Rezi 15.04.2007 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 A w jakiej kolejności robili Ci te pasy. Najpierw gres czy drewno? zawsze pierwszy gres ( mokre prace ) później drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.04.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Rezi gdzie kupowałeś ten korek dylatacyjny? Możesz zdradzić co masz na ścianie nad blatem w kuchni i jakiej firmy masz kanapy w salonie? Piękny dom baaardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamieniczka 16.04.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 rozmiar i grubośc blatu mamy stół w rozmiarze 1200x2500 w dodatku nierozkładany blat grubości 6 cm kolor orzech / pod kolor kuchni Dzięki serdeczne za info co do stołu! Namiary na sofy itd. już znalazłam. Podziwiam Cię za cierpliwość w odpowiadaniu na nasze pytania Teraz czekam cierpliwie na fotki innych wnętrz (nieustannie podziwiając te już zamieszczone ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.04.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ze tez mnie tu jeszcze nie bylo! Niniejszym gratuluje teraz! Pieknego domu z wysmakowanymi wnetrzami! Swietnie rozwiazane podzialy na podlodzi- idealnie dobrane listwy przypodlogowe. Tylko chylic czolo. Mnie zachwycily te kinkiety z dwoch stron kominka. Czy mnie wzrok myli- one sa malowane na kolor sciany kominka? Czy to gipsowe kinkiety do malowania? Napisz mi prosze dokladnie gdzie je kupiles- ja szukam wlasnie czegos takiego a wszedzie sa jakies oble ksztalty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.04.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 a ja tak długo czekałam na fotki tego domku Rezi...chylę czoła.... Bardzo mi się podoba, bo mamy...podobny gust Dach też grafitowy z braasa(dzięki Tobie) i kominek KFD również... Domek jest przepiękny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 17.04.2007 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Rezi gdzie kupowałeś ten korek dylatacyjny? Możesz zdradzić co masz na ścianie nad blatem w kuchni i jakiej firmy masz kanapy w salonie? Piękny dom baaardzo mi się podoba korek kupili parkiciarze a nad blatem mamy płytki matowe przemysłowe Lasserberger Object Color Two w formacie 10x20 cm strona producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 17.04.2007 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ze tez mnie tu jeszcze nie bylo! Niniejszym gratuluje teraz! Pieknego domu z wysmakowanymi wnetrzami! Swietnie rozwiazane podzialy na podlodzi- idealnie dobrane listwy przypodlogowe. Tylko chylic czolo. Mnie zachwycily te kinkiety z dwoch stron kominka. Czy mnie wzrok myli- one sa malowane na kolor sciany kominka? Czy to gipsowe kinkiety do malowania? Napisz mi prosze dokladnie gdzie je kupiles- ja szukam wlasnie czegos takiego a wszedzie sa jakies oble ksztalty dziękuję lampy na ścianach są afaktycznie lamapmi gipsowanymi malowanym pod kolor ścian ( lub kominka ) główne lampy będa miały zdecydowany kolor (pomarańczowy) więc nie chceiliśmy wprowadzac dla nich konkurencji formy i koloru. to co widac na ścianach to prostokątne z szybka od dołu -świeca góra -dół http://www.studio-forma.com.pl/ przy kominku lampy maja 50 cm szerokości na pozostałych scianach po 30 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 17.04.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Rezi to ja dziekuje za namiar- jestes wielki! Tyle pieknych lamp- a wsrod nich to, czego szukalam! A akurat mam w jakis dzien jechac do Obornik po ekobordy to sobie zalawie za jednym zamachem A mozesz podac ceny tego cuda- zebym wiedziala na co mam sie szykowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 17.04.2007 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Rezi to ja dziekuje za namiar- jestes wielki! Tyle pieknych lamp- a wsrod nich to, czego szukalam! A akurat mam w jakis dzien jechac do Obornik po ekobordy to sobie zalawie za jednym zamachem A mozesz podac ceny tego cuda- zebym wiedziala na co mam sie szykowac kupowałem to Alladynie na Dąbrowskiego przy Wiepofamie koszt dużej około 200 małej około 150 zł ale może w Obornikach dostaniesz taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 17.04.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 18.04.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Rezi mam pytania gnaco -łamiace:czy jak otwierasz szybę w kominku to szyber się tez otwiera i odwrotnie?u nas stoi nieruchomo na prosto ,duzo drewna spaliliśmy a ciepła to dało mało.niestety nie mam dalej odpowiedzi co do płotka ,mam nadzieję że go dostanę.czy szybę tylko można otworzyć do góry czy mozna też na bok?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 18.04.2007 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Rezi mam pytania gnaco -łamiace:czy jak otwierasz szybę w kominku to szyber się tez otwiera i odwrotnie? u nas stoi nieruchomo na prosto ,duzo drewna spaliliśmy a ciepła to dało mało.niestety nie mam dalej odpowiedzi co do płotka ,mam nadzieję że go dostanę.czy szybę tylko można otworzyć do góry czy mozna też na bok? pozdro z tego co pamiętam szyber jest automatyczny płotego był w zestawie na 100% - mam foto po rozładunku kominka komine pozera ogromne ilości drewna - no ale rozmiar robi swoje szyba do czyszczenia otwiera się tak jak w piekarniu ( góra do siebie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.04.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 O rany SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 19.04.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 no własnie a u nas jest on nieruchomo ,obojętnie czy szyba jest otwarta czy zamknieta.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 19.04.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 szyber jest połaczony poprzez mechanizm z szybą śrubą. Wydaje mi się że od góry powinna być nakrętka, u nas jej niema, potwierdź czy masz nakretkę od góry widoć to poprzez szybę. Jeżeli mozesz to prześlij zdjęcia z rozpakowanymi elementami te techniczne rzeczy napisał mój luby pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 19.04.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Rezi, dziekuje bardzo za foty dachu. Ma piekny kolor! Mozesz mi jeszcze powiedziec, jaki masz kolor elewacji? (zdjecia czasami nie oddaja prawdziwej barwy) Czy to jest czysta biel czy łamana jakimś odcieniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 19.04.2007 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 romkaMoze to CI pmoże ( o ile zrozumiałem problem) foto_1foto_2foto_3oryginalnie zapakowany kominek MikazuuKolor elewacji wg wzornika STO - altwaiss (przełamany odcień bieli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 20.04.2007 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Dzieki za zdjęcia, czy mógłbyś zrobić jeszcze raz zdjęcie nr 2 ale od frontu, chodzi mi o śrubę która wchodzi od dołu do obudowy i moim zdaniem powinna sterować szybrem. Przy okazji jeszcze jedno pytanie, opuszczanie i otwieranie szyby, czy od fronty dostałeś jakieś uchwyty do mocowania, gwinty w dolnym elemencie szyby świadczą że coś powinno tam być to znowu mój luby pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 20.04.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Dzięki za "zaproszenie" do swojego domku. Bardzo mi się podoba. Prosto, ze smakiem. Napewno super Wam się mieszka. Byłam zdecydowana na skórzany wypoczynek, ale po obejrzeniu Twoich, chyba się jeszcze raz zastanowię. Jednak materiał "cieplejszy' Czekam na wykończenie reszty domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek. 20.04.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Rezi jezeli możesz - prosze o info dotyczace wykończenia cokolika wk gresu z czego jesti czy licuje sie ze ścianą czy jest na tynku (wieksze fotki pls jak mozesz) , co to za drewno na podłodze bo sie jakoś nie doczytałem - jaki to egzotyk dzieki bardzo AHA ŁAZIENKI POWKLEJAJ !!!!! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts