamy tkaniny welurowe - jednobarwne jedena, o ile pamiętam z serii Bella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 13.06.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Rezi Mam pytanko w kwestii tapet z włókna szklanego. Jak Ci wykańczali styk pasów tapety ? Czy u Ciebie widać łączenia ? Mógłbyś strzelić fotkę z bliska jak wyglądają te łączenia ? Będę dźwięczny Aha i pozdrowienia od Twojego imiennika z Tulec - tego od Ery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 13.06.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 tapetę mam na styk, kładzie się na zakład, przecina nożem i odzier niepotrzebne kawałki kładzie sią tak jak ciężkie tapety na to mam położony masę szpachlową z wiaderka coś podobnego jak akryl-putz śnieżki na zdjęciach nic nie widać PS dzięki za życzenia, no cóż świat jest mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 14.06.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 tapetę mam na styk, kładzie się na zakład, przecina nożem i odzier niepotrzebne kawałki kładzie sią tak jak ciężkie tapety na to mam położony masę szpachlową z wiaderka coś podobnego jak akryl-putz śnieżki na zdjęciach nic nie widać PS dzięki za życzenia, no cóż świat jest mały Dzięki za info, obgadam temat z moim wykonawcą i mam nadzieję, że u mnie też nie będzie widać łączeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 14.06.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Rezi co to za roślinki z przoduhttp://rezulak.pl/galeria_murator_2/28.jpg te kolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 14.06.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 azalie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 15.06.2009 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 P.S. Gdzieś czytałem że montowałeś markize na tarasie. Mógłbyś napisać o jej wymiarach, zamieścić zdjęcie i czy spełniła twoje oczekiwania? obiecane markizy szerokość ok 4,5 x 2 wysięg max 3,6 m http://rezulak.pl/galeria_murator_2/markiza_1.jpg http://rezulak.pl/galeria_murator_2/markiza_2.jpg http://rezulak.pl/galeria_murator_2/markiza_4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarajewo 27.06.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Dzień dobry - przypadkowo trafiłem na forum podczas poszukiwania zestawień antracyt + złoty dąb. Wniosek - da się - gratuluję projektu jako całości. Drobne pytanie (w poniedziałek zamawiamy okna) - czy szyby są normalne (przezroczyste) czy mają niebieskawy lub zielony odcień? Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź TomekGG 832832 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 27.06.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź Tomek GG 832832 szyby są białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robercikzs 30.06.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 jakiej szerokosci i wysokosci sa okna balkonowe trojdzielne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 30.06.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 jakiej szerokości i wysokości sa okna balkonowe trójdzielne? 3,60x2,20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 30.06.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 PRZEPIĘKNIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 30.06.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Rezi jeszcze drobne pytanka w kwestii tapety z włókna szklanego Jak miałeś wykończoną płytę GK pod nią ? szpachlowana cała, czy tylko łączenia, śrubki, narożniki itp... Dawałeś tapetę na całe poddasze łącznie ze ścianami ? czy może tylko zakład na ściany i potem szpachlowałeś ściany na równo z tapetą ? Więcej szczegółów mi trza jak się do tego zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.07.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Rezi jeszcze drobne pytanka w kwestii tapety z włókna szklanego Jak miałeś wykończoną płytę GK pod nią ? szpachlowana cała, czy tylko łączenia, śrubki, narożniki itp... Dawałeś tapetę na całe poddasze łącznie ze ścianami ? czy może tylko zakład na ściany i potem szpachlowałeś ściany na równo z tapetą ? Więcej szczegółów mi trza jak się do tego zabrać Krzysiu po co te tapety z włókna szklanego? czemu on e służą? (sorka za banalne pytanie, ale.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 01.07.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Rezi jeszcze drobne pytanka w kwestii tapety z włókna szklanego Jak miałeś wykończoną płytę GK pod nią ? szpachlowana cała, czy tylko łączenia, śrubki, narożniki itp... Dawałeś tapetę na całe poddasze łącznie ze ścianami ? czy może tylko zakład na ściany i potem szpachlowałeś ściany na równo z tapetą ? Więcej szczegółów mi trza jak się do tego zabrać Krzysiu po co te tapety z włókna szklanego? czemu one służą? (sorka za banalne pytanie, ale.. ) Hej Glami Tapety z włókna szklanego są po to aby płyta z nidy na poddaszu nie pękała, ani też łączenia i inne. Bo choćby nie wiem jak była nida położona to bez takiej tapety żaden wykonawca nie da gwarancji na niepękanie. Jak się położy taką tapetę to nie ma możliwości, żeby pękło gdziekolwiek gdzie jest położona. Są różne faktury tej tapety - ja chce jak najbardziej gładką, a takie są najtańsze i te tapetę potem się maluje na dowolny kolor, nadają się także do łazienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.07.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Rezi jeszcze drobne pytanka w kwestii tapety z włókna szklanego Jak miałeś wykończoną płytę GK pod nią ? szpachlowana cała, czy tylko łączenia, śrubki, narożniki itp... Dawałeś tapetę na całe poddasze łącznie ze ścianami ? czy może tylko zakład na ściany i potem szpachlowałeś ściany na równo z tapetą ? Więcej szczegółów mi trza jak się do tego zabrać Krzysiu po co te tapety z włókna szklanego? czemu one służą? (sorka za banalne pytanie, ale.. ) Hej Glami Tapety z włókna szklanego są po to aby płyta z nidy na poddaszu nie pękała, ani też łączenia i inne. Bo choćby nie wiem jak była nida położona to bez takiej tapety żaden wykonawca nie da gwarancji na niepękanie. Jak się położy taką tapetę to nie ma możliwości, żeby pękło gdziekolwiek gdzie jest położona. Są różne faktury tej tapety - ja chce jak najbardziej gładką, a takie są najtańsze i te tapetę potem się maluje na dowolny kolor, nadają się także do łazienek. hmmm, dzięki. Ale tą tapetę kładziesz na całą powierzchnie płyty czy tylko na ich łączeniach i szpachlujesz boki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts