kropkq 12.04.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Rezi dziękuję za odpowiedź ws kuchni baaaaaaaardzo mi się podoba zresztą wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbaśka 12.04.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Super wnętrza, polowałam na te zdjęcia ponieważ w jakimś wątku wyczytałam że masz połączony gres z merbau a mnie właśnie takie połączenie interesuje. O gresie juz wiem, a możesz powiedziec cos o parkiecie? czy to parkiet czy panele drwniane? Jesli panele to jakiej firmy a jeśli parkiet to jak wykończony - olej ? lakier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 12.04.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Piekny domek,mnostwo przestrzeni!Kominek wyglada super,jestem ciekawa jak wygladaja boki kominka-sa tam poleczki na drzewo??Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 12.04.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Rezi, masz "mój" dach!!!! BARDZO CIĘ PROSZĘ o fotki dachu (tzn zbliżenia). Poważnie zastanawiam sie nad takim samym kolorem i modelem Braasa. Jeżeli to możliwe, to czy mógłbyś mi podać cenę za mkw tego Braasa? Dziś sprzedawca krzyknął 31zl/mkw. Czy to rzeczywiście dobra cena? PS. Salon masz.... kosmicznie piekny!!!!! A dach nad nim jeszcze piękniejszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 12.04.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 W końcu z miłą radością można popatrzeć na królestwo Reziego.Cóż ja kocham takie wnętrza więc podpisuję się pod piejącymi z zachwytu wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anstak 12.04.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Hej Rezi...piekny domek..) Kiedyś u Ciebie podejrzałam okna i zamówiłam takie same i w tej samej firmie , tylko inny kolorek. Upewniam sie właśnie, ze to dobry wybór:)) bo okna wyglądają super u mnie (subiektywnie) i u Ciebie:) Mam pytanie co do kuchni, czy możesz powiedzieć która to kuchnia z kuchnie wrzosowa? Nie mogę jej rozpoznać na stronie internetowej. jaki jest kolor frontów -tych ciemnych? Planuję bardzo podobną, oczywiście z innym rozkładem, okuciami, ale generalnie zamysł podobny. Kolor też mi idealnie odpowiada, ale zdjęcia mogą go trochę przekłamywać. Czy były jakieś problemy z realizacją u nich kuchni? Też nieśmiało zapytam o zakres cenowy, jeżeli możesz odpowiedź choćby na pryw. Czy zamawiałeś kuchnie na Głogowskiej czy na Gdyńskiej? Rezi - generalnie jesteś dla mnie wspaniałą inspiracja,a zaczęło się od okien Aha jeszcze jedno- wspaniały cudny kominek!!! Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 13.04.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Rezi gratuluję pięknego domu pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 13.04.2007 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 anstak Kuchnia była robiona na zamówienie wg naszego pomysłu, zamawialiśmy w Wrzosowej na Głogowskiej ( polecam - rewelacyjna obsługa Pani Ani Szarolety, projekt powstawał prawie 6 miesięcy i chylę czoło za jej pomysły i zaangażowanie ) Lakier wybrany z wzornika RAL - w naszym przypadku ecru / przełamana biel Co do terminu realizacji, kuchnia zrobiona w 6 tygodni bez żadnego poślizgu, montaz co do dnia, chłopacy sami wypisali błędy ( ja ich nie widziałem) i powiedzieli ze będa za 3 dni i to porawią - i tak było co do kwoty, u nas bije to ze ponad połowa szafek jest nienormatywna a za takie płaci się dodatkowo - reszta na priv Mikazuu fotki dla Ciebie link 1 link 2 link 3 link 4 ziemia2 z jednej strony jest wnęka na drewno ale patrząc na zamiłowanie mojej żony do porządku chyba nigdy tam się nie znajdzie Barbaśka lity parkiet 90/1200 lakier półmatowy 2 składnikowy PU JM za kominkiem sa wnęki pionowe 20x20 cm wysokośc wnęki pona 2,2 m , oświetla je halogen 220V/30W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamieniczka 13.04.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 tylko krzesła, stół wykonał producent kuchni w tym samym wybarwieniu i w tej samej okleinie Dzięki za odpowiedź, ale będę upierdliwa : a co Wam nie pasowalo w stole z BFM? Miał jakies wady, nie podobał Wam się, czy może rozmiar nie pasował ? No i podpowiedz, plis plis, jaki kolor okleiny wybrałeś na krzesła? Pytam, dlatego, że u mnie też będzie podloga merbau, kuchnia jeszcze się waham, ale chyba wenge, nie wiem, czy stół powinien bardziej posować kolorem do podłogi, czy do mebli w kuchni ... Z góry dziękuję za cierpliwośc dla moich licznych pytań Poza tym Twoje sofy, narożnik i fotele są boskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 13.04.2007 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 a co Wam nie pasowalo w stole z BFM? Miał jakies wady, nie podobał Wam się, czy może rozmiar nie pasował ? No i podpowiedz, plis plis, jaki kolor okleiny wybrałeś na krzesła? rozmiar i grubośc blatu mamy stół w rozmiarze 1200x2500 w dodatku nierozkładany blat grubości 6 cm kolor orzech / pod kolor kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZEFLERA 13.04.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Baaardzo ładny salon, ładnie rozwiązany podział podłogi. My chcemy podzielić podłogę tak, by rozdzielała część wypoczynkową od jadalnej, ale do tego zajęcia jeszcze trochę czasu, mamy dopiero fundamenty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbaśka 13.04.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Pomęczę jeszcze trochę o ten parkiet - możesz zdradzic gdzie kupowałes i za ile? Po doliczeniu kosztów ułożenia i lakierowania ile mniej wiecej wychodzi za metr? Rozważam parkiet lub panele podłogowe merbau - parkiet na pewno ładniej wyglada ale dochodzi tu ryzyko złego położenia, niewałsciwego zalakierowania co się wiąże w przypadku merbau z uzyskaniem innego niż zamierzony kolor. W przypadku paneli - co się kupuje to się ma. Mam pytanie jeszcze odnośnie połaczenia gresu z parkietem - na fugę czy w inny sposób. I jeszcze jedno - grubosc parkietu jest chyba wieksza niż gresu jak więc trzeba przygotowac wylewkę pod taka podłogę? Trzeba wcześniej juz znać układ połączenia gresu z parkietem i zrobic odpowiednio grubszą i cieńszą wylewkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maly_dziobek 13.04.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Rezi, masz piękny dom. Naprawdę, klasa. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzap 14.04.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Bardzo podobają mi sie Twoje kanapy w salonie, jeśli można to prosze o podanie ich producenta lub sklepu w jakim zostały zakupione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziai 14.04.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 ...aż mi oczy z orbit wyskoczyły Superasko, jak mówią moje dzieci! Barbaśka napisła, że "o gresie juz wie..." A ja nie napisz, co to za cudo masz w salonie na podłodze. Z następnymi zdjeciami poczekaj do przyszłego tygodnia, niech wszyscy ochłoniemy! za duzo wrazeń. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 14.04.2007 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 marzap wszystkie kanapy i fotele sa produkcji MEBELPLAST http://www.mebelplast.com.pl madziai na podłodze mamy vento rosato Cersanitu w rozmiarze 60x30 ( połaczenie polerowanego i matowego) Barbaśkaparkiet łączony był poprzez korek dylatacyjnyco do różnicy poziomów, deska w egzotyku ma 16 mm grubości , gres ok 9 mm - różńica to podkład rozdzielający ( siatka z włókna szklanego zatopina w kleju elatycznym) ma on na celu równomierne rozłożenie naprężeń.posadzke robisz na jednym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 14.04.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 REZI gratulki domek is the best Jak pokażesz nam więcej fotek - zarzucimy cię pytaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 14.04.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Boże Rezi jak pięknie, kominek boski i te linie parkietu same prowadzą do kominka. Pięknie macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 14.04.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 [quote name="ReziBarbaśkaparkiet łączony był poprzez korek dylatacyjnyco do różnicy poziomów, deska w egzotyku ma 16 mm grubości , gres ok 9 mm - różńica to podkład rozdzielający ( siatka z włókna szklanego zatopina w kleju elatycznym) ma on na celu równomierne rozłożenie naprężeń.posadzke robisz na jednym poziomie A w jakiej kolejności robili Ci te pasy. Najpierw gres czy drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.04.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Rezi gratuluję pomysłu na dom i konsekwencji w działaniu. Ja dziękuję za podpowiedź dotyczącą Mebelplast. Sprawdziłam i niektóre kolekcje to jest to co mi się podoba. W dodatku mają u mnie w mieście przedstawicielstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts