Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Reziego

Recommended Posts

• Odpowiedzi 464
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

http://rezulak.pl/galeria_murator/8.jpg

Witam, to jest TEN stół, którego szukam! Proszę uprzejmie o parametry (wymiary, producent...).

Już prawie 2 lata mamy kuchnio-jadalnię urządzoną, tylko stary, biedny stół straszy, a my się nie możemy zdecydować. A kolorystykę w kuchni to mamy prawie identyczną :D

Witam!!

Dom jest piekny, to dokladnie moj styl :)

Mam pytanie o okna tarasowe. Jakiej sa szerokosci i jak sa rozwiazane? tzn jeden fix a 1 sie przesuwa na to drugie?? jaki jest system przesuwania? czy trzeba samameu odciagnac i potem sie przesuwa, czy samo odskakuje czy tylko sie przesuwa? czy moglbys podac jaki byl koszt takiego okno tarasowego?

Pozdrawiam

Marta

jestem pod wrażeniem -bardzo fajny projekt domu, piekne wnętrza , dopieszczone wykonanie, cudowne kanapy zwłaszcza obicia .

Jak dla mnie jest to pierwszy projekt , który zrobił na mnie takie wrażenie że musiałam sie wypowiedzieć.

Wiem , że efekt końcowy będzie porażający

pozdrawiam

dorota

dziękuje i obiecuję ze fotki będa ale prosze o cieprpliwość

Cpt_Q

stól niestety nietypowy w rozmiarze (110 x 250 ) i robiony na zamówienie przez producenta kuchni tak aby wszystkie lementy byly wykonane w tym samym fornirze i w przebarwieniu.

markoto

okno tarasowe 2 fixy + przesuwane całosc ma 3,4 mb dzielone symetrycznie ( sposób otwierania tak jak piszesz)

co do kosztu pamietam tylko cenę za całość, poszególnych pozycji nie pamiętam

wysokosc parapetu w jadalni jest na 50 cm - i dzieciaki juz zrobiły sobie z niego miejsce do siedzenia :)

fasola25

stół i komplet wypaczynkowy zajmuje pole 3,7x10

roszponka kamień to zykła Breccia Sarda i ile pamiętam Sonika podsuneła mi ten pomysł, ma chyba cos podobnego

Witam!!

Dom jest piekny, to dokladnie moj styl :)

Mam pytanie o okna tarasowe. Jakiej sa szerokosci i jak sa rozwiazane? tzn jeden fix a 1 sie przesuwa na to drugie?? jaki jest system przesuwania? czy trzeba samameu odciagnac i potem sie przesuwa, czy samo odskakuje czy tylko sie przesuwa? czy moglbys podac jaki byl koszt takiego okno tarasowego?

Pozdrawiam

Marta

Marta, sorki ze wtracam sie w watek- skoro szukasz przesuwki- my z Wiktorczyka wzięliśmy HS czyli 1xfix i drugie okno przesuwa się po swojej "szynie" na fix- lepsze moim zdaniem niż takie "wyrywane" okno bo przesuwa się 1 paluszkiem- ja jestem drobną kobietką i jak pojechaliśmy obejrzeć zwykłą przesuwkę to najpierw nie mogłam otworzyć, a potem umęczona stwierdziłam never :) zza kilka dni umieszczę zdjęcia w dzienniku to zobacz i koniecznie pojedz do kogoś na "próbę sił" albo Ty albo okno hihihi

Witaj REZI!Mam ogromną prośbę, w związku z tym że niedługo będziemy z Żoną realizować temat kominka, a Twój bardzo nam się podoba,chciałem zapytać jaka firma robiła obudowę, co to jest za marmur i ile ta obudowa kosztowała. Wnioskuję że Jesteś z Poznania bo pisałeś że tutaj zamawiałeś meble. Ja również jestem ze stolicy Wlkp :) Proszę o informację, bardzo mi na tym zależy, z góry dziękuję!

Mój e-mail: [email protected]

jankes

Jak się pewnie domyślasz domek jest absolutnie super :D :D

Ale coś nie chwalisz się jego powierzchnią!!! I tak już wszyscy mają kompleksy jak zobaczyli zdjęcia salonu, więc możesz walić śmiało. Jakoś się otrząśniemy :wink: :D I powiedz proszę ile metrów ma ten cudny salon!!!!???

Pozdrawiam serdecznie :D :D

Absolutnie przepiękny!!!!!! Od dawna jestem fanką zewnętrznego widoku Twojego domu - sporo się na nim wzorowałam.

Nie sądziłam, że wnętrze może być jeszcze ładniejsze - ale jest!!!

Czy pamiętasz może z jakich barwników składał się kolor elewacji Altwaiss? Czym był przełamany? Tylko czarnym? Żółtym? Innym? Jaki miał współczynnik jasności?

Przede mną stoi wybór koloru - wybraliśmy wcześniej system Caparol. Niestety wybór koloru mnie przerasta.. :-?