anna_p 26.04.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Piekny dom, gratulacje! Dolaczam do apelu,, wiecej fotek``. Moze jakies zdjecia lazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 26.04.2007 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Zauważyłam że Rezi ignoruje/unika niejednokrotnie już poruszony w tym wątku temat WIĘCEJ FOTEK!!! nie ignoruje fotki będą ........... obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 27.04.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 http://rezulak.pl/galeria_murator/8.jpg Witam, to jest TEN stół, którego szukam! Proszę uprzejmie o parametry (wymiary, producent...). Już prawie 2 lata mamy kuchnio-jadalnię urządzoną, tylko stary, biedny stół straszy, a my się nie możemy zdecydować. A kolorystykę w kuchni to mamy prawie identyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.04.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Witam!! Dom jest piekny, to dokladnie moj styl Mam pytanie o okna tarasowe. Jakiej sa szerokosci i jak sa rozwiazane? tzn jeden fix a 1 sie przesuwa na to drugie?? jaki jest system przesuwania? czy trzeba samameu odciagnac i potem sie przesuwa, czy samo odskakuje czy tylko sie przesuwa? czy moglbys podac jaki byl koszt takiego okno tarasowego? Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j_aga 27.04.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Bardzo fajny domek (a własciwie to dom, bo za duży na domek ). Szczególnie jestem pod wrażeniem ... podłóg. Chociaz u mnie do budowy jeszcze dlaeka droga, to napewno będą inspiracją. I oczywiście też czekam na dalsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 27.04.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Podłączam sie do pytania o okna tarasowe I jeszcze chciałabym sie dowiedzieć jaka jest odległość od barku kuchennego do drzwi tarasowych (po prawej stronie kominka), tzn ile miejsca zajmuje stól i kpl wypoczynkowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 28.04.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Rezi Twój dom to coś PIĘKNEGO Przyłączam się do wszelkichzachwytów i próźb o WIĘCEJ FOTEKI oczywiście mam pytanie jaki kamień jet wokół kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piastrans 28.04.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 jestem pod wrażeniem -bardzo fajny projekt domu, piekne wnętrza , dopieszczone wykonanie, cudowne kanapy zwłaszcza obicia .Jak dla mnie jest to pierwszy projekt , który zrobił na mnie takie wrażenie że musiałam sie wypowiedzieć.Wiem , że efekt końcowy będzie porażającypozdrawiam dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.04.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Mam jeszce pytanie na jakiej wysokosci sa parapety bo wydaja sie dosc nisko a wyglada to super?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa 28.04.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 WOW aż mnie zatkało!! też mi się marzy taki kominek, obawiam się jednak że mój salonik będzie za maleńki żeby zmieścić takie cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 29.04.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 wnetrza podobaja mi sie, choc nie sa do konca w moim w stylu. zachwcil mnie jednak Twoj fotel http://rezulak.pl/galeria_murator/6.jpg cuuuudo niestety z powodu posiadania kotow, takie obicie moze pozostac jedynie marzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 29.04.2007 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 dziękuje i obiecuję ze fotki będa ale prosze o cieprpliwość Cpt_Q stól niestety nietypowy w rozmiarze (110 x 250 ) i robiony na zamówienie przez producenta kuchni tak aby wszystkie lementy byly wykonane w tym samym fornirze i w przebarwieniu. markoto okno tarasowe 2 fixy + przesuwane całosc ma 3,4 mb dzielone symetrycznie ( sposób otwierania tak jak piszesz) co do kosztu pamietam tylko cenę za całość, poszególnych pozycji nie pamiętam wysokosc parapetu w jadalni jest na 50 cm - i dzieciaki juz zrobiły sobie z niego miejsce do siedzenia fasola25 stół i komplet wypaczynkowy zajmuje pole 3,7x10 roszponka kamień to zykła Breccia Sarda i ile pamiętam Sonika podsuneła mi ten pomysł, ma chyba cos podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.orzech 29.04.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Witam!Bardzo ladny domek. W moim stylu. Gratuluje pomyslow.Mam kilka pytan.Jakiej firmy jest podloga?Jaki kolor maja meble kuchenne - nazwa?Jak sie je uzytkuje? PozdrawiamMonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.orzech 29.04.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Witam!Bardzo ladny domek. W moim stylu. Gratuluje pomyslow.Mam kilka pytan.Jakiej firmy jest podloga?Jaki kolor maja meble kuchenne - nazwa?Jak sie je uzytkuje? PozdrawiamMonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 29.04.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 fasola25 stół i komplet wypaczynkowy zajmuje pole 3,7x10 no to rzeczywiście sporo u mni bedzie to niecale 8 m dlugosci i troszke sie obawiam o miejsce na komunikacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 29.04.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Witam!! Dom jest piekny, to dokladnie moj styl Mam pytanie o okna tarasowe. Jakiej sa szerokosci i jak sa rozwiazane? tzn jeden fix a 1 sie przesuwa na to drugie?? jaki jest system przesuwania? czy trzeba samameu odciagnac i potem sie przesuwa, czy samo odskakuje czy tylko sie przesuwa? czy moglbys podac jaki byl koszt takiego okno tarasowego? Pozdrawiam Marta Marta, sorki ze wtracam sie w watek- skoro szukasz przesuwki- my z Wiktorczyka wzięliśmy HS czyli 1xfix i drugie okno przesuwa się po swojej "szynie" na fix- lepsze moim zdaniem niż takie "wyrywane" okno bo przesuwa się 1 paluszkiem- ja jestem drobną kobietką i jak pojechaliśmy obejrzeć zwykłą przesuwkę to najpierw nie mogłam otworzyć, a potem umęczona stwierdziłam never zza kilka dni umieszczę zdjęcia w dzienniku to zobacz i koniecznie pojedz do kogoś na "próbę sił" albo Ty albo okno hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.04.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Monika wlasnie sie obawiam tego wyrywania okna jakos do mnie to nie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankes11 30.04.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Witaj REZI!Mam ogromną prośbę, w związku z tym że niedługo będziemy z Żoną realizować temat kominka, a Twój bardzo nam się podoba,chciałem zapytać jaka firma robiła obudowę, co to jest za marmur i ile ta obudowa kosztowała. Wnioskuję że Jesteś z Poznania bo pisałeś że tutaj zamawiałeś meble. Ja również jestem ze stolicy Wlkp Proszę o informację, bardzo mi na tym zależy, z góry dziękuję! Mój e-mail: [email protected] jankes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 30.04.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Jak się pewnie domyślasz domek jest absolutnie super Ale coś nie chwalisz się jego powierzchnią!!! I tak już wszyscy mają kompleksy jak zobaczyli zdjęcia salonu, więc możesz walić śmiało. Jakoś się otrząśniemy I powiedz proszę ile metrów ma ten cudny salon!!!!??? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia_w 30.04.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Absolutnie przepiękny!!!!!! Od dawna jestem fanką zewnętrznego widoku Twojego domu - sporo się na nim wzorowałam. Nie sądziłam, że wnętrze może być jeszcze ładniejsze - ale jest!!! Czy pamiętasz może z jakich barwników składał się kolor elewacji Altwaiss? Czym był przełamany? Tylko czarnym? Żółtym? Innym? Jaki miał współczynnik jasności? Przede mną stoi wybór koloru - wybraliśmy wcześniej system Caparol. Niestety wybór koloru mnie przerasta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts